Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

 

Digitale zorg op afstand

Door het coronavirus (COVID-19) is er op veel plaatsen extra hulp nodig in de zorg. Niet alleen in de ziekenhuizen, maar ook voor zorginstellingen die hulp bieden aan kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking.

Om zorg op afstand te realiseren, kunnen aanbieders van zorg of ondersteuning in aanmerking komen voor een uitbreiding van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Om snel te handelen heeft de overheid per aanvraag van de SET-regeling nu €50.000 euro beschikbaar gesteld voor zorgprojecten op afstand. Hiervan kan 50% worden besteed voor aanschaf van licenties of apparaten.

De uitbreiding van de SET-regeling voorziet in digitale toepassingen bedoeld voor cliënten en/of mantelzorgers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van iPads, tablets en laptops om te kunnen beeldbellen met thuiswonende cliënten. Zo kunnen cliënten bijvoorbeeld online begeleiding krijgen bij een behandeling.

Bij Paradigit willen we graag onze kennis gebruiken om zorginstellingen te voorzien van een passend advies en de juiste digitale apparaten. Neem gerust contact op met zakelijk@paradigit.nl of 040 – 309 0021.