Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Unieke kenmerken:

Batterijduur tot wel 11 uur

Snel opladen: 80% opgeladen in 60 minuten

Camera met ‘Privacy Shutter’

Vingerafdrukscanner met LED-verlichting

Verlicht toetsenbord

Lenovo Vantage

Designlaptop met een zakelijke binnenkant

De Lenovo ThinkBook 13s is een designlaptop met robuuste componenten speciaal geschikt voor de ZZP-er en het MKB-bedrijf. Het is namelijk van belang dat medewerkers zo productief mogelijk zijn. Hier heeft Lenovo met de ThinkBook 13s ruimschoots aan gedacht. De batterij gaat tot 11 uur per dag mee. Mocht de batterij halverwege de dag leeg zijn, dan is hij binnen een uur (bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze) voor 80% opgeladen. De ThinkBook is makkelijk mee te nemen en kan tegen een stootje dankzij de stevige behuizing en het morsbestendig toetsenbord. Het zakelijke model zit in een ‘consumenten-jasje’ waardoor het design er strak en stoer uitziet.

Snel en productief werken

De ThinkBook 13s heeft veel functies waardoor medewerkers zich sneller en productiever op het werk kunnen focussen. Opstarten en inloggen kan met één aanraking door de ingebouwde vingerafdrukscanner, zoals we gewend zijn van de smartphone. Skype-gesprekken beantwoorden of beëindigen gaat makkelijk met gebruik van sneltoetsen. Met Modern Standby wordt de laptop binnen een halve seconde geactiveerd en is het mogelijk om e-mails te downloaden en muziek te luisteren terwijl de laptop in de slaapstand staat. Ook is het mogelijk om herinneringen of afspraken in te schieten via Cortana, de spraakassistent van Lenovo. Verder is de laptop uitgerust met een verlicht toetsenbord en een camera shutter voor privacy. De ‘ThinkShutter’ is een mechanisch cameraklepje dat de lens blokkeert.

Veilig en gemakkelijk

Veiligheid is belangrijk en daarom heeft Lenovo een hulpmiddel gecreëerd dat ervoor zorgt dat medewerkers het beste uit hun apparaat kunnen halen. Lenovo Vantage is een applicatie, gratis te downloaden in de Microsoft Store, waarmee de ThinkBook goed blijft functioneren dankzij verschillende toepassingen. Lenovo Vantage zorgt onder andere voor het scannen van Wi-Fi-netwerken. Als een netwerk door de app als onveilig wordt gezien, is het onmogelijk om hier mee te verbinden. Daarnaast zorgt Lenovo Vantage voor aanbevelingen van het bijwerken van stuurprogramma’s die medewerkers vervolgens uit kunnen voeren. Ook is het mogelijk om instellingen te personaliseren en apparaatdiagnostiek uit te voeren.