Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijdParadigit biedt mogelijkheden voor Microsoft Cloud Services

Tegenwoordig werken veel organisaties ‘in de cloud’. Alles gaat online en ook het gebruik van online software via de cloud wordt steeds gebruikelijker. Hierdoor ontstaat er steeds meer vraag naar cloud-abonnementen voor benodigde software. Het voordeel hiervan is namelijk dat u maandelijks kunt betalen voor licenties, waardoor u efficiënt en kostenbesparend te werk gaat. Paradigit biedt als CSP-partner de mogelijkheid om uw bedrijf te voorzien van de benodigde cloud-abonnementen.

CSP staat voor Cloud Solution Provider. Met behulp van dit programma kunt u gemakkelijk Microsoft licenties aanschaffen die nodig zijn in uw bedrijf. Denk hierbij aan licenties voor onder andere Office365, Azure, Windows Intune en Dynamics CRM Online. Heeft u voor een project tijdelijk extra licenties nodig? Voeg ze toe en ze zijn direct beschikbaar. Aan het einde van het project kunt u de licentie(s) en de betaling daarvan stopzetten. Op deze manier betaalt u echt alleen voor de licenties die u ook daadwerkelijk gebruikt. Naast de eenvoud van bestellen is een groot voordeel dat u per maand kunt betalen. Daarmee neemt uw flexibiliteit enorm toe.

Via Paradigit helpen wij u graag met uw online licenties en geven wij een passend en zorgvuldig advies voor uw bedrijf. Heeft u al een CSP-partner maar wilt u graag overstappen? Geen probleem! Overstappen is kosteloos en bij Paradigit staan we voor u klaar!

Heeft u interesse in ons CSP-programma? Neem dan contact via zakelijk@paradigit.nl of bel naar 040-3090021.

Flexibel

Schaalbaar

Eén centraal portaal voor al uw licenties

Eén maandelijkse overzichtelijke factuurWaarom moet ik CSP kiezen?
CSP is een programma met cloud-abonnementen en dienstverlening en heeft een aantal voordelen. Een groot voordeel is de flexibiliteit van maandelijkse consumptie en betaling. Daarnaast is het voordelig dat u slechts één facturerende partij heeft voor het abonnement en de dienstverlening. En wanneer alles loopt als bedacht krijgt u daarbij de best denkbare lokale ondersteuning. Een nadeel van CSP is daarentegen dat u traditionele, op locatie geïnstalleerde software, niet binnen het CSP programma van licenties kunt voorzien.