Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 50,-

Service en advies in onze winkels

Over Paradigit

1. Bedrijfsgegevens

KBV B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment laptops, tablets, smartphones, desktops, componenten, randapparatuur en meer. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al tien jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van Q&A.

Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Bij Paradigit kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

Postadres
Postbus 7923
5605 SH Eindhoven

Hoofdkantoor
Hooge Zijde 30
5626 DC Eindhoven

KBV B.V.
KvK-nummer: 24331836
BTW-nummer: NL810572461B01

Telefoonnummer Receptie Hoofdkantoor: 040 - 259 4900  |  Klantenservice

Over de Paradigit groep 
De Paradigit groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. De Paradigit Groep heeft een omzet van 120 miljoen euro (boekjaar 2009) en verkoopt 150.000 computers per jaar. Bij de Paradigit Groep zijn ruim 500 medewerkers in dienst. De Paradigit Groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit Groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.

Bedrijven
ISL Automatisering richt zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. Met Remcoh ontzorgt ISL haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt ISL volume-hardware projecten voor overheden, instellingen en grootbedrijven. Ropam levert onder de naam RPMCar software aan de autobranche die het gehele inkoop- en orderproces voor nieuwe en gebruikte wagens optimaliseert.

Onderwijs
Skool Automatisering is specialist in het primair onderwijs. Haar snel groeiende automatiseringsconcept SkoolControl realiseert Zorgeloos Leren nu al in 15% van de Nederlandse basisscholen en enkele scholen in het buitenland (België, Duitsland en Luxemburg) draaien reeds op SkoolControl. Skool Automatisering staat voor zorgeloos onderwijzen met ICT, voor betaalbare hardware en voor unieke oplossingen zoals touch screens (SkoolTouch) en de SkoolMate.

Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met CampusShop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op www.campusshop.nl.

2. Vacatures

Wil jij carriere maken bij de Paradigit groep of ken jij iemand die op zoek is naar een droombaan?

Je wilt veranderen, je wilt groeien: naar een groot bedrijf dan maar? Je wilt meer verantwoordelijkheid, zelf kunnen beslissen, zichtbaar zijn binnen de organisatie: toch maar naar een minder groot bedrijf. Kies voor de Paradigit Groep!

Kijk voor de vacatures op www.werkenbijparadigit.nl

3. Persberichten

Een overzicht van onze persberichten kunt u hier vinden.