Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Lenovo ThinkPad E595 - 20NF001HMH
Terug naar product

Lenovo ThinkPad E595 - 20NF001HMH

 Op voorraad, Morgen bij u in huis
 Ook snel op voorraad in onze winkels
  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • AMD Ryzen 5 3500U processor
  • 16 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
  • AMD Radeon™ Vega 8 (onboard)
739,-
799,-
610,74 excl. BTW

3 reviews
5 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

8 review(s)

Mooie zakelijk look

  • Heerlijk toetsenbord
  • Snel
  • Hij kan zware games aan
  • De ventilator maakt best veel geluid

Prachtige laptop met veel mogelijkheden. Daarnaast kan je zware games spelen. Zelf speel ik Assassin's Creed origins op de hoogste kwaliteit en dat trekt de laptop makkelijk

Kors Visser | Geschreven op: 30-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle, veelzijdige laptop

  • Ruim werkgeheugen
  • Sterke processor
  • Opslag is gemakkelijk uitbreidbaar
  • Geen Windows Hello
  • Erg gevoelig voor vette vingers

Voor de prijs is dit een hele vlotte laptop. Programma's starten heel snel op door de snelle harde schijf die er in zit. Ook is het werkgeheugen voor nu meer dan genoeg. De laptop ziet er bovendien erg mooi uit met de metalen bovenkant. De rest van de behuizing van plastic, maar ziet er ook mooi uit en de afwerking is heel goed. Nadeeltje is wel dat de behuizing een magneet is voor vingerafdrukken. Het scherm is scherp en heeft mooie kleuren en het toetsenbord typt verrassend lekker.Voor mij is het grootste voordeel van dit model dat het heel gemakkelijk is om er een extra harde schijf in te zetten. Er zit namelijk een "dummy" harde schijf in die de 2,5" slot opvult. Het is dus een kwestie van de onderkant eraf schroeven, dummy erui halen, en een harde schijf erin prikken. Met de laptop open zag ik dat er ook nog een slot voor extra werkgeheugen vrij is, dus je kan het werkgeheugen zo nodig ook nog uitbreiden.Al met al een hele veelzijdige laptop die meer dan snel genoeg is voor kantoorwerk, illustrator, photoshop en ook goed genoeg is voor games (zolang je niet te veeleisend bent natuurlijk). Wel mis je wat extra's zoals Windows Hello.

Gerard M | Geschreven op: 20-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Professionele kwaliteit

  • Toetsenbord
  • IPS-scherm
  • Geen overbodige software
  • geen toetsenbord verlichting

Jaren met Thinkpads gewerkt voor mijn werk. Nu ook privé aangeschaft: bouwkwaliteit is gewoon een van de beste. Dat rechtvaardigt de wat hogere aanschafprijs.Metalen behuizing is gevoelig voor vingerafdrukken. Perfect toetsenbord, incl. handige plaatsing PgUp/PgDn en extra TrackPoint muisbediening (wat minder RSI geeft!) en handige indicatie-ledjes voor num-lock en caps-lock.Snelle AMD processor. Ruime en snelle SSD opslag. Prima IPS scherm; helderheid is ruim voldoende al heb ik het nog niet bij daglicht geprobeerd. Alle aansluitingen, incl. Ethernet en USB-C lader. Batterijduur is met 6 uur ruim voldoende voor mij.

R Mulder | Geschreven op: 29-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

WiFi problemen

  • 16Gb intern
  • Bouwkwaliteit
  • Windows10 PRO
  • WiFi card

Een korte review. Eerst het bestelproces. De laptop op zondagmiddag besteld, zou op dinsdag geleverd worden. Gekozen voor DHL Zakelijk want de aflevering was op een zakelijk adres en daar is nu eenmaal niemand in de avond. Op maandagavond nog steeds geen T&T code, dus de verwachting was dat het dagje later zou worden. Op dinsdagmiddag een briefje in de bus dat er een pakketje was achtergelaten bij de overburen door DPG. Vreemd want er was niets onderweg via DPG. Bleek de laptop verzonden via DPG (en dus niet DHL) en daar maar was afgegeven. Vreemd, gelukkig heb ik buren die te vertrouwen zijn.De laptop. Prima apparaat, alleen de WiFi was super onbetrouwbaar en viel steeds weg. Blijkt dat de ingebouwde 8822BE WiFi card van Realtek niet wilde samenwerken met mijn Experiabox op de zaak. Drivers en Windows10 alles up-to-date maar het probleem bleef. Wat nu? Terugsturen kost weer een aantal dagen en waarschijnlijk krijg ik eenzelfde laptop met dezelfde Realtek card terug.Dus zelf maar even de ingebouwde WiFi card vervangen door een Intel AX200. Voor 20 euro alle problemen opgelost, een aanrader! Binnen 5 minuten is het kaartje vervangen, drivers installeren en gaan!

Luc Jansen | Geschreven op: 29-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Een handige laptop

De laptop reageert snel en laad snel op. Ook is de laptop (vind ik zelf) in gewicht licht. Wanneer je een koptelefoon aansluit, is het geluid fijn.

Ed Doorn | Geschreven op: 03-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop

  • Snel en veel werkgeheugen van 16GB
  • Fijn toetsenbord
  • Windows opnieuw moeten installeren

Jammer dat mcafee standaard geinstalleerd is, evenals onzinnge tools van Lenovo.Dus maar een clean windows install gedaan. Verder een hele fijne laptop, echt het geld waard!

Jeff | Geschreven op: 18-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijn apparaat

  • Stevig
  • Snel
  • Fijn beeld
  • Nog niet ontdekt

Super fijne laptop. Gewoon lekker snel en beeld kijkt rustig. Super blij met de aankoop.

Peter | Geschreven op: 22-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle kwaliteits laptop.

  • Prima toetsenbord
  • Goede bouwkwaliteit met veel metaal.
  • Snel
  • Relatief beperkte opslag zodat je vrij snel een externe schijfnodig hebt.

Al enige tijd op zoek naar een nieuwe laptop daar na mijn pensioenering de oude onklaar was geraakt. Bovendien wilde ik een Windows 10 OS om verzekerd te zijn van een veilige internetomgeving. Een zoektocht leverde met mijn wensen een dringend advies voor deze Laptop te gaan. Door het weekeinde en een overvloedige vraag duurde het vier dagen voor het apparaat binnen was. Gewenningsperiode was kort en het keyboard van Lenovo's is altijd goed. Intussen alle verbindingen gelegd en ook krijg ik al mijn email's binnen zodat ik alles kan lezen wat binnen komt zonder mijn grote Pc op te starten. Deze laptop is razendsnel en na installatie van een Officepakket blijft er weinig te wensen over. Jammer dat mijn muziek/recording software niet te combineren valt, al was het maar door de opslagcapaciteit van de SSD en de lastig verplaatsbare mengtafel.

Chris | Geschreven op: 24-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee