Standaard 2 jaar garantie

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Beste computerspeciaalzaak 2015-2016

Laptops

Profiteer vandaag nog van deze tijdelijke aanbiedingen!

Video

Op zoek naar een laptop? Wij helpen!

De beste laptop voor u

Laptops zijn er in talloze formaten en uitvoeringen. Dat maakt het wellicht lastig kiezen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe laptop. Paradigit helpt u als dè laptop specialist van Nederland graag op weg. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we onderscheid gemaakt in soorten laptops zoals chromebooks, 2-in-1 laptops en ultrabooks en categorieën voor het gebruik van laptops. Wilt u de laptop zakelijk gebruiken of bent u op zoek naar bijvoorbeeld een game laptop? Wij geven advies.

Processors, RAM-geheugen, werkgeheugen, videokaarten .. het duizelt u waarschijnlijk aan laptopspecificaties die u niet allemaal evenveel zeggen. Toch is het belangrijk om te weten op welke specificaties u moet letten bij het aanschaffen van een laptop. We geven bij de belangrijkste specificaties een korte uitleg, zodat u weet waar u rekening mee moet houden.

Hulp bij uw keuze

In onze winkels helpen onze specialisten u stap voor stap met het kiezen voor een nieuwe laptop, en in onze webshop bieden we dezelfde service! Met de keuzehulp doorlopen we samen met u 5 korte stappen, die u naar de beste laptop leiden.

Paradigit maakt gebruik van cookies. Hiermee kunt u persoonlijk en gebruiksvriendelijk bij ons winkelen.