Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

HP 15-da1614nd
Terug naar product

HP 15-da1614nd

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i5-8265U processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 620 (onboard)

15 reviews
17 reviews
1 review
1 review
0 reviews

34 review(s)

i5 en een 512GB SSD

  • Prijs
  • 512GB SSD!
  • Nieuwe generatie i5 processor
  • Geen backlit keyboard

Deze combinatie nog nergens anders gezien. Nieuwste generatie i5 processor en een grote 512GB SSD.

Barry | Geschreven op: 21-06-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Uitstekende prestaties

  • Veel geheugencapaciteit
  • Goed scherm
  • Snel
  • Geen docking verkrijgbaar
  • Beperkt aantal USB2 poorten

Snelle laptop met veel geheugencapaciteit. Helaas geen dockingstation verkrijgbaar bij dit consumentenmodel

Peter | Geschreven op: 01-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Handig
  • Snel
  • Niet

Fijne laptop en handig in gebruik

Marjon | Geschreven op: 02-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeer snelle laptop

  • zeer snel
  • geen office pakket

Ik ben zeer tevreden met de laptop. Hij start zeer snel op en start ook alle programma's snel op.

A Beijers | Geschreven op: 14-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

beresnel, handzaam, tesla accu

  • is bijzonder snel door SSD
  • accu gaat super lang mee
  • fijne mousepad
  • pijltje naar onder en boven zijn maar half.. voor grote vingers een beetje wennen
  • ik ben benieuwd hoelang de oplaadconnector meegaat. deze heb ik wel eens degelijker gezien

Ik ben erg blij met mijn laptop, ik wist werkelijk niet wat ik meemaakte toen ik foto's van mijn telefoon op mijn pc zette, zo snel als het licht!ook het opstarten, en eigenlijk alles gaat super snel, heerlijk.. daar ging ik voor!pijltjes toetsen is voor mijn vingers wel even wennen, want steeds als ik omlaag wil ga ik per ongeluk omhoog, omdat die 2 toetsen gehalveerd, samen om de plek voor ''omlaag'' zitten.. Al met al dik 4,5 sterren, maar omdat er geen halve konden, vind ik 5 meer terecht dan 4, dus bij deze 5 sterren!

henri | Geschreven op: 15-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop van HP

  • Snelle start
  • Batterij
  • Vormgeving
  • Geen office pakket

Is wel een tegenvalletje...laptop is niet licht en heeft geen officepakket. Je vingerafdrukken blijven staan op de laptop wat voor sommigen geïrriteerd van kunnen worden. Typt niet zo fijn.Enige pluspunt vond ik de snelle start van de laptop.

Ates | Geschreven op: 26-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

op goed advies gekocht

het enige min puntje wat ik kan bedenken is dat ik het jammer vind dat deze topper geen verlicht toetsen bord heeft.

rob steege | Geschreven op: 26-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snelle laptop

  • Plat en licht
  • Snel

Mooie platte laptop en supersnel

Viooltja | Geschreven op: 08-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

goed artikel voldoet aan de verwachtingen

  • helder scherm, prima toetsenbord en voor mijn doel goed geschikt
  • nog niet gevonden

Erg tevreden met deze aankoop, een laptop die aan mijn verwachtingen voldoet en voor een goede prijs. Ik ben er blij mee.

Evert den Hertog | Geschreven op: 21-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Gewoon een goede laptop

  • SSD
  • Snel

Fijne laptop in gebruik. Lekker snel, doet wat hij moet doen en ziet er mooi uit. Worden geen zware applicaties op gedraaid.

Sander | Geschreven op: 27-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima, maar sneller verwacht

  • Lange accuduur
  • Start snel op
  • Overzichtelijk
  • Traag online

Goede laptop voor een prima prijs. Accu doet het naar behoren, alleen online duurt het soms lang voordat dingen geladen zijn.

Tineke | Geschreven op: 30-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

erg blij mee!

  • prijs kwaliteit is t waard
  • overzichtelijk
  • snel

Op t moment alleen maar plus punten, ik ben er erg blij mee!!

Maria van Hoeflaken | Geschreven op: 03-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

een laptop die niet snel verveeld

  • kopen een makkie
  • installeren een gemak
  • snel & prettig mee te werken.
  • beeld iets te flats kan aan mijn ogen liggen

Ben 74 jaar en moet zeggen , een topper voor die prijs. Werk er graag mee .Zo bestelt morgen in huis alles correct afgeleverd .Ben zeer te vrede zag er tegen op om een te kopen.mvg sjef spijkers

jma spijkers | Geschreven op: 04-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top laptop

  • Snelle opstart
  • Groote van de laptop

Erg goede laptop.

Ana Lucia Van Straaten | Geschreven op: 04-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super fijne en snelle laptop

  • Snel
  • Mooi beeldscherm
  • Degelijk
  • ziet vinger en handafdrukken op de buitenkant

Een zeer goede laptop, zeker voor deze prijsklasse. Wordt gebruikt voor studie. Erg tevreden over. Is snel met het vinden van wifi verbindingen. Start snel op en sluit snel af. Mooi design, en werkt prima. Enige nadeel is dat je erg snel de hand en vinger afdrukken aan de buitenkant van de laptop ziet. Ik vind het evengoed echt een aanrader!

M. van der Horst | Geschreven op: 06-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooi apparaat

  • Mooi geprijsd
  • Past precies in Eastpack rugzak

Voldoet aan alle verwachtingen. Tevreden.

Monica | Geschreven op: 06-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super handige laptop

  • gebruiksvriendelijk
  • snelheid

Wij zijn erg blij met de aankoop

Diana Jans | Geschreven op: 07-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

gemakkelijke laptop

vlotte installatie, fijn in gebruik

Henk Giller | Geschreven op: 10-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • lichte laptop
  • prijs
  • blaast af en toe hard
  • accuduur gaat geen 12u mee

Laptop werkt erg goed. Accu doet het ook erg goed, maar 12 uur zeker niet. Verder prima prijs voor wat de laptop kan. Goede aankoop geweest

Marieke | Geschreven op: 11-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

Fijne laptop. Start snel op en veel opslagruimte.

Judith | Geschreven op: 15-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie laptop, aanrader

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi mat scherm
  • Lichte laptop
  • koeler maakt vrij veel lawaai

Prima laptop voor thuis en op school

N.Teijema | Geschreven op: 27-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie laptop voor die prijs.

  • licht in gewicht.
  • gemakkelijk in gebruik.
  • start snel op.
  • Ik kon ze niet vinden.

Ik ben heel tevreden met deze laptop en ik zal hem zeker aanraden om hem ook te kopen, als u een goede laptop voor een lage prijs zoekt.

M Stadegaart | Geschreven op: 30-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • Compact
  • Accuduur
  • Start snel op
  • Niet voor gamen

Precies wat ik ervan had verwacht

Carolien | Geschreven op: 11-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooi product

  • Robuust
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel
  • Gooit internet er steeds uit (ligt mogelijk aan onze WiFi?)
  • Relatief groot

Mooi product. Eenvoudig in gebruik. Redelijk groot en robuust.

Yvet | Geschreven op: 12-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Zeer snelle laptop

  • Scherm is goed instelbaar
  • Zeer stabiele internetverbinding
  • Snel door SSD

Deze laptop is zeer snel door het gebruik van de SSD schijf, aanzetten en direct gebruiksklaar. Opvallend is de zeer stabiele internetverbinding, alles werkt razendsnel.Het beeldscherm is goed in te stellen, en daarmee goed genoeg voor fotobewerking. Al met al zeer tevreden.

Gertjan | Geschreven op: 16-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Erg tevreden

  • Start snel op
  • Levering vlot
  • Prima prijs / kwaliteit

Prima laptop!

Soos | Geschreven op: 16-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Een heel goed artikel en werkt geweldig

  • En zeer goed artikel en doet aan mijn alle wensen
  • Die zijn er niet

Ik beveel ieder dit aan een geweldig product

Witteveen | Geschreven op: 16-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Supersnel en geluidloos

  • supersnel opstarten
  • Windows 10 is perfect
  • Geluidloos
  • geen

Na 10 afscheid genomen van mijn vorige HP. Dat was G72. Ook voor die tijd een geweldig apparaat. Nu 10 jaar later een nieuwe HP... waarmee gelijk de vooruitgang zichtbaar en voelbaar is.Snelheid van opstarten, geluidloos zijn werk doen,en natuurlijk windows 10 met zijn vele mogelijkheden.Voor mij was de keuze voor een HP heel erg eenvoudig.HP geeft vertrouwen.

Har Geenen | Geschreven op: 17-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

goede laptop

  • is heel snel in opstarten en programmas laden
  • lange accu duur
  • goede prijs kwalitijds verhouding
  • voelt niet heel sterk aan
  • scherm word een beetje vaag als je er naast zit maar hier merk je niks van als je er achterzit

de laptop is heel snel en makkelijk in gebruik te nemen.ik draai er wel eens zware applicaties op zoals blender.en hij doet dit heel goed.je kan zoveel programma's open zetten als je wilt en hij blijft snel.hij heeft een heel goed wifi bereik ook als je met je telefoon geen verbinding hebt heeft de laptop toch nog 1 of 2 streepjes en is dan nog snel genoeg.je kan er wel een beetje op gamen zoals Minecraft en Fortnite alleen Fortnite dan niet op hele hoge grapichs en zo maar goed te doen. maar wat verwacht je met een standaard video kaart gamen moet je doen op een game pc of op een Playstationje kan er ook prima video's op editen al zeggen ze wel dat die daar niet heel goed voor is doet hij het heel goed!foto's bewerken gaat ook prima.van mij apart verdient deze laptop 5 sterren en dat komt door wat ik hier boven allemaal benoemt heb.

Simon | Geschreven op: 25-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Mooie laptop

  • Super snel en handig!
  • Iets kleiner dan verwacht.

Super snel en handige lap top om mee te nemen!

Hilda Veenstra | Geschreven op: 01-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee