Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Beste klant,

Het coronavirus (COVID-19) houdt de gemoederen in ons land bezig. Ook bij Paradigit zijn we alert en houden we de situatie nauwlettend in de gaten. We doen ons best om u zowel in onze winkels als online de best mogelijke winkelervaring te bieden en onze medewerkers proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij  volgen de richtlijnen van het RIVM. Helaas zijn ook wij genoodzaakt om de deuren van onze winkels tot en met 9 februari te sluiten. Zodra er meer informatie is over het openen van onze winkels, zullen wij u via deze pagina op de hoogte houden van de gewijzigde openingstijden.

Wij adviseren u om de komende periode uw aankopen bij Paradigit online te doen. Voor al uw bestellingen kunt terecht op www.paradigit.nl. Wilt u een reparatie melden, doe dit dan bij voorkeur online. Op deze manier kunnen we fysiek contact zoveel mogelijk vermijden.

Uw bestelling

Heeft u een online bestelling geplaatst? Dan doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar houdt er rekening mee dat door drukte bij onze pakketbezorgers, uw bestelling mogelijk (iets) vertraagd kan zijn. Ook zij doen hun uiterste best deze dagen.

Als team doen wij ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, maar door deze extra maatregelen is het mogelijk dat u wat langer moet wachten bij onze klantenservice en reparatie. Wij hopen en vertrouwen op uw begrip en medewerking in deze moeilijke situatie. Samen hebben wij de motivatie en energie om u de komende periode zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van Paradigit