Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Reviews over Paradigit

Wat zeggen klanten over ons?

9 1492
Pluspunten

snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding goede service

Verbeterpunten

niet altijd even zorgvuldig met opmerkingen

9
Jelle Linschoten 23-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

scherp geprijsd, snelle levering (binnen 24 uur) goede prijs / kwaliteit verhouding. zeker aan te bevelen.

9
kingston dt50 volendam 23-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Paradigit heeft een overzichtelijke site en begeleid je duidelijk tot na de afronding van de betaling. Ook in de winkel wordt je goed geholpen en kun je al je vragen kwijt.

Verbeterpunten

Een van de nadelen van Paradigit is dat er weinig op voorraad ligt in de fysieke winkels waardoor er vaak iets besteld moet worden. Gelukkig ligt het dan na 1 dag alweer voor je klaar. Ook is het begrijpelijk dat er weinig op voorraad ligt omdat voorraad geld kost.

7
Boaz Utrecht 23-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle en correcte levering

Verbeterpunten

Zo doorgaan

8
Erik Siemonsma Sneek 21-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

eenvoudige bestelprocedure snelle levering

9
21-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Bestellen ging snel En makelijk

Verbeterpunten

Hopelijk word het snel geleverd :)

10
Music experience S’hertogenbosch 21-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Fijn behandeld in Eindhoven! Echt helden!

Verbeterpunten

Blijf jezelf!

10
Jan Verhaag Veldhoven 21-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Producten staan overzichtelijk gerangschikt, verloop naar duurdere producten is helder. Er is genoeg info over de aan te schaffen producten. Betaalpagina is duidelijk en ziet er betrouwbaar uit.

Verbeterpunten

Tot op heden heb ik geen punten

7
Arjan Dordrecht 20-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Zeer goede communicatie en snelle levering

Verbeterpunten

Niet echt

8
Hans Sluijtrr Vught 20-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Hele duidelijke toelichting en overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site

10
Wilma Roosendaal 20-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Super tevreden! Duidelijk! Snelle manier! Topper!

Verbeterpunten

Geen!

10
Yvonne Heerhugowaard 20-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Snelle levering en goede service

10
19-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Perfect. Geen tegenvallers, ik zal dit bedrijf aanbevelen. Snelle levering, duidelijke site.

Verbeterpunten

Gratis oordopjes bij review zou goed idee zijn

9
Laurence Zwolle 19-06-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag, dat is super fijn. NOW GIMME THEM EARPHONES

10
Robin 19-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Duidelijke website. Goede acties.

10
Rob Krimpen a. De iJssrl 17-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

overzichtelijk, werkt heel makkelijk, ben zeer tevreden. ga zo door.

10
Elna Poortvliet 15-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Paradigit levert niet op aangegeven dag en (erger nog) communiceert daar niet over

4
14-06-2018 Aanbeveling: Nvt
Verbeterpunten

verkoop geen dingen die je nog niet hebt en verbeterpunt voor de service even goed de mail lezen die jullie van klanten krijgen. Zeker geen aanrader!!!!!!!!!!!

1
Karel Lelystad 14-06-2018 Aanbeveling: Nvt
Pluspunten

goed geholpen klasse medewerkers

Verbeterpunten

zo blijven als het nu is

10
Michael Utrecht 14-06-2018 Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Pakketje kwam binnen genoemde tijd binnen, er is prima service bij eventuele klachten of problemen.

Verbeterpunten

Er zijn geen verbeterpunten voor het bedrijf want helaas ligt het probleem bij HP

8
Zoè Mijnsheerenland 13-06-2018 Aanbeveling: Ja