Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Over Paradigit

1. Bedrijfsgegevens

KBV B.V. staat onder de handelsnaam Paradigit bekend als de computerspecialist en heeft een uitgebreid assortiment laptops, tablets, smartphones, desktops, componenten, randapparatuur en meer. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit al tien jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van Q&A.

Er staat maar één iemand centraal bij Paradigit: de klant. Paradigit biedt zowel online als offline kwaliteit, of het nou gaat om de producten of de informatieverlening en service.

Hoofdkantoor:
Lodewijkstraat 46
5652 AC Eindhoven

KBV B.V.
KvK-nummer: 24331836
BTW-nummer: NL810572461B01

Telefoonnummer Receptie Hoofdkantoor: 040 - 259 4900 | Klantenservice

In ons helpcenter vind u antwoorden op al uw vragen. Kunt u het niet vinden? Stuur een e-mail naar service@paradigit.nl

De Europese Commissie biedt voor consumenten een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen niet deel aan een buitengerechtelijke geschillenbeslechtingsprocedure.

Over de Paradigit groep

Wat begon met het bouwen van computers op een zolderkamer, groeide Paradigit in de afgelopen 30 jaar uit tot een van de meest toonaangevende E-commerce IT-specialisten van Nederland, België en Ierland.

Sinds 1992 ondersteund Paradigit haar klanten met het vinden van de juiste oplossing van iedere IT-uitdaging. Dit doen we voor consumenten en bedrijven in verschillende markten zoals: het onderwijs, MKB en bij overheden. Met de volledige focus op E-commerce, biedt Paradigit een breed assortiment aan laptops, desktops, tablets, componenten, en randapparatuur. Daarnaast bieden wij onze klanten een uitgebreide en klantvriendelijke service dankzij onze technische kennis en ervaring.

De Paradigit groep heeft een omzet van 62 miljoen euro en levert meer dan 150.000 IT-gerelateerde producten per jaar. Bij de Paradigit groep zijn ruim 75 medewerkers in dienst. De Paradigit groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.


Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met CampusShop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op www.campusshop.nl.

2. Vacatures

Wil jij carriere maken bij de Paradigit groep of ken jij iemand die op zoek is naar een droombaan?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar? Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf. Kies voor de Paradigit groep!

Kijk voor de vacatures op www.werkenbijparadigit.nl

3. Persberichten

Een overzicht van onze persberichten kunt u hier vinden.