Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Reviews over Paradigit

Wat zeggen klanten over ons?

8,5 1672
Pluspunten

Ik ondervind dat het bedrijf zeer behulpzaam is bij vragen of klachten

Verbeterpunten

Geen

10
mariette LANAKEN 15-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Goede en snelle service!

Verbeterpunten

Omdat ik student ben, kreeg ik de Snelle Studenten Service 2 jaar NL aangeboden. De medewerker zei in eerste instantie dat het geld kost. Ik antwoordde dat ik erover moest gaan nadenken en vervolgens zei hij op welke school ik zit en dat de service gratis. Kortom, duidelijkheid of iets gratis is of niet zou fijn zijn! Het enige verbeterpunt wat mij is opgevallen!

8
Selim 'S-GRAVENHAGE 15-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Wat een waardeloze service/winkel Laptop binnen jaar 3 keer opgestuurd. 3x met hetzelfde probleem maar wordt ontkend. 3e keer geld terug geeist maar wordt geweigerd.gevraagd niet te repareren maar ze luisteren gewoon niet.

1
12-10-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik ben snel geholpen met een herinstallatie en geheel gratis.

Verbeterpunten

Blijf zo doorgaan.

10
Guus Heeze 12-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Je word goed op de hoogte gehouden hoe het met je zending is.

Verbeterpunten

Kan niet het werkt perfect

10
Theo Schalken Tilburg 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

het snel oppakken van een bestelling en via mail erg goed op de hoogte van de verdere afwikkeling van u product

Verbeterpunten

blijf zoals u bent dit is mijn 2e bestelling en ook de 2e weer goed gegaan

10
Henry OSS 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

makkelijk, overzichtelijk, snel.

Verbeterpunten

nog niet

9
roy oldenzaal 11-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

- Prijs artikel was acceptabel

Verbeterpunten

- Communicatie "voor 23:00 besteld morgen in huis", in bevestigingsmail zelfs "voor 23:30 besteld morgen in huis". Bestel vervolgens om 21:56 dinsdag en vervolgens tijdens het bestellen staat er opeens wordt donderdag geleverd. - In de bevestigingsmail staat dan nog eens levertijd 1-2 werkdagen en vervolgens radiostilte, want heb geen verzend mail meer gehad. - Als je status bestelling wilt controleren moet je inloggen, terwijl ik geen account heb aangemaakt. - Duidelijk dat ze liever niet hebben dat je telefonisch contact hebt, want je moet eerst door allerlei zelf hulp artikelen heen en telefoonnummer is niet te vinden. - Bij het bestellen op bedrijfsnaam moet je KvK en BTW nummer invoeren, ook niet echt meer dan deze tijd? Op andere website hoef je alleen bedrijfsnaam op te geven, dat is sneller (scheelt opzoeken).

2
Koen Koppens Bilthoven 11-10-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

Goede service snelle levering

Verbeterpunten

Geen

10
Michel Kerkrade 10-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Heb geen minpunten tot nu toe

Verbeterpunten

Geen

10
Saheed Akbar Roermond 10-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Super bedrijf makkellijke site

9
Demi Wassenaar 10-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Perfect service

Verbeterpunten

Ga zo door

10
John Venlo 09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering en afhandeling!

Verbeterpunten

Geen

9
Harfsen 09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

toen mijn bestelling werd geplaatst meteen al een mail gehad over het verdere verloop van het bestelde product. Top , als de levering nu ook zo snel mag gaan ben ik zeer tevreden.

7
Gerard 09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Scherpe prijzen, goede service

10
09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Verbeterpunten

Levering duurt al bijna een week. Een vriend van mij heeft een hele pc besteld en heeft hem ook nog niet binnen.

4
Tony Haarlem 09-10-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

Reservering mogelijk

Verbeterpunten

Sneller telefoon oppakken of wachttijd aangeven, kwartier aan de telefoon gehangen voordat er opgenomen werd door een winkel.

7
Susan Stramproy 09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Een goede, rustige lay-out, zodat je makkelijk je gewenste product kunt uitzoeken en bestellen.

8
09-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Makkelijke bestel procedure, altijd keurig optijd nog nooit problemen gehad.

Verbeterpunten

Niet.

10
Barend Zwolle 08-10-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Eerst de site goed bekeken en de prijs genoteerd van het product dat ik wilde aanschaffen nl. een desktop. via de werkgever mochten wij via fiscfree bestellen bij Paradigit. En wat ik heel positief vond was dat de prijzen via fiscfree dezelfde waren als op de site. en uit ervaring weet ik dat dit niet altijd het geval is bij andere aanbieders. En als klap op de vuurpijl, het verzenden is GRATIS.!!! boven de 20 euro. Top bedrijf.

Verbeterpunten

niet iets wat ik kan bedenken.

10
WillemP Oosterhout N-Br 08-10-2018 Aanbeveling: Ja