Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

SumUP. De makkelijkste manier om betaald te worden.

De producten van SumUp helpen kleine ondernemingen over de hele wereld met behulp van betaalbare, makkelijke en snelle methodes om betalingen te ontvangen. Om dit doel te realiseren, biedt het assortiment van SumUp een breed scala aan kaartlezers die aan alle wensen kunnen voldoen.

  • Accepteer credit, debet en contactloze betalingen.
  • Geen contract, geen maandelijkse kosten, geen verrassingen. Alleen een XX% per transactie.
  • Vandaag de dag vertrouwen meer dan drie miljoen bedrijven op SumUp om betaald te worden. Ontdek waarom dit is.

SumUp Air-kaartlezer

SumUp’s klassieke kaartlezer: licht van gewicht een eenvoudige bediening. Koppel met uw smartphone om betalingen gemakkelijk te accepteren.

De SumUp Air is een gebruiksvriendelijke, draagbare kaartlezer en perfect voor bijvoorbeeld kleine winkels, taxichauffeurs, kappers en meer. De SumUp werkt samen met de gratis SumUp-App en maakt gebruik van de Wi-Fi connectie op uw smartphone of tablet om betalingen te verwerken. Hij accepteert alle belangrijke credit en debet cards en contactloze betalingen inclusief Google, Samsung en Apple Pay.

De SumUp heeft een langdurig werkende batterij. Hij kan met één keer opladen tot 500 transacties uitvoeren.

Krijg toegang tot uw persoonlijke omgeving in de SumUp-App en ontdek alle extra functies die onze service biedt. De Air Card Reader is samen met de SumUp-App de perfecte combinatie om u te helpen alle transacties op een gemakkelijke manier te beheren.

Sumup Air Oplaadpunt

De praktische aanvulling op uw SumUp Air Card Reader.

Met uw SumUp Air oplaadpunt hoeft u de batterij van uw Air Card Reader niet meer op te laden.

Het gestroomlijnde ontwerp met een mat-witte afwerking benadrukt dat uw bedrijf kaartbetalingen accepteert. Het Air Oplaadstation is niet alleen klantvriendelijk, maar het is ook een stuk makkelijker om elke betaalmethode te accepteren zonder gedoe.

SumUp 3G + Wi-Fi kaartlezer

Ons eerste zelfstandige apparaat voorzien van onbeperkte mobiele data en Wi-Fi connectiviteit. De SumUp 3G+ Wi-Fi is een kaartlezer die u overal mee naar toe kunt nemen. Hij is ideaal voor cafés en restaurants of ondernemers die vaak onderweg zijn. De SumUp 3G + Wi-Fi is een volledig mobiel apparaat dat gebruik maakt van een ingebouwde SIM kaart met onbeperkte gratis data- of Wi-Fi- connectiviteit om alle betalingen te accepteren.

Betrouwbaar en resistent in ontwerp, 3G Wi-Fi kaartlezers, gemakkelijk te navigeren en een eenvoudige interface. De SumUp 3G+ Wi-Fi maakt het mogelijk om elektronische bonnen rechtstreeks vanaf het apparaat te verzenden, uw verkoopgeschiedenis te bekijken en uw fooien bij te houden.

SumUp 3G+ Betaalkit Kaartlezer

Een geïntegreerde oplossing voor alles wat u nodig heeft.

De SumUp 3G+ Betaalkit is een multifunctioneel aanbod: een kaartlezer, printer en oplaadstation in één kit. Gebaseerd op SumUp 3G+ Wi-Fi, is het een volledig mobiele oplossing die het voor u mogelijk maakt om snel alle belangrijke creditcards en betaalpassen te accepteren en te verwerken, evenals contactloze betalingen inclusief Google, Samsung en Apple Pay. De 3G+ betaalkit wordt geleverd met een zeer betrouwbare printer, waarmee u onderweg tot 800 bonnen kunt afdrukken met slechts één keer opladen. De printer werkt ook als laadstation waardoor de kaartlezer altijd volledig opgeladen blijft.

Eén kit. Alles wat u nodig heeft. Zo gaat zakendoen nog gemakkelijker.