Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Wat is HP Instant Ink?

HP Instant Ink is een handige print-service die u helpt om tijd en geld te besparen. Uw wifi printer weet wanneer de inkt bijna op is en bestelt automatisch nieuwe cartridges. Zo heeft u altijd nieuwe inkt, nog voordat de oude op is. Zonder inkt zitten en streperige afdrukken zijn daardoor verleden tijd. Of u de printer nu privé of zakelijk gebruikt, er is altijd een HP Instant Ink plan dat bij u past.

Thuis en zakelijk printen met HP Instant Ink

HP Instant Ink werkt heel eenvoudig. In slechts 3 simpele stappen zit u nooit meer zonder inkt. Daarnaast bespaart u op de kosten van nieuwe cartridges. Of u nu thuis of zakelijk print, er is altijd een plan dat past. Print je vaak tickets voor evenementen of af en toe foto’s, dan is een klein plan ideaal. Bent u een zakelijke gebruiker en print u regelmatig facturen, dan is een groter plan vaak beter geschikt. Het voordeel is dat u betaalt per pagina en op die manier kosten bespaart. Daarnaast zal u nooit meer zonder inkt zitten.

KIES UW PLAN

4 plannen om uit te kiezen op basis van het aantal pagina’s dat u per maand print.

ONTVANG NIEUWE INKT VOORDAT U ZONDER ZIT

Wij sturen originele HP inkt rechtstreeks naar u toe. Verzending en recycling inbegrepen in de prijs.

EEN GEMAKKELIJKERE MANIER OM TE PRINTEN

U gaat geen verplichtingen aan, betaalt geen jaarlijkse kosten en kunt op elk moment opzeggen.

De plannen van HP Instant Ink

De verschillende plannen van HP Instant Ink zijn gebaseerd op het aantal pagina's dat u per maand print, waardoor u tijd en geld kunt besparen. Het is geen probleem als u niet precies weet hoeveel u print. De ongebruikte pagina’s neemt u automatisch mee naar de volgende maand. heeft u geen pagina’s meer? Dan koopt u een extra pagina voor 1 euro per set. U kunt het plan op elk moment online upgraden of downgraden.

Bespaar tot 70% op cartridges

Met HP Instant Ink betaalt u per pagina die u print, het maakt dus niet meer uit of u een pagina print in zwart-wit of een kleurenfoto print. Beide prints kosten hetzelfde. U print zonder zorgen alle foto’s of documenten die u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de inkt op zal raken. HP Instant Ink-cartridges bevatten zelfs meer inkt dan normale XL-cartridges, dat betekent dat u ze minder vaak hoeft te vervangen. U kunt altijd printen en hoeft daar nauwelijks iets voor te doen.

Ervaring opdoen met de HP Instant Ink service

Benieuwd naar ervaringen met de HP Instant Ink service? Check de reviews bij onze printers en lees de ervaringen van andere klanten. Zo kiest u altijd de printer die het beste bij u past. U kunt ook zelf gratis ervaring met HP Instant Ink opdoen door een gratis plan te nemen. Op basis van uw eigen ervaringen komt u er snel achter hoe makkelijk het werkt. Koopt u een nieuwe printer met HP Instant Ink service? Profiteer dan van één van de aanbiedingen waarmee u zelfs tot 4 maanden gratis Instant Ink ervaringen kunt opdoen.

Direct een HP printer kopen

HP is een gevestigde naam met veel ervaring als het gaat om printers. Paradigit geeft u keuze uit een breed assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een HP inkjet printer of een HP laserprinter. Een groot voordeel van HP Printers is dat u kunt profiteren van Instant Ink service, die andere printerfabrikanten vaak niet aanbieden.