Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

HP 15s-fq1614nd
Terug naar product

HP 15s-fq1614nd

 Alleen beschikbaar in onze winkels
  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i5-1035G4 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
548,-
699,-
452,89 excl. BTW

4 reviews
8 reviews
1 review
0 reviews
0 reviews

13 review(s)

Fijne studentenlaptop

  • Batterij gaat lang mee
  • Licht en dun
  • snel
  • Blaast soms een beetje met opstarten

Hele fijne laptop gekocht na goed advies in de winkel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Ik gebruik hem voor mijn studie,makkelijk mee te nemen omdat hij super licht is. Batterij gaat heel lang mee. Hij reageert heel erg snel. Geluid is heel goed. Start heel snel op, en kan grote bestanden makkelijk aan. Enige is dat hij soms een beetje blaast bij het opstarten.Ik ben er super tevreden mee!

Vera | Geschreven op: 22-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snel en licht

  • Licht van gewicht
  • Start snel op

Wat een fijne snelle laptop is dit. Binnen 10 seconden opgestart en gebruiksklaar. De lees/schrijf snelheid van de m.2 ssd schijf is prima. Ik had een 5 jaar oude laptop met normale harde schijf. Deze werd steeds trager. M.2 ssd is dus absoluut een aanrader. Jammergenoeg zit er tegenwoordig nauwelijks nog een cd/dvd station in laptops. Ook bij deze laptop dus niet, maar dat wist ik bij de aankoop. Extern usb cd/dvd writer aangeschaft. Ben tot nu toe zeer te spreken over deze HP laptop.

Roy | Geschreven op: 13-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop cadeau gekregen

  • Levensduur batterij gaat lang mee
  • Snelle processor
  • Lichtgewicht laptop
  • Geen verlicht toetsenbord

Mooie laptop, die ik voor mijn verjaardag als cadeau hebt gekregen. Werkt naar behoren. Ben er heel tevreden mee. Enige minpunt is dat hij geen verlicht toetsenbord heeft, anders zou ik het 5 sterren geven.

Stanley | Geschreven op: 17-04-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijn, hij doet alles wat hij zou moeten doen.

  • Extra numeriek gedeelte op toetsenbord
  • Snelle oplaadtijd

Prima, doet wat hij moet doen.

Ploeke Van der Kruis-Smeets | Geschreven op: 15-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Voldoet prima aan mijn wensen

  • Snel
  • Prima formaat

Fijne laptop , lichtgewicht prima formaat .

Jan Vries de | Geschreven op: 31-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima computer

  • 15 inch is een mooi en handig formaat
  • toetsenbord
  • snelheid
  • ook één rechts was handiger
  • twee usb aaansl links tye dicht op elkaar

Ben er heel tevreden mee, is zeer makkelijk in gebruik en de laptop weegt niet veel., dus is simpel mee te nemen.

dhr G.J. te Rietstap | Geschreven op: 16-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Redelijke laptop

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Plat en lichtgewicht
  • Geen verlicht toetsenbord
  • Geen hoofdtelefoon aansluiting
  • Te weinig usb

Vlotte laptop licht gewicht en platMaar mis toch wat dingen tov mijn oude dell laptopHeeft maar 2 usb en geen koptelefoon aansluiting,verlicht toetsenbord mis ik ook.Lampje dat je ziet of de laptop aan/uit is zit aan de zijkant.Denk dat er voor hetzelfde geld iets beters te krijgen is

Nick | Geschreven op: 17-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

prima laptop

  • snelle processor
  • groot scherm
  • scherm niet prettig

Een laptop die prima is voor het werk. het scherm is minder scherp waardoor het soms moeilijk is om tekst goed te lezen.

johan | Geschreven op: 24-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Review HP 15s-fq1614nd

  • Lekker snel (voor mijn doeleinden iig)
  • Heerlijk toetsenbord, typt fijn
  • Mooi, strak design
  • Fan soms goed hoorbaar, niet storend.

Top ding. Zat te twijfelen tussen deze en de Thinkpad E595. Al is die wellicht hardwarematig beter, deze voldoet prima met wat ik wil. Verder vind ik design een belangrijk ding, en dat vind ik bij deze een groot pluspunt. Ziet er modern, strak en kwalitatief zeer goed uit. Voelt robuust aan. Gewoon een prima laptop voor een prima prijs.

Giel | Geschreven op: 02-04-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • snel
  • stabiel
  • licht

Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Degelijke middenklasser

Herb | Geschreven op: 16-04-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

fijne laptop

Fijne lichtgewicht laptop.Snelle opstart, even wennen maar hij bevalt prima

Tineke | Geschreven op: 22-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima

  • snel
  • duidelijk scherm
  • lichtgewicht
  • -
  • -
  • -

Heb hem net in gebruik, natuurlijk is een nieuwe laptop snel. Ben benieuwd hoe lang dat blijft.

CP Winter | Geschreven op: 23-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Tevreden

  • Veel
  • Weinig

Goede laptop voor mooie prijs

Rein | Geschreven op: 01-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee