Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Een desktop voor uw thuiswerkkantoor!

Sinds de Coronacrisis werken we met zijn alle thuis. Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) blijkt dat een kwart van de mensen die meer zijn gaan thuiswerken, denkt dat in de toekomst te blijven doen. Ook werkgevers delen deze mening: zij zeggen dat thuiswerken ook na de crisis onderdeel blijft van de werkcultuur. De hoogste tijd om eens te kijken naar uw thuiswerkplek. Werkt u met een laptop of kiest u toch liever voor een desktop?

Zakelijke desktops stellen veelal andere eisen aan uw desktop dan privé. Zo zijn beveiliging, duurzaamheid, beheermogelijkheid en technische levensduur van groot belang. Zakelijke desktops zijn gebouwd om te presteren op topniveau en beschikken over een degelijke behuizing, lange levenscyclus en volop uitbreidmogelijkheden, zodat uw desktop ook in de toekomst aan de wensen kan blijven voldoen. Wij zetten een aantal desktops voor u op een rijtje die uiterst geschikt zijn voor uw thuiskantoor.

Acer Veriton VES2735G

Deze mini tower desktop van Acer neemt weinig ruimte in beslag en is uiterst geschikt als thuiswerkplek, mede door het tal van aansluitmogelijkheden. Zo heeft deze desktop maar liefst 4 USB 2.0 poorten en 4 USB 3.1 poorten, daarnaast heeft hij ook nog aansluitingen voor een HDMI, Gigabit Ethernet en VGA kabel. Genoeg mogelijkheden voor al uw randapparatuur! De combinatie van de 9de generatie Intel Core i3 processor en het opslaggeheugen van 128 GB SSD zorgt ervoor dat u makkelijk kunt multitasken en kunt werken in programma’s als Word en Excel.

Lenovo V35s

De Lenovo V35s-serie voldoet aan meerdere wereldwijde duurzaamheidsnormen en is milieuvriendelijk in zowel productie als in gebruik. De V35s start snel op dankzij de snelle SSD, waardoor u direct aan de slag kunt. U kunt kiezen voor verschillende varianten van dit model, zowel het model met de AMD Ryzen 5 processor, 8 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 256 GB SSD, maar u kunt ook kiezen voor het uitgebreide model met 16 GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 512 GB SSD.

Paradigit Home & Office Performance i5 10400 Pro

Verricht u vooral werkzaamheden in zwaardere programma’s? Dan kunt u de Paradigit Home & Office Performance i5 overwegen. Deze desktop wordt zorgvuldig gebouwd door de experts van Paradigit en dankzij krachtige componenten, waaronder de nieuwste generatie Intel Core i5 processor en de snelle SSD met 480 GB geheugen kunt u makkelijk in meerdere programma’s tegelijk werken. Deze desktop neemt wel wat meer ruimte in beslag, maar dat is deze upgrade voor uw thuiswerkplek zeker waard!

Uiteraard heeft een desktop zo zijn voor- en nadelen. Een groot voordeel is dat u de onderdelen van een desktop makkelijk kunt vervangen, zo kunt u bijvoorbeeld werkgeheugen toevoegen of een groter opslaggeheugen nemen. Zo kunt u uw desktop altijd blijven gebruiken en gaat deze met de tijd mee. Een ander voordeel is dat een desktop vaak uit onderdelen bestaan die krachtiger zijn dan de onderdelen in een laptop. Nadelen kunnen zijn dat een desktop vaak wat duurder is en wat meer ruimte in beslag neemt, maar dat laatste moet haast geen probleem zijn wanneer hij altijd op dezelfde plek staat in uw thuiskantoor.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zakelijke afdeling via zakelijk@paradigit.nl of 040 – 309 0021.