Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Bent u op zoek naar een HP laptop?

Hewlett Packard, beter bekend als HP, is een wereldberoemde naam met een breed assortiment aan laptops, desktops, printers, monitoren en meer. Zo is HP met veel van hun producten ruim vertegenwoordigd in het bedrijfsleven, maar vanwege diverse modellijnen in de categorie laptops is HP ook in vele huishoudens te vinden. Zo variëren HP laptops voor consumenten van traditionele laptops, zoals de HP Envy, HP ChromeBook, HP Pavilion en HP Spectre series tot aan gaming laptops zoals de HP Omen-serie.

HP Essential

De lijn met de basislaptops van HP noemt HP ook wel de Essential-serie. Deze laptops zijn gebouwd voor productiviteit met betrouwbare specificaties, zodat u gemakkelijk kunt e-mailen, internetten en tekstverwerken.

HP Chromebook

De Chromebooks van HP zijn compacte laptops die ontworpen zijn voor dagelijks basisgebruik. Met een Chromebook, die draait op besturingssysteem Chrome OS, werkt u grotendeels in de Cloud. Daarnaast kunt u op een Chromebook uw favoriete Android apps eenvoudig downloaden.

HP Pavilion

De HP Pavilion-serie heeft voor iedereen een geschikt model, van een eenvoudige laptop met een Intel Core i3 processor geschikt voor dagelijkse taken tot aan een krachtige laptop met een Intel Core i7 processor met een videokaart waarop u de nieuwste games kunt spelen óf een Pavilion x360, die u zowel als laptop en als tablet kunt gebruiken. Wat alle modellen uit de Pavilion-lijn in ieder geval gemeen hebben, is een dun, metalen design en krachtige Bang & Olufsen speakers voor een hoogwaardig geluid.

HP Envy

Bent u op zoek naar een stijlvolle laptop die ook daadwerkelijk hoge performance levert? Met de HP Envy heeft u een uitzonderlijk krachtige laptop met een robuust, slank en elegant ontwerp (vanwege het aluminium design). Dit design wordt verder ondersteund door een “edge to edge” scherm welke naadloos aansluit op het toetsenbord. Door de HP Fast Charge mogelijkheid, staat een HP Envy laptop daarnaast altijd klaar om de hoogste prestaties te leveren.

HP Spectre

De HP Spectre x360 is een krachtige convertible laptop die zowel als laptop als tablet hoge prestaties blijft leveren vanwege high-end Intel processoren. Gebouwd met een aluminium design wat meteen zeer robuust is. Verder beschikt de HP Spectre over de nieuwste snufjes op privacy gebied en is de audio van hoog niveau door de Bang & Olufsen speakers.

HP Omen

Met de HP Omen-serie richt HP zich voornamelijk op gaming. Laptops uit de Omen serie beschikken over grafische prestaties van desktopklasse met de mobiliteit van een laptop. Dankzij de krachtige Nvidia GeForce videokaarten, kan de HP Omen grafisch de meest intensieve games aan. De HP Omen komt in verschillende soorten en maten, zo bestaat de HP Omen 15 uit een 15 inch beeldscherm en op de HP Omen 17 geniet u van een beeldscherm van maar liefst 17 inch! De Omen laptops beschikken over een verlicht toetsenbord en hebben een echt gaming uiterlijk met de nieuwste koeling technologieën!