Gratis verzending vanaf € 25,-

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Beste computerspeciaalzaak 2015-2016

Ondersteun uw gezondheid met technologie

Smart Health

16-3-2016

De geruststelling van de GoLiveAssist

gezondheid

Bent u al bekend met de GoLivePhone? Dit is een eenvoudig te gebruiken smartphone speciaal ontwikkeld voor senioren. Deze smartphone werkt samen met de webapplicatie GoLiveAssist, gericht op zorgverleners en mantelzorgers.

Een helpende hand 

Met de GoLivePhone en de GoLiveAssist wordt de zelfredzaamheid van uw patiënt, familielid of vriend vergroot, terwijl u op afstand mee kunt kijken, ondersteuning kunt bieden en waar nodig in actie kunt komen. Terwijl de gebruiker van de GoLivePhone weer kan gaan en staan waar hij of zij wil, kunt u de locatie en de activiteiten van degene over wie u de verantwoordelijkheid draagt monitoren. Daarnaast kunt u de belangrijkste functies van de GoLivePhone ook op afstand inzien en aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de agenda of het medicijnbeheer aanpassen. De gebruiker krijgt vervolgens automatisch een melding wanneer het tijd is voor zijn of haar medicijnen of afspraak. Maar u kunt ook denken aan het onderhouden van de contactlijst, de telefooninstellingen, inzicht in recente alerts, locatiebepaling en monitoring van het batterijverbruik.

Een gerust gevoel

Via de GoLiveAssist krijgt u ook inzicht in het beweeggedrag van de gebruiker van de GoLivePhone. Dankzij de ingebouwde bewegingssensors van deze smartphone worden activiteiten geregistreerd en vervolgens via de GoLiveAssist aan u teruggekoppeld. Mocht een gebruiker een langere tijd inactief zijn, dan krijgt u daar ook een melding van. Dat geeft een gerust gevoel.

Mede mogelijk gemaakt door SmartHealth, de Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale gezondheidszorg.

Meer weten? Lees ook: Paradigit start samenwerking met Thuisleefgids

Bekijk alle tipsBekijk alle GoLivePhones

Paradigit maakt gebruik van cookies. Hiermee kunt u persoonlijk en gebruiksvriendelijk bij ons winkelen.