Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Lenovo Ideapad L340-15IWL - 81LG00GJMH
Terug naar product

Lenovo Ideapad L340-15IWL - 81LG00GJMH

 Alleen beschikbaar in onze winkels
  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i3-8145U processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD
  • Intel® HD Graphics 620 (onboard)
498,-
599,-
411,57 excl. BTW

14 reviews
5 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

19 review(s)

goede laptop

  • snel
  • clean design
  • veel apps
  • bing is de standaard zoekmachine

ik vind deze laptop echt goed. het enige minpunt wat ik heb is dat bing de standaardzoekmachine is, maar dat kan je gewoon veranderen. het heeft ee heel mooi design en ik vind het heel fijn dat er een aparte pad is met alleen de nummers naast het normale toetsenbord.

Ena | Geschreven op: 29-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • Helder, mat scherm
  • Opstarten gaat lekker snel
  • Mooi design
  • Niet tegengekomen

Prima laptop. Toetsenbord is overzichtelijk en fijn in gebruik. Door licht gewicht ideaal om mee te nemen.

Peter | Geschreven op: 16-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

makkelijk in gebruik

  • accu gaat lang mee
  • webcam kan je afschermen met schuifknop
  • start snel op
  • geen cd/dvd speler
  • maar 2 usb poorten

de laptop is een prima laptop om je office programma`s mee te gebruiken en films te kijken. gratis spelletjes kan je er prima op doen. Photoshop werkt er ook prima op. Alleen kan je er geen high resolution games mee spelen.

Benjamin | Geschreven op: 05-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Ideaal voor studiedoeleinden

  • Fijn toetsenbord
  • Voldoende geheugen voor Multitasken
  • Scherp scherm / strak design

Deze laptop is ideaal voor studiedoeleinden.Mijn beide dochters waren gelijktijdig door hun oude laptops heen.Dus ik heb er gelijk maar 2 gekocht, De reden was de goede prijs/kwaliteit verhouding. Minimaal 8 GB werkgeheugen was een vereiste. Daarnaast moeten ze tegen een stootje kunnen. De laptops worden intensief naar tevredenheid gebruikt.

Marc van Zeijl | Geschreven op: 07-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop

  • snel opstarten
  • opslag is snel

Fijne laptop voor de alledaagse dingen!Snel, betrouwbaar!!Aanrader!

Berend | Geschreven op: 02-03-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Fijne laptop

  • Snel
  • Goed beeldscherm
  • Fijn toetsenbord
  • Mousepad is erg gevoelig

Prima, mooi design

Aad | Geschreven op: 10-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • Prima beeldscherm, glinstert niet
  • Start snel op
  • Goed geluid
  • Ben ik niet tegen gekomen

Sinds een paar weken gebruik ik deze laptop. Zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk mee om te gaan. Prima prijs voor wat deze laptop kan. Ik ben er erg tevreden mee.

M.J. Hoop | Geschreven op: 26-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

goed ingesteld en nu is hij handig in gebruik

  • voor ons snel genoeg
  • mooi beeld

heb hem voor +- 50euro bij jullie inlaten stellen dat is goed gebeurd en nu is hij heel handig voor ons. we zijn beiden 70 jaar en dan valt dat niet meer mee.

m vd ven | Geschreven op: 21-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

degelijke laptap

  • fijn toetsenbord
  • super snel opstarten
  • degelijk
  • niet de dunste

Ben nu enige weken in bezit van deze laptop.Wat op valt is de degelijkheid van de laptop. Het toetsenbord veert niet door en de scharnieren waarmee het scherm is verbonden met de rest van het apparaat zijn stevig.Het toetsenbord tikt fijn met net genoeg travel van de keys. De laptop is zeker niet de dunste in deze categorie maar dit is voor mij geen probleem. Wanneer je de de laptop veelvuldig mee neemt zou dit een nadeel kunnen zijn.Door de ssd start de laptop super snel op. Ook de wifi verbinding wordt snel opgebouwd.Jammer dat er geen toetsenverlichting op zit maar in deze prijsklasse is dit niet standaard.Tot op heden zeer tevreden met de laptop.

Geert Artz | Geschreven op: 26-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop

  • Veel handige tools
  • Snel
  • Overzichtelijk
  • Geen

Fijne snelle laptop. Makkelijk in gebruik en vele tools te gebruiken.Goed voor mijn werk en studie.

Samantha | Geschreven op: 06-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Makkelijk en 100%

  • Snel en goed geholpen. Fit for the purpose. Juiste laptop voor ons gebruik
  • Prijs/kwaliteit is uitstekend

Laat je deskundig informeren door paradigit als je zelf door de bomen het bos niet ziet of er geen zin in hebt en je tijd ergens anders aan wilt besteden

Coen | Geschreven op: 30-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

lenovo laptop

fijne laptop niets op aan te merken

LINDA | Geschreven op: 03-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Een top laptop!

  • Mooie kleur
  • Mooi beeld
  • Licht in gewicht
  • Touchpad is soms wel gevoelig

En mooie laptop. Mooi beeld en een goed toetsenbord. Makkelijk in gebruik. Handig om mee te nemen omdat hij bijna niks weegt.

Tineke Bijlsma | Geschreven op: 10-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Eerste laptop

  • alles in 1 apparaat
  • niet plaatsgebonden
  • wennen aan laptop (is in principe geen minpunt)

Ik heb mijn eerste laptop bij jullie gekocht en was toen ik hem kon afhalen een ontdekkingsreis" voor mij. Nu bijna een week later ben ik vol lof. Wil niets anders meer. Dank jullie wel voor de service en prima uitleg. Zal jullie zeker aanraden aan alle mensen.

Anja Tonnaer | Geschreven op: 12-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

fijne snelle laptop

  • fijn toetsenbord
  • snel

Ik vind het een fijne laptop. De laptop starts snel op en werkt verder ook snel. Ik vind het toetsenbord fijn type.

Yvette Schouten | Geschreven op: 29-10-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

hele strakke en fijne laptop

  • snel opstarten, lange accu duur
  • fijn toetsenbord, licht in gewicht
  • helder scherm, webcam is af te schermen

Laptop start heel snel op.Scherm is heel scherp, laptop is licht en dus heel makkelijk mee te nemen.Toetsenbord typt heel prettig.

klimafje | Geschreven op: 29-11-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop

  • super snel
  • fijn toetsenbord
  • Niet te zwaar
  • Geen

Nadat ik in de ochtend deze laptop had besteld zag ik in de middag dat deze laptop met bijna € 50 was afgeprijsd. Nadat ik hiervan melding had gemaakt, was het prijsverschil de volgende dag op mijn rekening bijgeschreven. Keurig afgehandeld Paradigit.

Johan Sprakel | Geschreven op: 02-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Lenovo Ideapad L340-15IWL - 81LG00GJMH

  • mooie vormgeving
  • snel
  • scherp beeld
  • -

prima laptop

M.Holleboom | Geschreven op: 17-02-2020

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Prima laptop met fraaie vormgeving.

  • helderheid scherm
  • snelheid van opstarten
  • ingang voor de muiskabel zit links.

Een mooie laptop, die zeer de moeite waard is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Groot gebruiksgemak en gamakkelijk mee te nemen.

Aart van Ooijen | Geschreven op: 16-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee