Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

Service en advies in onze winkels

Reviews over Paradigit

Wat zeggen klanten over ons?

9,2 1211
Pluspunten

Overzichtelijke website Snelle levering Goede service

Verbeterpunten

Geen

10
Leny 26-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

goeden website makkelijk te begrijpen en een hele snelen levering

Verbeterpunten

niets

10
thijs De Kwakel 26-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Zeer prettige manier om goederen te bestellen en snel te ontvangen. Ook bij een foutieve bestelling door besteller, volgt een snelle en adequate reactie. Voorts een duidelijk overzicht van de artikelen die men kan bestellen. Het was mijn 1e bestelling, maar de positieve ervaring zal in de toekomst voor meer aankopen gaan zorgen.

Verbeterpunten

Is de mogelijkheid om tegen redelijke verzendkosten de goederen bijv ook naar Spanje te zenden. Ik ken andere Ned. die alleen gaan bestellen als zij in Ned zijn

9
Cor Alicante 26-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Zeer goede service!

10
Richard Maastricht 26-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelproces verliep zonder problemen. Via e-mail goed op de hoogte gehouden. Snelle en goede levering. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en het hele bestelproces!

Verbeterpunten

Track & Trace staat nergens op je accountpagina, maar alleen in een e-mail.

9
Heerde 25-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Nette snelle levering van product en schappelijke prijs

10
Alex Den helder 24-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke site Leuke aanbiedingen Bestelling is snel en goed bezorgd

Verbeterpunten

De filters bij de laptops vink ik liever eerst allemaal aan, voordat de site opnieuw laad met de overblijvende mogelijke laptopkeuzes. Ik mis het filter 'schermtype' met 'IPS' als optie, tussen de filters van laptops.

9
Bemmel 24-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle service en bezorging.... Perfect in één woord

Verbeterpunten

Geen

9
Serena Meppel 24-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering mooie harde schijven ben er blij mee

9
Keyser 24-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Ik heb een paar keer contact gehad met Paradigit en al die keren ben ik snel, perfect, en heel netjes te woord gestaan.

Verbeterpunten

Verbeterpunten zijn er altijd in elk bedrijf, maar ik zou er momenteel niet één kunnen noemen.

10
Ivo Urmond 23-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Handige webwinkel waarin je makkelijk kunt zoeken en super snelle service en levering.

10
Jos Alphen aan den Rijn 23-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snel geleverd, groot assortiment, goede website en duidelijke communicatie.

10
Marcel Nieuwegein 21-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering van producten

Verbeterpunten

Geen opmerking

8
Sjef Valkenswaard 21-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling Duidelijk communicatie via mail

Verbeterpunten

Geen

10
Sjaak Vollenhove 21-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering en prima product.

Verbeterpunten

Actuele voorraad (aantal stuks) op de site zou handig zijn.

9
Niels 19-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Paradigit heeft zich volledig aan hun beloftes gehouden. Snelle service en duidelijke informatie op de site. Producten zijn netjes ingepakt.

10
Luuk Enschede 18-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Positieve ervaring met de aankopen op PC gebied. Snel, nette communicatie, vlotte reactie wanneer het iets anders qua levertijd gaat verlopen, vertrouwd. Eerder al een positieve review geschreven. Bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen. Producten zijn voorzien van een duidelijke beschrijving. Geen overbodige informatie. Mis de uitgebreide reviews van klanten hier en daar wel.

Verbeterpunten

Niet met betrekking tot het bedrijf, meer gericht op de klant: meer reviews. Daar wordt toch het koopgedrag op afgestemd naar mijn mening. Andere sites helpen me wel door reviews van het product op te vragen. Kopen? Bij Paradigit vanzelfsprekend. Top!

10
Robert Sappemeer 18-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Al jaren mijn favoriete leverancier voor computer (gerelateerde) artikelen, vanwege goede prijs/kwaliteitsverhouding

Verbeterpunten

Weer een winkel in Rotterdam voor persoonlijk advies

10
18-07-2017 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle reactie goede spullen

10
gouda 18-07-2017 Aanbeveling: Ja
Paradigit maakt gebruik van cookies. Hiermee kunt u persoonlijk en gebruiksvriendelijk bij ons winkelen.