Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Dynabook in het kort

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Service en ondersteuning

Intelligent ontworpen met slimme functies

Flexibel naar klanten

De juiste technologie op het juiste moment

Geavanceerd computergebruik

Dynabook maakt verschil

Dynabook staat bekend om innovatie. Gewapend met nieuwe investeringen is het bedrijf klaar om voorop te gaan in de ontwikkeling van werkplektechnologie. Innovatie, ontwerp, kwaliteit en productie spelen hierin een grote rol. Dynabook luistert naar de feedback van klanten en heeft eigen ontwerpers die zorgen voor ontwikkeling en verbetering van laptops.

Deze worden uitgebreid getest zodat ze in perfecte staat bij de klant arriveren. Daarnaast gebruikt Dynabook de nieuwste machines om laptops te produceren.

Van Toshiba naar Dynabook

Toshiba Client Solutions Europe (voorheen de pc-tak van Toshiba) heeft haar merknaam veranderd in Dynabook Europe. Alle nieuwe notebooks die de fabrikant uitbrengt, krijgen in de toekomst de naam Dynabook. Sinds het najaar van 2018 heeft het Japanse Consumentenelektronicabedrijf Sharp de computeractiviteiten van Toshiba voor zo’n 80% overgenomen. In Japan zijn Toshiba-laptops al heel lang bekend onder de naam Dynabook.

Sterker nog, de Dynabook J-3100 SS001 was de allereerste notebook die Toshiba in 1989 op de markt bracht. De naam Dynabook wordt vanaf heden dus ook in Europa gebruikt. Even wennen natuurlijk, maar Dynabook Europe ziet het naar eigen zeggen als een mooie kans om een merk met zo’n rijke historie ook in Europa groot te maken. Dynabook is een dynamisch, ondernemend nieuw bedrijf, gebouwd op de fundamenten van het Toshiba-erfgoed. De merknaam Toshiba verdwijnt langzaam, maar de modellijnen: Tecra, Portégé en Satellite Pro blijven bestaan. In augustus 2019 zijn de eerste twee Europese devices die onder de naam Dynabook verschijnen te koop: de Portégé X30-F en de Tecra X40-F.

Dynabook Europe gaat zich verder focussen op nieuwe, duurzame technologie. Laptops worden naar verwachting nog dunner en beeldschermen gaan minder energie verbruiken, terwijl ze tegelijkertijd scherper zijn. Ook wil Dynabook het portfolio uitbreiden met Desktop-as-a-Service (Daas) en Smart Office oplossingen. Dit doen ze bijvoorbeeld door het ontwikkelen van de DynaEdge mini-pc. Met de mini-pc, die vast gemaakt kan worden aan de broekriem en het scherm in de vorm van een werkbril, hebben gebruikers hun handen vrij. De verwachting is dat de mini-pc bijvoorbeeld gebruikt kan worden door ambulancepersoneel. Zij kunnen dankzij de reality-bril ter plekke opnames maken van de situatie, waardoor medisch specialisten in het ziekenhuis live mee kijken en gegevens worden meteen doorgestuurd. Het project is momenteel nog in de testfase, maar belooft een mooie ontwikkeling voor de toekomst.

Tecra

Gemaakt om te werken. Ideaal om dingen gedaan te krijgen, met schermen van 14" en 15,6" en tal van aansluitmogelijkheden. De zakelijke professional vindt in de notebooks uit de Tecra-serie alles wat nodig is om efficiënter te werken.

Toshiba/Dynabook Tecra >

Satellite Pro

Allround functionaliteit en prestaties. Kies uit een breed aanbod van betrouwbare apparaten met een schermgrootte van 13,3" tot 15,6". Elk Satellite Pro-model biedt meer dan voldoende kracht, betrouwbaarheid en gebruiksgemak om met iedere zakelijke situatie om te gaan.

Toshiba/Dynabook Satellite Pro >

Portégé

Licht van gewicht, sterk van ontwerp. Ultramobiele pc's van 13,3" formaat of kleiner, met een krachtige Intel® Core™ Pro™ processor. Voor iedereen die de hoogste eisen aan een laptop stelt.

Toshiba/Dynabook Portégé >

Docking stations

Kies voor een opgeruimd bureau, met de docking stations van dynabook. Vergroot het aantal mogelijkheden en minimaliseer het aantal kabels.

Toshiba/Dynabook docking stations >