Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

Service en advies in onze winkels

Microsoft Surface Book

Pre-order nu en krijg een Office pakket en Arc Touch t.w.v. € 158,99 geheel gratis!


Pre-order nu!

Beauty and the brains, waarop u blind kunt vertrouwen.

De geruchten zijn waar: de Surface Book komt naar Nederland! De ultieme multifunctionele 2-in-1 van Microsoft. High-end design met een krachtige binnenkant. En alleen bij Paradigit profiteert u tijdelijk van extreem veel voordeel. Pre-order vandaag nog en ontvang Microsoft Office en een Arc Touch muis geheel gratis. Dat betekent € 158,99 voordeel!

Gebouwd om
te presteren

Surface Book is door Microsoft gebouwd met één doel: de hoogst haalbare prestaties neerzetten, altijd en overal. De Surface Book kan de zwaarste grafische programma’s aan. Met het toetsenbord gekoppeld gaat de batterij maar liefst 12 uur lang mee. De Surface Book is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Bewerk foto’s en video’s en stream ondertussen uw favoriete muziek. Met de bijbehorende Surface Pen (of uw vingers) kunt u direct op de touchscreen levensecht schrijven, tekenen en verven.

Pre-order nu!

High-end design

Surface Book is gemaakt van lichtgewicht magnesium en Dynamic Fulcrum Hinge voor een stijlvolle en professionele uitstraling. De Surface Pen kan eenvoudig aan de Surface Book worden bevestigd, zodat u hem nooit kwijtraakt. Foto’s en video’s spatten van het scherm.

PixelSense™-technologie

De touchscreen van de Surface Book is uitgerust met PixelSense™-technologie, waardoor het display een resolutie van 267 PPI heeft. Dit betekent dat de 2-in-1 een extreem hoog contrast en lage reflectie heeft, waardoor u een levensecht beeld krijgt en overal aan het werk kunt.

Pre-order nu!

Levensecht schrijven,
tekenen en verven

Schrijf, teken en verf op de Surface Book alsof u dit op een echt vel papier doet. De Surface Pen geeft u een natuurlijke ervaring wanneer u over de touchscreen van de Surface Book beweegt. De Surface Pen wordt gratis meegeleverd met de Surface Book. Dankzij de Palm Block-technologie kunt u uw hand op het scherm laten rusten, zonder dat deze aanrakingen worden geregistreerd. Per ongeluk uitgeschoten of een foutje gemaakt? Geen probleem: de achterkant van de Surface Pen is een gum, waarmee u eenvoudig gemaakte fouten weer kunt wissen.

Pre-order nu!

2-in-1: laptop en tablet

Surface Book gebruikt Muscle Wire® om het scherm stevig op zijn plaats te houden. Met een simpele druk op de knop toch moeiteloos koppelt u de Surface Book moeiteloos van het docking station los. Zo transformeert u de 2-in-1 Surface Book binnen een handomdraai in een laptop of een tablet.

Zonder wachtwoord inloggen

Met Windows Hello gezichtsherkenning hoeft u nooit meer ingewikkelde wachtwoorden te onthouden om op uw laptop in te kunnen loggen. U kunt zelfs meerdere gezichten opslaan voor verschillende accounts op uw Surface Book.

Pre-order nu!

Altijd en overal
creatief

Bewerk foto’s in Photoshop en video’s in Premiere Pro. Typ uw verslagen uit in Word en zet een professionele presentatie in elkaar met PowerPoint. De Surface Book is ontworpen om professionele software als een zonnetje te laten draaien. De Surface Book wordt standaard met Windows 10 geleverd, waarmee u direct aan de slag kunt.

Pre-order nu!

Pre-order nu en krijg een Office pakket en Arc Touch t.w.v. € 158,99 geheel gratis!


Pre-order nu!