Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

Voor aankopen die u heeft gedaan via onze webshop op Paradigit.nl gelden verschillende voorwaarden. Deze kunt u hier onder inzien:

Algemene verkoopvoorwaarden website
Heeft u uw product gekocht op de Paradigit website? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden voor online verkoop

Zakelijke aankopen

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten met zakelijke klanten zijn de ICT ~ Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Bekijk hier deze voorwaarden. 

Koop en garantie

Na de aankoop van een product zit u wellicht met vragen zoals: Wanneer heb ik garantie? Hoe lossen we een probleem samen op? Wanneer zijn er kosten van toepassing?

Op 1 mei 2003 is de Europese richtlijn "Koop en Garantie" in het Nederlands Burgerlijk Wetboek geïmplementeerd. Deze regelgeving heeft betrekking op de zogeheten consumentenkoop. Op deze pagina wordt uitgelegd wat uw rechten en plichten zijn en wat u van Paradigit mag verwachten.

Paradigit is verplicht een product te leveren dat de eigenschappen bezit die u als koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. De rechten die u als consument heeft op grond van het dwingende consumentenrecht worden door Paradigit volledig gerespecteerd.

De algemene verkoopvoorwaarden in duidelijke taal uitgelegd? Lees dan de brochure 'Koop en Garantie'. Naar de brochure 'Koop en Garantie'

U kunt er ook voor kiezen om de richtlijn als PDF-bestand te downloaden:

Brochure Koop en Garantie downloaden

Om het PDF-bestand te bekijken heeft u Adobe Reader nodig. Adobe Reader kunt u hier gratis downloaden.

Adobe Reader downloaden