Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

HP 15-da0650nd
Terug naar product

HP 15-da0650nd

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i5-8250U processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 620 (onboard)

42 reviews
20 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

62 review(s)

leuke laptop

  • muispad werkt goed.
  • Handig in gebruik
  • licht
  • geen

mooie laptop en wordt hier in huis al goed gebruikt.

F. | Geschreven op: 16-10-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

laptop

  • werkt fijn
  • reageert snel

ik heb deze laptop voor school aangeschaft maar gebruik hem prive ook heel vaak werkt erg fijn reageert erg snel het gewicht van de laptop valt ook reuze mee.

kimberly loos | Geschreven op: 31-07-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeer goede laptop

  • Snel opstarten
  • Mooi uiterlijk

Een prima laptop die alles aan kam wat ik voor ogen had.Snelle opstart.

Aarts | Geschreven op: 06-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

fijne laptop

  • start snel op
  • groot scherm
  • nummeriek deel
  • accuduur valt tegen

Het is een fijne laptop voor school, start lekker snel op en heeft voldoende geheugen. De accuduur valt me echter tegen, ik redt het soms net, maar soms ook niet de hele schooldag en moet dus echt zorgen dat ik het oplaadsnoer bij me heb...

Mariska M. Prosch | Geschreven op: 05-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop, goede specificaties voor een nette prijs!

  • FullHD (1920x1080) resolutie
  • Algehele snelheid
  • Snelle m2 SSD (>1200Mb lezen)
  • Toetsenbord voelt wat goedkoop aan

Nette laptop, goede specificaties in een mooie behuizing. Overall ziet de laptop er netjes uit conform het nieuwe design zoals we veel bij HP zien. Relatief compacte laptop, voorzien van nummeriek toetsenbord en FullHD resolutie scherm. Batterijduur is prima, afhankelijk van stand waarop je hem uiteraard zet. De Intel U-cpu staat sowieso wel bekend om zijn zuinigheid en toch prima performance. Wat betrfet de performance is de standaard m2 SSD boven verwachting qua specs, aangezien de snelheid van een OEM SSD ronduit snel zijn. Enige nadeel wat ik dan toch echt kon bedenken, is het goedkoper aanvoelen van het toetsenbord. Niet dat het dramatisch is, maar ten opzichte van de voorganger (Asus laptop uit duurdere serie 7 jaar geleden), voelt het toch minder solide. Daarentegen, scheelt het gewicht ook enorm dus wellicht een "bewuste" fabrikantskeuze.

Pieter de Bruijn | Geschreven op: 02-10-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Licht
  • Lekker snel
  • Redelijk lange accuduur
  • geen gevonden nog

Ik ben verbaasd over de snelheid en de accuduur van deze mooie laptop. Ook fijn is het aparte numerieke toetsenbord. Ik had het eerder ook, op mijn vorige mistte ik het echt en nu...... Heerlijk snel rekenen is nu weer mogelijk. De toetsen werken ook goed en hoef je niet zwaar in te drukken. Ook is het beeld heel mooi en daar ben ik echt op vooruit gegaan. Fijn om nu naar bijvoorbeeld Netflix te kijken. Ik zou hem zeer zeker aanraden aan anderen.

Frans Gol | Geschreven op: 24-10-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle allrounder

  • Licht in gewicht
  • Redelijk lange batterijduur
  • Start razendsnel op
  • Tot op heden geen

Een fijne laptop, met meer in huis dan alleen een veredelde typemachine. Gemakkelijk mee te nemen. Is licht in gewicht en heeft een lange batterijduur.Een 2de schijf voor meer opslag zou fijn zijn.

Rouwendal | Geschreven op: 16-11-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

HP laptop

  • Gemakkelijk
  • Licht
  • Snel
  • Plastic toetsenbord

Goede laptop voor weinig geld, alleen toetsenbord voelt wat goedkoop aan...

Bram | Geschreven op: 10-12-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne en snelle laptop

  • Snel
  • Handzaam

Fijne snelle laptop door een i5 processor, met veel mogelijkheden. Precies datgene wat ik zoek. Niet te duur en toch kwaliteit!

Marjo | Geschreven op: 24-01-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Precies wat ik verwachtte te ontvangen. Mooi uitgevoerd en vooral lekker snel.

  • vormgeving
  • snelheid
  • ??

De laptop voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Mooi uitgevoerd en het belangrijkste: lekker snel.

Ad van Nunen | Geschreven op: 03-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

HP i5 t

  • Gewicht
  • Snelheid
  • Geen verlichte toetsen

Mooie laptop, lekker snel en weinig gewicht.

Erik Veldman | Geschreven op: 22-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goed->TOP

  • Duidelijke installatie
  • Vriendelijke personeel van paradigit
  • Snelle opstart
  • zou het niet weten

veel laptop voor weinig geld

M | Geschreven op: 22-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

lang gezocht , maar precies wat we zochten

  • perfect passend voor de opleiding
  • geen

na enkele aflevertermijn-verschuivingen toch gekregen. Precies de laptop volgens opgaaf van de school EN mijn wensen

melissa van de ven | Geschreven op: 23-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prachtige laptop

  • Mooi design
  • Snelle prestaties
  • Lange batterijduur
  • Accu zit er standaard in
  • Mindere kwaliteit speakers
  • Tragere touchpad

De HP 15 is een prachtige laptop die vliegensvlug opstart en razendsnel taken afrond. De batterijduur is erg goed, vooral wanneer je geen zware programma's draait. Het beeldscherm is haarscherp en van goede makelij. Helaas is de touchpad wat trager, zijn de speakers wat minder en zit de accu er vanaf de fabriek al in gebouwd. Verder een prima laptop met tot nog toe geen mankementen. Bedankt Paradigit voor de goede service!

Daniël Meijer | Geschreven op: 27-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle lichte laptop

  • klein formaat
  • snel
  • scherp beeld
  • geen CD plaatsing meer mogelijk.

Snelle kleine laptop, ideaal om mee te nemen, Toch nog handig in gebruik.

Geertje | Geschreven op: 28-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

uitstekend

  • makkelijke opstart
  • ziet er goed uit
  • Snelle prestaties
  • geen

Geen spijt van de aankoop. Van bestelling tot aan het gebruik geen spijt van de aankoop.

Marc | Geschreven op: 30-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

heb deze gekocht voor school. Start erg snel op en eenvoudig in gebruik. Is stil en wat vooral fijn is, is de SSD schijf.

  • start snel op
  • geruisloos
  • licht in gewicht
  • even wennen aan Windows 10

Heb deze gekocht voor mijn MBO 4 studie.Is geruisloos en start erg snel op.Is licht in gewicht

daan dorchholz | Geschreven op: 30-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

prima artikel

  • doet wat ik er van verwachte
  • eerder geleverd dan gepland
  • netjes verpakt
  • geen

prima prijs kwaliteit product.

G.Voordendag | Geschreven op: 30-08-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Naar volle tevredenheid HP laptop

  • Alles in orde
  • Snelle laptop voor een hele goede prijs
  • Snel in huis

Niks op aan te merken.Heel goed product voor een goede prijs

Geesje | Geschreven op: 06-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Snelle levering
  • Licht in gewicht
  • Snel opstarten
  • Kunststof behuizing

Goede en snelle laptop met een juiste kwaliteit/prijs verhouding.Gebruiksvriendelijk en duidelijk. Start snel op.

B | Geschreven op: 07-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

werkt uitstekend

  • snel
  • licht
  • handzaam
  • ?

snelle wifi licht, makkelijk mee te nemen.

Lelieveld | Geschreven op: 07-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Heel erg goede product!

  • Goedkoop
  • Voldoet aan alle kwaliteiten dat er staat
  • Het is echt een heel handig en fijne laptop wn werkt ook snel
  • Zijn er niet

Ik gebruik het al een paar weken. De installatie was super makkelijk en daarnaast werkt het ook heel erg snel. Heeft veel goede kwaliteiten.

Isdi Schoonmaak | Geschreven op: 08-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima

  • Prima laptop
  • Geen

Blij met mijn laptop!

Karin van osch | Geschreven op: 10-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima in gebruik

  • Mousepad reageert goed
  • Handig in gebruik
  • Snel
  • -

Fijne laptop. Programma’s reageren snel. Geen aparte muis noodzakelijk.

R.J.S. van Gameren | Geschreven op: 21-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Scherpe prijs voor snelle laptop

  • degelijk ontwerp
  • snelle processor
  • lange accuduur

Mooie laptop voor scherpe prijs met specificaties waar je bij vele andere merken € 150-200 meer voor betaalt !!

burg | Geschreven op: 21-09-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie laptop

  • gebruiksvriendelijk
  • snel opstarten
  • licht

Mooie compacte en gebruiksvriendelijke laptop. Snel.

John Schreurs | Geschreven op: 14-10-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

-

  • Snelle opstart
  • Lange batterijduur
  • Fijn toetsenbord
  • Batterij wel minder dan aangegeven

Erg fijne laptop! Tot nu toe zeer tevreden.

Marlieke | Geschreven op: 16-10-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede prijs prestatie mix

  • Grote SSD
  • Snel opstarten
  • Windows Home

Mooie stevige notebook.Voldoende prestatie om af en toe een stevige rekentaak uit te voeren. Mooie lange tijd actief op batterij.

Peter | Geschreven op: 02-11-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Doet wat hij moet doen

  • Lichtgewicht
  • Prijs/kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Niet de meest krachtige pc beschikbaar

Deze laptop is perfect voor gemiddeld gebruik aangezien hij alledaagse dingen als documenten bewerken en internet browsen soepeltjes afhandelt. Daarnaast heeft hij verschillende power standen om ofwel batterijduur te optimaliseren, ofwel prestatie, ofwel 1 van de 2 standen daar tussenin. De 256Gb SSD is ook fijn en is in mijn gebruik voldoende. Gebruik je hem echter veel voor het draaien van zware software of grafisch zware games dan zul je merken dat hij tegen zijn limiet aan loopt. Dat is ook te verwachten met een i5 in plaats van een i7 of i9. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik deze laptop zeker aanraden!

Sander | Geschreven op: 05-11-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

tevreden

  • snel
  • compact

super service en snelle levering van goed product

anja Scheppink | Geschreven op: 07-12-2018

Vond u deze review nuttig?   ja   nee