Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Black Friday 2024

Black Friday is een Amerikaanse traditie die is overgewaaid naar Nederland. Op deze dag, de dag na Thanksgiving, vinden er in veel winkels grote aanbiedingen plaats op een breed scala aan producten. Paradigit doet uiteraard mee aan deze traditie. Tijdens Black Friday 2024 profiteert u bij Paradigit van de beste Black Friday deals op laptops, monitoren, desktops, tablets en meer!

Black Friday deals: de beste deals van Paradigit

Bent u op zoek naar een nieuwe laptop, desktop, monitor of tablet? Bij Paradigit vindt u tijdens Black Friday een breed assortiment met de beste deals. Bekijk ons assortiment en profiteer van kortingen tot wel 55%. Vanaf 25 november 2024 kun je onze aanbiedingen bekijken. Uiteraard verschijnen er tijdens Black Friday op 29 november nóg meer extra aanbiedingen. Wilt u deze deals niet misschien? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Black Friday Deals.

Wanneer is black friday 2024?

Black Friday 2024 valt dit jaar op vrijdag 29 november, de dag na Thanksgiving. Bij Paradigit zijn er de hele Black Friday week kortingen, deals en acties! Vanaf 25 november vindt u bij ons de eerste deals. De meeste deals zijn het hele cyber weekend geldig tot en met Cyber Monday op 2 december 2024.

Hoe hoog zijn de kortingen met Black Friday?

De kortingen tijdens Black Friday bij Paradigit kunnen oplopen tot wel 55%. Dat is natuurlijk de moeite waard. Dus bent u op zoek naar producten van Lenovo, Asus, HP, Acer, Dell of Apple? Bekijk dan alle actieproducten tijdens Black Friday 2024 en scoor de beste deals!

Black Friday laptop

Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is het tijdens Black Friday het juiste moment om er eindelijk een aan te schaffen. Bij Paradigit vindt u de beste deals op laptop merken zoals Lenovo, HP, ASUS, Dell en Acer.

Black Friday tablet

Op zoek naar een nieuwe tablet of tekentablet? Tijdens Black Friday bij Paradigit vindt u de beste deals op tablets en Wacom tekentablets. Bekijk hier alle deals op tablets en tekentablets.

Black Friday Apple

Een nieuwe iPhone, een MacBook of iMac? Ook op Apple producten ontvangt u een mooie korting tijdens de Black Friday week. Bekijk ons aanbod.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. In Amerika valt Black Friday altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Het verhaal hierachter is dat het na Thanksgiving tijd is om kerstinkopen te gaan doen en winkels hier op inspelen door flinke kortingen aan te bieden. Veel winkels, webshops en grote ketens doen hieraan mee. Er worden grote campagnes en veel (kortings)acties georganiseerd. Uiteindelijk is dit ook overgewaaid naar Europa en de rest van de wereld. De naam Black Friday komt uit de Amerikaanse stad Philadelphia en was een verwijzing naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.

Black Friday België

Ook in België is het op vrijdag 29 november Black Friday. Bent u op zoek naar een Azerty laptop of woont u in België en wilt u alle Black Friday deals tijdens het cyber weekend van Paradigit België bekijken? Kijk dan op www.paradigit.be/blackfriday