Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Printers

Printer kopen? Wij helpen u op weg

Bent u op zoek naar een printer voor thuis of voor op kantoor? Dan heeft u bij Paradigit een zeer uitgebreide keuze. In ons assortiment vindt u onder andere inkjet printers, waarmee u zowel teksten als foto’s kunt printen. Verder hebben we verschillende laserprinters, die vooral uitblinken in printsnelheid. Bent u op zoek naar een multifunctioneel apparaat, waarmee u niet alleen kunt printen maar ook scannen, kopiëren en zelfs faxen? Ook daar hebben we een oplossing voor, namelijk de all-in-one printer. Wanner u veel in kleur print adviseren we u voor een inkjet printer te kiezen met meerdere inktcartridges.

De beste printer keuze

Bij de aanschaf van een printer maakt u meerdere keuzes. Maak tijdens uw zoektocht gebruik van de filters op onze website, zo vindt u voor elke gebruikssituatie een printer in ons assortiment die het beste bij u past.

Bijpassende printer accessoires

Bij een printer horen bijpassende printer accessoires, zoals de juiste cartridges, toners en papier. Bij Paradigit vindt u alle essentiële benodigdheden voor uw printer.