Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Update over de Nvidia RTX 30-serie


Enkele weken geleden lanceerde Nvidia een deel van de reeks nieuwe videokaarten in de RTX 30-serie. De RTX 3080 en de RTX 3090. Deze lancering heeft alle verwachtingen overtroffen. De vraag was daarom vele malen groter dan het aanbod en wij hebben mede hierom niet alle bestellingen kunnen uitleveren. Niet alleen wij, maar ook Nvidia zelf en de partners van Nvidia, hebben te maken met de grote vraag naar deze kaarten. Wij willen u daarom graag op de hoogte houden, want de levertijden blijven op dit moment nog onzeker. We doen ons best om u van zoveel mogelijk informatie te voorzien.

RTX 3070

Vandaag 29 oktober wordt de Nvidia RTX 3070 gelanceerd, maar ook hierbij verwachten we weer dat de vraag enorm groot is. Ook Nvidia zelf geeft toe dat zij niet voorbereid waren op de grote vraag naar de nieuwe serie. U kunt het statement van Nvidia hier lezen, zo blijft u ook via Nvidia zelf op de hoogte van de huidige situatie.

Hoe nu verder?

Wij hebben dagelijks nauw contact met de fabrikanten en doen ons uiterste best om de RTX-30 serie zo snel mogelijk uit te leveren. Wij houden u via deze pagina op de hoogte en wanneer wij de videokaarten op voorraad hebben, zijn de producten uiteraard zichtbaar op onze website.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Team Paradigit