Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Paradigit 10 keer op rij Beste Computerspeciaalzaak van Nederland

ABN-AMRO Beste Winkelketen Verkiezing 2015 - 2016

EINDHOVEN - Paradigit wint voor de tiende keer de titel Beste Winkelketen categorie Computerspeciaalzaken. Nooit eerder heeft een computerspeciaalzaak zoveel jaren achter elkaar deze toppositie ingenomen. Vandaag gaf de serviceverlening opnieuw de doorslag op het ABN AMRO Beste Winkelketen verkiezing 2015 -2016.

Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Klanten kenden rapportcijfers toe aan aspecten als prijs/kwaliteit verhouding, acties en aanbiedingen, deskundig personeel en service. Een ongekend aantal consumenten heeft de afgelopen maanden online gestemd op zijn favoriete winkelketen. In de categorie computerspeciaalzaken komt Paradigit als grote winnaar uit de bus. Paradigit blinkt uit op het punt service. Met deze uitkomst is Paradigit ook sterk in de race voor de overall titel Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland, waarvan de uitslag op 29 oktober bekend wordt gemaakt tijdens het Retailer of the Year Gala.

Krachten bundelen
Begin dit jaar is Paradigit een samenwerking aangegaan met Expert, de klantgerichte vakspeciaalzaak in home elektronica. Vooral de klant profiteert van deze samenwerking. Bij zowel Expert als Paradigit is het uitgangspunt het ontzorgen van de klant, zeker in een tijd waarin ICT gerelateerde producten niet meer weg te denken zijn. Door de opkomst van het Internet of Things wordt deze behoefte nog groter. Door de krachten te bundelen kan Paradigit haar klanten nog beter voorzien van het juiste advies, informatie, service en aanbod. Klanten kunnen daarnaast in heel Nederland terecht, online en offline. Naast de webshops en fysieke winkels van beide partijen, bieden zij ook nog een extra service met de PLUX app, die het winkelen makkelijker maakt.

Over Paradigit
Paradigit staat bekend als de specialist en heeft een uitgebreid assortiment: van computers tot tablets, van smartphones tot Smart Home (domotica) en Smart Health producten. Ze leveren ook de bijbehorende randapparatuur, componenten en accessoires. Er staat echter maar één iemand centraal bij Paradigit: de klant. Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nou gaat om de producten of de informatieverlening en service. Het Nederlandse publiek kiest niet voor niets voor het tiende jaar op rij voor Paradigit als Beste Computerspeciaalzaak van Nederland.

Paradigit Computers is onderdeel van de Paradigit Groep. Actief in de consumentenmarkt, onderwijsmarkt en zakelijke markt, kent de Paradigit Groep een omzet van 140 miljoen euro. Jaarlijks verkoopt de Paradigit Groep 320.000 elektronische apparaten, waaronder computers, laptops en tablets. Daarmee is de Paradigit Groep toonaangevend aanwezig in de Nederlandse computerbranche.

15 september 2015