Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Reviews over Paradigit

Wat zeggen klanten over ons?

9,2 1354
Pluspunten

Ik heb een SLECHTE ervaring met Paradigit. In de folder werd een HP printer (ENVY 5640) met cashback aangeboden, die uitsluitend in de winkel te verkrijgen was. Bij de winkel in Utrecht was hij niet op voorraad dus probeerde ik er een via de website te reserveren wat niet lukte omdat hij in Utrecht niet op voorraad was. (ik ging er van uit dat ze nog zouden komen) Na twee dagen ben ik naar de winkel gegaan om te vragen of er voorraad was en werd mij verteld dat er geen voorraad was en ook niet zou komen. Ik ben diep teleurgesteld.

Verbeterpunten

Een verbeterpunt zou zijn om op de website achter de plaatsnaam van de vestiging i.p.v. "geen voorraad" te zetten dat ze in die plaats niet leverbaar zijn.

3
GeDe Groenekan 20-01-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

scherpe prijzen, goede en snelle levering en duidelijke communicatie hierover

10
bert 16-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Geweldige service !

10
Chris Maasbracht 11-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Geen kunnen vinden

Verbeterpunten

Bereikbaarheid is prut, wacht al weken op ondersteuning bij een reparatie, maar geen email adres te vinden en telefonisch altijd meer dan 5 wachtenden voor je

1
Freddie Emmen 10-01-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

Goede en snelle service. vakkennis en prettig geholpen

10
M Verstegen 10-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

scherpe aanbiedingen, groot assortiment

Verbeterpunten

bereikbaarheid telefonisch en verkorten van wachttijd tot behandeling. Ook graag een keuzenummer met "anders", waarbij je direct een medewerker kunt spreken.

6
John Veraart Kaatsheuvel 10-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

de prijs de afhandeling (de bezorging) de site, eenvoudig en overzichtelijk

10
Johan Wijchen 09-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle service Duidelijke communicatie

10
Robert 09-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Vlotte levering, goede klantenservice, bereik/benaderbaar, zeggen wat ze doen en doen ook wat ze zeggen.

Verbeterpunten

Geen

8
Diana de Rijke Almere 09-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Ik heb een positieve ervaring met Paradigit. Mijn product had vertraging dat is altijd jammer maar werd goed en duidelijk op de hoogte gehouden.

Verbeterpunten

Duidelijk aangeven of het product op voorraad is.

8
Ynke Alphen aan den Rijn 09-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle service, duidelijke mails

Verbeterpunten

-

9
08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

produckt s,avonds bestelt de andere dag in huis dat is pas service van paradigt ben al heel lang klant bij jullie een super bedrijf in een woord top.

Verbeterpunten

zo door blijven gaan.

9
Henk Pas Breda 08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Breed assortiment en lage prijzen.

Verbeterpunten

Vaak is goedkoopste alternatief niet beschikbaar on de winkel. Winkel is vaak erg druk, kan lang duren voordat je geholpen wordt.

8
Patrick 08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering Afspraak is afspraak Gunstige prijzen

9
Eddy Schipborg 08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snel bezorgd.

9
Frank Wijk bij Duurstede 08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke personeels.

Verbeterpunten

Te lang in de wacht als je belt

10
Kronstadt Den haag 08-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Als tegenhangers van de grote ketens vind ik het fijn dat er nog een winkel is met kennis van zaken.

Verbeterpunten

gewoon zo doorgaan

9
corne utrecht 07-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Supersnelle levering en ook vanuit het verleden goede ervaringen met dit bedrijf!

10
07-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Bestelling gaat makelijk.

Verbeterpunten

Zorg dragen dat het wel de volgende dag wordt bezorgd. Op tijd besteled, maar niet de volgende dag binnen.

7
wim Den Haag 07-01-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

8
Awt Bergambacht 07-01-2018 Aanbeveling: Ja