Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Windows Autopilot

Nu we wereldwijd thuiswerken zien we dat thuiswerken de nieuwe norm wordt. Om ervoor te zorgen dat de installatie van een nieuwe laptop makkelijker wordt, heeft Microsoft Windows Autopilot geïntroduceerd. Hiermee zorgt Microsoft ervoor dat werknemers hun nieuwe apparaat eenvoudig kan installeren.

Wanneer uw medewerkers nieuwe apparaten krijgen, worden deze op voorhand geïnstalleerd door de IT-afdeling. Hier zal niets aan veranderen. De IT-afdeling zorgt ook bij gebruik van Windows Autopilot voor de juiste software en de juiste instellingen. Het grote verschil is dat dit op afstand kan. IT-medewerkers kunnen instellingen toevoegen aan programma’s als Azure, waardoor het instellen van een nieuwe apparaat op afstand mogelijk is. Hierdoor hoeven werknemers niet naar kantoor om hun nieuwe device op te halen. Dankzij Windows Autopilot is het mogelijk dat devices rechtstreeks vanuit de leverancier naar de gebruiker gestuurd kunnen worden.

Wat is Windows Autopilot?

Dankzij Windows AutoPilot kunnen gebruikers snel en eenvoudig aan de slag op een nieuw Windows 10 apparaat met voorgeprogrammeerde instellingen van de IT-afdeling. Het werkt heel simpel. Uw werknemer maakt verbinding met het internet en daarna wordt met behulp van Autopilot een gepersonaliseerde installatie gestart. Dit gebeurt inclusief bedrijfsnaam en logo, op basis van het profiel dat is toegewezen aan het apparaat. Alle benodigdheden die gekoppeld zijn aan dit profiel kan door de IT-afdeling vooraf op afstand worden ingesteld. Op deze manier kan de gebruiker heel snel en eenvoudig het nieuwe apparaat installeren en opstarten.


Wilt u meer informatie over Windows Autopilot of advies? Neem dan gerust contact op met ons via Neem dan contact via zakelijk@paradigit.nl of bel naar 040-3090021.

De voordelen van Windows Autopilot:

Kant-en-klaar


Haal het Windows-apparaat uit de doos en zet het aan. Windows Autopilot doet de rest.

Volg het hele proces


Windows Autopilot laat gebruikers zien hoe de configuratie vordert.

Implementeren zonder gedoe


Windows Autopilot biedt eenvoudige installatie en een betere gebruikerservaring met personalisatie.

In eigen tempo naar de cloud migreren


Verbind apparaten die met Windows Autopilot zijn geïmplementeerd, met Azure Active Directory en Mobile Device Management.