Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd


Paradigit Zakelijk


De Paradigit groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid, healthcare en onderwijs. Daarmee bieden wij u als computerspecialist de beste ICT-oplossingen aan, die werken, leren en leven gemakkelijker maken met de juiste service en voorwaarden.

Voorwaarden & Service
Wij zorgen ervoor dat u als klant te maken krijgt met een Single Point of Contact. Deze persoon maakt zich bekend met uw ICT-omgeving en zorgt ervoor dat wij u de beste oplossingen op maat kunnen bieden. Daarnaast zorgt deze contact persoon ervoor dat u altijd binnen 24 uur een offerte ontvangt en is het aanspreekpunt voor extra’s zoals zelfbouw PC’s, het imagen van notebooks, het aanvragen van garanties en het registreren van een CMDB file.

Mocht u de producten van te voren willen zien, is een demo op locatie mogelijk. Daarnaast krijgt u vanuit Paradigit toegang tot een laagdrempelige en klantvriendelijke portal, waarin u zelf gemakkelijk offertes aan kunt vragen. Deze kunt u via de portal omzetten naar een order (inclusief referentie). Naast offertes maken wij ook uw facturen inzichtelijk in dit portaal.

Bij Paradigit adviseren wij u graag over de juiste oplossing voor de juiste werkplek(ken). U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of 040-3090021.ONZE PARTNERS

Samsung laptops
Asus laptops
HP laptops
Lenovo laptops
Acer laptops
Dell laptops