Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Lenovo Ideapad Y700-15ISK
Terug naar product

Lenovo Ideapad Y700-15ISK

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i7-6700HQ processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 128 GB SSD + 1 TB harde schijf
  • NVIDIA® GeForce® GTX 960M - 2 GB

5 reviews
2 reviews
0 reviews
0 reviews
1 review

8 review(s)

goede game laptop!

  • geluid
  • goed beeld
  • snelheid
  • design
  • snel vlekken op behuizing
  • touchpad

Ik heb deze laptop een dag en alles loopt vlot.

Rick Sanders | Geschreven op: 25-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Sluit perfect bij mij aan

  • geluid
  • snelle video
  • slanke design
  • "vette" vingers zijn goed zichtbaar
  • accu niet gemakkelijk verwisselbaar

Een perfecte laptop voor de veel eissende man/vrouw.

harrie van de loo | Geschreven op: 06-01-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Lenovo Y700 flopt

  • Mooi helder beeld met grote kijkhoek
  • Mat scherm
  • Snelle opstart in 7 seconden
  • Video/graphicks systeem crasht
  • Bij gebruik vette vingerafdrukken alom
  • Klep moeilijk te openen

Een prachtig vormgegeven notebook, jawel! Maar als je er mee gaat werken dan klapt het beeld van het scherm weg en komt de Windows 10 melding dat het apparaat opnieuw wordt gestart. Echt gezellig, dan kan je weer opnieuw met je video/fotobewerkingen beginnen. Een onderzoek naar dit issue op Lenovoforums in US bracht al gauw aan het licht dat dit probleem al ruim 2 maanden speelt. Lenovo was en is dus op de hoogte ervan en verkoopt deze zooi gewoon maar verder waar je als klant door op de blaren komt te zitten. Het is dus een bekende seriefout. Consequenties? Ergernissen van opnieuw installeren dat niet helpt, de zooi inpakken en via Post.nl retourneren naar Paradigit, afwachten of dat allemaal wel goed op zijn pootjes terechtkomt, want als klant ben je verantwoordelijk dat Post.nl de doos al dan niet in bonken aanlevert of helemaal zoek maakt, dan kan je naar je lieve geld fluiten. Bij aankopen geldt: Eerst betalen dan product pas geleverd krijgen. Bij retourneren wegens herroepingsrecht en slechte kwaliteit: Eerst product leveren en later pas je geld terug ontvangen wanneer vastgesteld is dat je onbeschadigde product ook na het transport dat Paradigit voorschrijft nog onbeschadigd is! Een wurgcontract dus.

Keijnemans | Geschreven op: 03-09-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeker een aanrader!

  • hdd + ssd
  • Stevig gebouwd
  • GTX 960m 2G
  • vingers goed te zien op de behuizing

Een mooie nette laptop. Zeer snel vanwege de i76700HQ een 6th gen cpu (skylake) deze is ook zeer zuinig. Voor de rest zit er ook nog een ssd in hier is windows op geïnstalleerd, hierdoor start hij binnen 7 sec op. Ook zit er een hdd in van 1TB dit is handig om grote bestanden in op te slaan. Deze laptop is ook goed om op te gamen, omdat er een GTX 960m in zit één van de nieuwere videochips, hiermee kan je recente games mee spelen. Je kan ook makkelijk meerdere programma's open hebben staan, omdat er 8G werk geheugen inzit dit is over het algemeen wel handig.Ik kan maar 1 min punt vinden en dat is dat er vingerafdrukken op de behuizing achterblijven vooral als je vette vingers hebt.ondanks de vingerafdrukken raad ik deze laptop zeker aan! z

Matthew | Geschreven op: 16-08-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top Laptop

  • Super snel
  • Duurzame behuizing
  • Mooi design
  • Vingerafdrukken

Een echte vervanger voor een desktop. Lekker snel, stil en voor alle doeleinden geschikt. Mooie stevige behuizing, kan er goed op gamen maar ook voor het werk erg geschikt. Ook het kijken van films is erg fijn door het mooie beeld wat het scherm geeft en niet te vergeten het mooie geluid wat deze laptop weergeeft.Ook voor studenten die voor de studie een laptop nodig hebben maar ook graag een game spelen raad ik deze laptop aan.Een laptop die zijn geld dik waard is !

Ron Roeland | Geschreven op: 03-08-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snel wanneer hij het doet

  • leuk geluid
  • waanzinnig snel
  • ssd en hdd
  • vast lopers
  • driver problemen

Ik heb deze laptop aangeschaft voor school, aangezien ik 3d moet gaan modelleren was de kracht nodig. Deze laptop gaf de meeste prestatie voor het minste geld. Helaas na een aantal dagen in gebruik al meerdere crashes mee gemaakt. De crashes komen vaak voor tijdens zwaardere toepassingen. Bij simpele toepassingen heb ik nog geen crashes ondervonden.

Rick Koolmees | Geschreven op: 11-09-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede gamelaptop

  • WiFi Snelheid
  • Overige onderdelen (Zie hier onder)
  • Toetsenbord is erg fijn
  • Vingervlekken op achterkant van het scherm

Ik heb deze laptop nu een paar weken. Kan grafisch zware games & programma's aan dankzij de krachtige I7 processor & Nvidia grafische kaart. Start binnen 10 seconden op door de SSD. Geluidskwaliteit is top voor een laptop. Toetsenbord typt heel erg fijn. WiFi snelheid is erg goed, bijna even goed als kabel. Een klein nadeel aan deze laptop is dat er erg snel vingervlekken op de achterkant van het scherm komen. Touchpad voelt een beetje goedkoop aan, maar ik gebruik toch een muis dus ik heb er geen last van. Er zitten veel (naar mijn mening) nutteloze programma's op van Lenovo maar die kan je er makkelijk af gooien.Conclusie; Fijne laptop. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!

Yosh | Geschreven op: 02-09-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Start binnen 10 seconden dankzij SSD
  • Goede game laptop
  • Moeilijk te openen omdat er geen inham is bij de touchpad
  • Behuizing is gevoelig voor vingerafdrukken

Matthias Smit | Geschreven op: 14-09-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee