Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Paradigit bouwt krachtigste Gaming PC ooit

Computerspecialist lanceert eenmalig Paradigit Voyager

“Built by Paradigit”: al sinds 1992 produceert dè computerspecialist van Nederland een eigen lijn desktop computers. Als kroon op het werk èn ter ere van het 25 jarige jubileum, bouwt Paradigit dit jaar de beste gaming pc ooit. De zogenoemde Paradigit Voyager bestaat uit de beste componenten van dit moment en is gehuld in een futuristische behuizing.

"Iedere dedicated gamer wil dit beest van een machine in huis hebben"

Droom van iedere gamer

Voor de gaming liefhebbers is de Paradigit Voyager een droom die uitkomt, aldus Marco Vreijsen, Product Manager bij Paradigit: “Iedere dedicated gamer wil dit beest van een machine in huis hebben. Dankzij de krachtige componenten zet deze pc verbluffende resultaten neer. Terwijl je op ultra settings aan het gamen bent en dit live streamt op Twitch, is deze pc op de achtergrond een 4K video aan het renderen. Tegelijkertijd doet de Voyager ook nog dienst als gaming server. Als gamer word je echt heel gelukkig van dit soort prestaties. Ik zou als trotse eigenaar van de Voyager mijn huis niet meer uitkomen!”

Indrukwekkende componenten

Het uitgangspunt voor het bouwen van Paradigit Voyager: the sky is the limit. De makers hebben hun taak uiterst serieus genomen, de Paradigit Voyager is namelijk samengesteld uit een indrukwekkende lijst aan componenten. Allereerst is er gekozen voor de Intel Core i9-7980XE. Dit is een van de krachtigste consumenten processoren van dit moment. Deze i9 processor wordt ondersteund door niet één, maar twee NVIDIA Titan XP videokaarten. Hier is volgens Marco om een specifieke reden voor gekozen: “Over deze spec zullen veel fanatieke gamers enthousiast zijn, want door de opkomst van Twitch zijn er steeds meer gamers die hun avonturen live delen met de rest van de wereld. Hier biedt de Voyager meer dan voldoende mogelijkheden voor.”

Qua geheugen is er ook flink uitgepakt door Paradigit. Ter vergelijking: een bovengemiddelde gaming pc beschikt over 16 GB werkgeheugen. De Voyager is met 8 keer zoveel geheugen uitgerust, namelijk 128 GB. Over het opslaan van eindeloos veel bestanden is ook nagedacht: de Voyager heeft 4 TB aan SSD opslag. En omdat het downloaden van bestanden veel van de capaciteit van een harde schijf vraagt, kan deze tot wel 50 TB aan data bewaren. Een groot pluspunt, want de meeste gamers bewaren hun spellen in een ‘Steam bibliotheek’. Deze hoeveelheid opslag maakt het echter mogelijk om alle games op de computer zelf te installeren.

"Deze dikke pc geeft een geheel nieuwe dimensie aan het begrip multitasking. We kunnen in het geval van deze gaming pc beter spreken over megatasking"

Geen multitasking, maar megatasking

De Paradigit Voyager is met één doel gebouwd: presteren op het hoogst haalbare niveau. Vreijsen: “Bij gaming draait het om het prikkelen van de zintuigen. Je begeeft je als gamer tijdelijk in een andere wereld. Graphics zijn tegenwoordig levensecht te noemen en met de opkomst van VR gaat dit nog een stap verder. Er worden dus steeds hogere eisen aan de specificaties van computers gesteld. Met het ontwikkelen van de Paradigit Voyager hebben we de lat onwijs hoog gelegd, en het resultaat mag er zijn. Deze dikke pc kan werkelijk elke game aan, nu èn in de toekomst. Maar het grootste pluspunt is toch wel dat de Voyager een geheel nieuwe dimensie geeft aan het begrip ‘multitasking’. We kunnen in het geval van deze gaming pc beter spreken over megatasking. Je voert met gemak en plezier namelijk verschillende zware taken gelijktijdig uit, zonder ook maar enige vorm van vertraging te ervaren. Het is in theorie zelfs mogelijk met 4 man tegelijk te gamen. Dat is gaaf.”

Zeer beperkte oplage

Paradigit Voyager wordt slechts eenmalig uitgebracht. Om de exclusiviteit te waarborgen, is de oplage ook beperkt tot slechts 5 stuks. Geïnteresseerden dienen dus tijdig een bestelling te plaatsen bij Paradigit om in aanmerking te kunnen komen voor deze zeer exclusieve gaming pc. Het plaatsen van een pre-order kan via de webshop van Paradigit.nl of in een van de winkels. De desktop is verkrijgbaar voor €13.999,-.


Over Paradigit

Paradigit staat sinds 1992 bekend als dè computerspecialist van Nederland en heeft een uitgebreid assortiment aan elektronica: van computers tot laptops, van tablets tot smartphones en alle daarbij behorende randapparatuur. Daarnaast heeft het bedrijf onder het label ‘Built by Paradigit’ een eigen lijn desktop computers. Paradigit onderscheidt zich in de markt met name op het gebied van dienstverlening. Vanuit vier servicepunten, verspreid over heel Nederland, bieden de specialisten van Paradigit technische ondersteuning aan klanten.

Noot voor de redactie

Meer weten over de Paradigit Voyager? Bekijk dan de speciale pagina op onze website of neem contact op met Marco Vreijsen via: marco.vreijsen@paradigit.nl