Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Aanmelden voor Windows 10: hoe te reserveren

software
windows 10

Download de upgrade op tijd want dit gratis aanbod is tijdelijk. Meld u nu vooraf aan voor uw upgrade. Dat gaat als volgt:

1. Aanmelden

U kunt u voor de gratis upgrade aanmelden via de app Download Windows 10. Zo vindt u de app:

 • Klik om te starten op het kleine Windows pictogram rechtsonder op de taakbalk.
 • Klik op 'Meld je aan voor de gratis upgrade' in het app-venster.
 • Voer uw emailadres in als u een bevestiging wilt van uw aanmelding.
 • Dat is alles. Zodra uw reservering is gemaakt, wordt Windows 10 gedownload, zodra het beschikbaar is. Er zijn geen verplichtingen en u kunt uw bestelling altijd annuleren.

Waarom beschik ik niet over de upgrade notificatie in mijn taakbalk?

De Download Windows 10 app is beschikbaar op de meeste pc's met Windows 7 Service Pack 1 (SP1) en Windows 8.1 Update. In de volgende gevallen zie je geen notificatie:

 • Windows 7 SP1 of Windows 8.1 Update is niet op je apparaat geïnstalleerd.
 • U heeft een zakelijke versie van Windows, deze vormt geen onderdeel van dit aanbod.
 • Automatische updates van Windows is niet op uw apparaat geactiveerd.
 • Uw apparaat voldoet niet aan de minimum systeemvereisten.
 • Uw apparaat is niet op internet aangesloten.
 • Uw apparaat is lid van een domein.
 • Uw apparaat komt wel in aanmerking, maar we werken nog aan updates die de prestaties van het apparaat zullen verbeteren, zoals een nieuw stuurprogramma.

2. Relax

Tijdens het reserveren kunt u bevestigen dat uw apparaat geschikt is voor Windows 10. Tussen de reservering en de uiteindelijke upgrade worden de voor de upgrade noodzakelijke bestanden naar uw computer gedownload om de installatie sneller te laten verlopen. U krijgt bericht zodra uw upgrade beschikbaar is. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u de upgrade wilt installeren.

Hoe lang duurt het om de upgrade te installeren?

De upgrade zelf duurt gemiddeld één uur. Bij nieuwere apparaten kan dit 20 minuten zijn, bij oudere meer dan een uur. U dient allereerst de installatiebestanden te downloaden. Als u een exemplaar gereserveerd heeft, zorgt Microsoft dat die bestanden automatisch worden gedownload en melden zij wanneer u kunt beginnen.

3. Geniet

Na de installatie kunt u volop aan de slag met Windows 10.

Geniet van fantastische, nieuwe functies en een vertrouwde omgeving waarin u zich al direct een ervaren gebruiker voelt. Daarnaast houdt Windows 10 u up-to-date en is uw computer veiliger door de ingebouwde beveiligingsfuncties. De upgrade versie is snel en eenvoudig en u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw documenten.

Kan ik ook zonder te reserveren de gratis Windows 10 upgrade krijgen?

Ja, hoewel reserveren de eenvoudigste manier is, kunt u de upgrade ook zonder reserveren krijgen. Zodra Windows 10 beschikbaar is, sturen we meldingen naar de apparaten dat de gratis upgrade beschikbaar is. Open de app Windows 10 downloaden om uw upgrade te plannen. Opmerking: sommige meldingen worden direct verstuurd, zodra Windows 10 beschikbaar is. In andere gevallen kan dit in de weken of maanden daarna gebeuren.

Meer weten? Lees ook: De verschillende edities van Windows 10

Bekijk alle tips Bekijk Windows 10