Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

HP Pavilion Gaming 15-dk0618nd
Terug naar product

HP Pavilion Gaming 15-dk0618nd

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i7-9750H processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD + 1 TB harde schijf
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1650 - 4 GB

9 reviews
1 review
1 review
0 reviews
0 reviews

11 review(s)

Fijne laptop

  • Prestaties
  • Opslag
  • Scherm

Fijn product. Aangeschaft om o.a. video's te bewerken. Start snel op door de SSD heeft daarnaast een grote opslag. Levert goede prestaties ook bij meerdere programma's tegelijkertijd.

Laurens | Geschreven op: 26-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Hele fijne laptop

  • Touchpad
  • Snel
  • Opslag

Hele fijne laptop, zeker voor de prijs waarvoor Paradigit hem aanbod toen ik hem kocht: snel, weinig bloatware (ik heb alleen McAfee verwijderd), touchpad reageert superfijn, heb de knoppen niet nodig (tot nog toe is dat het enige dat ik iets minder vind, de twee knoppen bij de touchpad, maar je hebt ze niet nodig omdat het touchpad zelf zo soepel reageert), geluid is heel redelijk voor een laptop, WiFi werkt super, dual channel memory, toetsenbord werkt soepel. Moet nog even wennen aan de omgekeerde functie toetsen en de plaatsing van de pijltjes toetsen, maar dat komt vanzelf.EN: de mijne heeft wel een geheugenkaartlezer!

Naomi B | Geschreven op: 04-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

HP 15.6 inch

  • mooi design
  • snel
  • voldoende voor video bewerking
  • best kort stroom draad
  • zwaar gewicht

mooi vormgeving, snel.2 x 4 GB werkgeheugen.top videokaart

Ron | Geschreven op: 11-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super Laptop

  • Start snel op
  • Mooi scherm
  • Snel bij het gamen

Mooie snelle laptop met een heel mooi scherm en goed geluid. Vooral gebruikt om te gamen tot nu toe. Werkt snel en start snel.

Bas Lassing | Geschreven op: 07-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

heel tevreden

  • snel

Prima aankoop voor datgene waar ik hem voor gebruik- verzorgen van de administratie.

Nicolle van Bun | Geschreven op: 18-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Ben blij met mijn aankoop

  • Goed merk
  • Snel
  • Mooi

Ik ben heel tevreden en zal in de toekomst wederom voor Paradigit kiezen.Zeer snele en goed verzorgde levering 👍👍👍

Peter Balmaakers | Geschreven op: 01-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle mooie laptop

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel opslag capaciteit
  • Snelle processor
  • Wat aan de zware kant
  • Geen Touchscreen

Prijs kwaliteit klopt helemaal met deze Lap Top. Een top product voor een student.

AvH | Geschreven op: 07-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie laptop

  • Scherpe prijs
  • Mooi
  • Snel
  • Beetje zwaar

Uitstekende laptop voor zijn scherpe prijs.

Koos Scherff | Geschreven op: 13-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Alleen intern goed

  • Snelle processor
  • Goede videokaart voor deze prijs
  • Heel erg vingerafdruk gevoelig
  • Touchpaneel voelt als of deze los ligt

De laptop is erg vlug, maar de buitenkant valt tegen. De laptop lijkt binnen de kortste keren onder de vette vingerafdrukken te zetten, en het toch paneel klikt/rammelt als je er op tikt. Ik heb dit op internet opgezocht, en zie dat dit vrijwel standaard is aangezien meer mensen het online zetten.Maar al met al heeft de laptop goede specs voor deze prijs

Arthur | Geschreven op: 17-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle laptop met goed beeld

  • Snel
  • Voldoende opslag
  • Mooi beeldscherm
  • Gauw vette vingers
  • Redelijk zware laptop

Ik ben erg blij met deze snelle laptop. Reactiesnelheid is top.Voldoende opslag en mooi beeldscherm wat groot genoeg is.

Margriet van Dijk | Geschreven op: 28-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Value for money

  • snel
  • relatief goedkoop
  • te weinig werkgeheugen
  • matige grafische kaart

Aanbieding van deze laptop aangenomen. Het tekort aan werkgeheugen eenvoudig bijgeplugd, nu voor iets meer dan 1000 euro een behoorlijk goede gaming laptop. Echte high end kaarten passen toch niet in een laptop, dat laatste was voor mij een vereiste.uitstraling en kwaliteit zoals van HP gewend.

s | Geschreven op: 15-01-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee