Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Kleine chip. Immense vooruitgang.

De Apple M1-chip verandert alles. Met supersnelle prestaties en een ongelooflijk laag energieverbruik is dit de gamechanger voor gamechangers.

Snelheid en power vinden elkaar met Mac.

Mac maakt al je ideeën mogelijk. Dankzij baanbrekende prestaties en ongelooflijke kracht handel je zelfs de meest uitdagende projecten met het grootste gemak af.

De laaaaaangste batterijduur ooit van Apple.

Werk zo lang als je wilt, dankzij de langste batterijduur ooit in een Mac. De batterij van MacBook Air gaat tot 18 uur mee en die van MacBook Pro tot 21 uur, zodat je alles kunt doen.

Boost de power van je Mac met macOS.

macOS is het intuïtieve besturingssysteem achter elke Mac. Het is demeest veelzijdige software ooit van Apple. En het is zo ontworpen dat je kunt werken, spelen en creëren op manieren die je nooit voor mogelijk hield..

MacBook Air M2-chip

Snel. Dun. Strak.

MacBook Air is helemaal opnieuw ontworpen rondom de krachtige nieuwe M2 chip. Hij is uitzonderlijk snel en de batterij gaat tot maar liefst 18 uur mee. En dat in een opmerkelijk dunne behuizing van aluminium.

MacBook Air M1 chip

MacBook Air. Met de superkracht van M1.

MacBook Air is dun, licht en bijzonder veelzijdig, met de superkracht van de M1-chip. En de batterij gaat tot 18 uur mee.

13‑inch MacBook Pro M2‑chip

MacBook Pro 13". Met de superkracht van M2.

De 13-inch MacBook Pro is veelzijdiger dan ooit.Dankzij de superkracht van de nieuwe M2‑chip is het de handzaamste pro-laptop van Apple, met een batterij die tot 20uur meegaat.

14 inch MacBook Pro M1 chip

MacBook Pro. Pro gaat turbo.

MacBook Pro levert grensverleggende prestaties voor professionele gebruikers. Kies uit de krachtige M1 Pro of de nóg krachtigere M1 Max en je vliegt door al je intensieve workflows met een batterij die toch lang meegaat. En dankzij het indrukwekkende 14‑inch Liquid Retina XDR-display en de professionele poorten kun je met MacBookPro meer doen dan ooit.

16‑inch MacBook Pro M1‑chip

MacBook Pro. Groot scherm. Maximaal vermogen.

MacBook Pro levert grensverleggende prestaties voor professionele gebruikers. Kies uit de krachtige M1 Pro of de nóg krachtigere M1 Max en je vliegt door al je intensieve workflows met een batterij die toch lang meegaat. En dankzij het indrukwekkende 16 inch Liquid Retina XDR-display en de professionele poorten kun je met MacBook Pro meer doen dan ooit.

24‑inch iMac M1‑chip

iMac. Een kleurrijk vooruitzicht.

Dankzij de M1 chip is iMac opvallend dun en ongelooflijk veelzijdig. Gemaakt om overal de show te stelen en toch naadloos in je leven te passen.

Mac mini M1‑chip

Mac mini. Met de superkracht van M1.

Mac mini met de M1‑chip. Tot 3x snellere CPU, tot 6x snellere GPU en een krachtige NeuralEngine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat.* Torenhoge prestaties dus. Zonder detoren.