Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

Service en advies in onze winkels

Laptops

Profiteer vandaag nog van deze tijdelijke aanbiedingen!

Video

Op zoek naar een laptop? Wij helpen!

Laptop kopen? Wij helpen u op weg

Gaat u een nieuwe laptop kopen? Dan komt u voor een enorme keuze te staan, want laptops zijn er in talloze merken, formaten en configuraties. Dat maakt het kiezen voor een nieuwe laptop er niet eenvoudiger op. Paradigit helpt u als dè laptop specialist van Nederland graag op weg. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we onderscheid gemaakt in soorten laptops zoals chromebooks, 2-in-1 laptop, gaming laptops, mini laptops en zakelijke laptops.

Laptop keuzehulp

Maak in ons laptopoverzicht gebruik van de filters om de selectie kleiner te maken. Hier kunt u uw zoekopdracht verfijnen door te kiezen uit verschillende processors, RAM-geheugen, werkgeheugen en videokaarten. Vindt u al die specificaties ingewikkeld en weet u niet goed waar u op moet letten? In onze laptop koopgids geven we hier meer informatie over. In ons filtermenu kunt u ook zoeken op formaat. Wilt u bijvoorbeeld een laptop kopen die makkelijk overal mee naar toe kan? Zoek dan naar een laptop tussen de 11 en 14 inch. Bent u van plan uw nieuwe laptop vooral thuis of op kantoor te gaan gebruiken? Dan hebben we ook een brede selectie 15-17 inch notebooks, die dankzij hun formaat een prima desktopvervanger zijn. In onze winkels helpen onze specialisten u stap voor stap met het kiezen voor een nieuwe laptop, en in onze webshop bieden we dezelfde service! Met de keuzehulp doorlopen we samen met u drie korte stappen, die u naar de beste laptop leiden.

Bijpassende laptop accessoires

Heeft u uw ideale laptop gevonden? Vergeet dan niet uw nieuwe laptop te beschermen met bijvoorbeeld een stevige laptoptas of sleeve. Bekijk ook onze accessoires zoals muizen, externe speakers of externe monitoren.

Paradigit maakt gebruik van cookies. Hiermee kunt u persoonlijk en gebruiksvriendelijk bij ons winkelen.