Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

ASUS A509FA-EJ145T
Terug naar product

ASUS A509FA-EJ145T

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i5-8265U processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 620 (onboard)

23 reviews
10 reviews
1 review
0 reviews
0 reviews

34 review(s)

Mooi compacte laptop met veel mogelijkheden

  • Compact
  • Snel
  • Handig mee te nemem

Deze laptop is heel snel en compact. Daardoor is hij handig mee te nemen in bijvoorbeeld je rugzak of grote handtas.

Jocé van den Berg | Geschreven op: 16-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • Anti-glare beeldscherm
  • Numeriek toetsenbord
  • 512 GB SSD
  • Tot nu toe geen minpunten ontdekt

Veel laptops met elkaar vergeleken. Uiteindelijk voor deze laptop gekozen, omdat deze heel snel is en in mijn ogen verreweg de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Daarnaast is de laptop erg compact en daardoor makkelijk mee te nemen.

Natalie | Geschreven op: 30-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop, snelle levering

  • Klein
  • Licht

Fijne laptop. Laat snel op en de batterij gaat lekker lang mee.Lekker toetsenbord, typt heerlijk licht. Mooi mat scherm.

Ilona | Geschreven op: 04-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Hoge kwaliteit scherm
  • Lichtgewicht
  • Snelle processor
  • Nvt

Goede prijs-kwaliteit verhouding, start snel door SSD schijf. Is licht genoeg voor onderweg en groot genoeg om prettig achter te kunnen werken.

Thijs | Geschreven op: 15-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Precies wat ik nodig had

  • Kleiner dan de meeste 15' laptops
  • De batterij duur is niet heel lang

Ik ben heel erg tevreden. De laptop is makkelijk in gebruik en het toetsenbord typt fijn. Door de lichte en kleine behuizing kan ik hem makkelijk meenemen maar lever ik niet in op het voormaat van het scherm.

Noortje | Geschreven op: 25-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snel en precise service paradigit

  • Duidelijk beeldscherm
  • Handzaam
  • Snel
  • Geen

Paradigit heeft mijn laptop snel geleverd. Ik ben ook tevreden met de informatie gegeven en afterservice

Debbie Van de Nieuwenhuizen | Geschreven op: 17-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

zeker weten pracht laptop

Ben heel tevreden heel blij mee.Dus ik geef een hele vete 10

Nelie Okkinga | Geschreven op: 27-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne en mooie laptop

  • Snelheid
  • Prijs
  • Design

De laptop is heel compact en werkt fijn. Hij is snel, duidelijk en mooi.

Carlijn Lapré | Geschreven op: 12-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

prima keuze

  • helder beeld
  • makkelijke instalatie
  • snel
  • instalatie panda virussscanner verlipe niet optimaal bij aanmelding

goede laptop waar voor het geld

Gerrit Berends | Geschreven op: 17-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Precies wat ik zocht.

  • prima geluid
  • SSD van 500GB, meer dan voldoende.
  • Snel opstarten
  • beeldscherm goed, maar je moet er wel recht voor zitten.

Is niet te duur en voldoet aan (bijna) al mijn eisen.

Rinse Poortinga | Geschreven op: 05-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top Laptop

  • Veel opslag
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk mee te nemen

Fijne laptop voor opleiding.

Celine Thiessens | Geschreven op: 06-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop!

  • gebruiksvriendelijk
  • snelle laptop
  • goed beeld en geluid
  • geen

Sinds een aantal weken deze laptop via het werk aangeschaft. Snelle levering en we zijn uiterst zeer tevreden met deze aankoop.

Joyce Davidson Descelles | Geschreven op: 09-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Asus Laptop

  • Geruisloos
  • Snel

Prima laptop, dankszij de i5 processor snel voor de dagelijkse werkzaamheden.

René van den Berg | Geschreven op: 10-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Ultieme laptop

  • Handzaam
  • Optimale prestatie
  • Snel
  • Nvt

Prima laptop. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Anne Marie Vermeulen Windsant | Geschreven op: 13-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

fijne laptop

  • mooi scherm
  • snel
  • licht
  • toetsenbord typt niet fijn

prima laptop voor huis, tuin en keuken gebruik.

anoniem | Geschreven op: 18-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Doet wattie moet doen

  • start snel op
  • niet veel updates en doe dit en schaf dat aan
  • accu gaat lekker lang mee

Ik heb nagedacht over minpunten...misschien het feit dat ik weer moet wennen aan een nieuwe Windows versie, maar dat ligt voornamelijk aan mijzelf :)Ik ben zeer tevreden!

Heinz Colberts | Geschreven op: 18-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie lichte laptop!

  • Mooi beeldscherm.
  • Groot geheugen, snelle laptop.
  • Goede processor, goede batterij gaat een hele schooldag mee.
  • Geen

Deze laptop voor m’n zoon gekocht, voor zijn opleiding. De eisen die aan de te kopen laptop werden gesteld waren bij deze laptop allemaal aanwezig! Laptop werd snel geleverd. Mooi product!!

Hanny van Kesteren | Geschreven op: 21-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

fijne laptop

  • snel opstarten
  • snel ssd geheugen
  • heel duidelijk display
  • -
  • -
  • eigelijk geen

laptop een paar weken in huis en werk heel fijn .ik had eerst een 17inch en nu een 15.1inch maar is niet veel verschil vind ik .en ook heel snel door de ssd schijf.prima product.

gerrit | Geschreven op: 16-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Blij mee

  • Veel sneller

Was aan een nieuwe toe

Henk Besseling | Geschreven op: 17-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop

  • snel
  • licht

Goede en snelle laptop. Paar weken in bezit. Zeker een aanrader, ook gezien de prijs

Edwin Zwanenburg | Geschreven op: 17-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

asus laptop

  • laad snel op
  • heel snel
  • fijn toetsenbord
  • gaat snel leeg

deze laptop met een woord te omschrijven fantastisch hij is eel fijn om zakelijk of prive mee te werken en hij is natuurlijk ook handig mee te nemen naar je werkplek of bij je familie/vrienden mee te nemen

m.welters | Geschreven op: 31-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima aankoop

  • Een verademing om met deze laptop te werken

Service prima

Duijsings | Geschreven op: 17-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop

Redelijke prijs en mooi laptop. Werkt prima

Mohamed | Geschreven op: 30-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Gewoon een degelijk apparaat

  • niet te duur
  • zou een backlight mogen hebben voor het toetsenbord

Gekocht als laptop voor school. Voldoet prima.

Wietse Dol | Geschreven op: 01-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

mooie, snelle laptop

  • Licht, snel,ruime ssd
  • nog niet gevonden

Mijn oude desktop PC werd irritant traag. Ondanks alle opschoon beurten.Voor mijn tachtigste verjaardag mocht ik een nieuwe PC aanschaffen. Ik heb gekozen voor een laptop. Ik loop niet meer zo snel trappen op en af, dus een mobiel apparaat kreeg de voorkeur. Ik heb deze laptop gekozen op de specificaties: Snelle processor, ruim werkgeheugen grote ssd als opslag.Ik ben nog bezig alles te installeren, dus ik kan nog niet veel zeggen over het gebruiks gemak.

P van der Wal | Geschreven op: 02-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

heel goed

ik zou hem iedere persoon aanbevelen

lilian | Geschreven op: 06-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • prijs/kwalitieit verhouding goed
  • snelheid

Dit is de tweede Asus die we hebben en bevalt prima. Deze heeft nu geen Harde schijf meer, maar een SSD, dus is hij nog wat dunner.En er zit geen CD-rom drive meer in.Doordat hij dunner is geworden is hij wel wat fragieler.

St. Agterhuis | Geschreven op: 30-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Doet wat het moet, maar voelt goedkoop aan

  • Snel
  • Compact
  • Licht
  • Toetsen minder prettig
  • Voelt niet degelijk

Prijs beetje aan de hoge kant voor deze laptop. Inhoudelijk wel prima prestaties. Zelf HDMI vga gekocht en adapter voor vaste internetkabel aansluiting

Michael | Geschreven op: 12-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede en snelle laptop

  • Mooi
  • Snelle levering
  • Snel

Goede snelle laptop. Mooi design. Wij zijn zeer tevreden!

Werner Ulrich | Geschreven op: 15-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • duidelijk beeld
  • licht in gewicht
  • snel opstarten

snel opstartenduidelijk beeldlicht in gewicht

rob fluijt | Geschreven op: 19-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee