Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen bedenktijd

Voorwaarden

1. Algemene verkoopvoorwaarden

Voor reserveringen en aankopen in onze Paradigit winkels en aankopen die u heeft gedaan via onze webshop op Paradigit.nl gelden verschillende voorwaarden. Kies hier onder welke voorwaarden u wilt inzien:

Algemene verkoopvoorwaarden winkel
Heeft u uw product gekocht/gereserveerd in een Paradigit winkel? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene verkoopvoorwaarden voor de winkel

Algemene verkoopvoorwaarden website
Heeft u uw product gekocht op de Paradigit website? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden voor online verkoop

Zakelijke aankopen

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten met zakelijke klanten zijn de ICT ~ Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Bekijk hier deze voorwaarden. Maakt uw bestelling deel uit van een contract dat is afgesloten met ISL Automatisering B.V. of Skool B.V. dan gelden de voorwaarden uit dat contract voor uw bestelling.

2. Koop en garantie

Na de aankoop van een product zit u wellicht met vragen zoals: Wanneer heb ik garantie? Hoe lossen we een probleem samen op? Wanneer zijn er kosten van toepassing?

Op 1 mei 2003 is de Europese richtlijn "Koop en Garantie" in het Nederlands Burgerlijk Wetboek geïmplementeerd. Deze regelgeving heeft betrekking op de zogeheten consumentenkoop. Op deze pagina wordt uitgelegd wat uw rechten en plichten zijn en wat u van Paradigit mag verwachten.

Paradigit is verplicht een product te leveren dat de eigenschappen bezit die u als koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. De rechten die u als consument heeft op grond van het dwingende consumentenrecht worden door Paradigit volledig gerespecteerd.

De algemene verkoopvoorwaarden in duidelijke taal uitgelegd? Lees dan de brochure 'Koop en Garantie'. Naar de brochure 'Koop en Garantie'

U kunt er ook voor kiezen om de richtlijn als PDF-bestand te downloaden:

Brochure Koop en Garantie downloaden

Om het PDF-bestand te bekijken heeft u Adobe Reader nodig. Adobe Reader kunt u hier gratis downloaden.

Adobe Reader downloaden

3. Privacyverklaring

Het onderstaande privacy protocol is van toepassing op ieder gebruik van of op alle bezoeken aan de website van Paradigit, daaraan gerelateerde social media activiteiten van en/of overeenkomsten tussen de gebruiker ("u") en Paradigit ("wij") of een van haar dochterondernemingen (hierna "naam"). Dit privacy protocol heeft tot doel u te informeren op welke wijze door Paradigit persoonsgegevens worden verwerkt. Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen.

1. Waarom verzamelt Paradigit (persoons)gegevens?
2. Welke andere gegevens worden verzameld?
3. Nieuwsbrief
4. Hoe beschermt Paradigit (persoons)gegevens?
5. Verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens
6. Is Paradigit verantwoordelijk voor andere websites?
7. Welke rechten heeft u?
8. Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?
9. Waar kunt u terecht voor vragen en verzoeken?

Op dit privacy protocol is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Eindhoven, 4 juni 2012