Nu besteld, vandaag nog bezorgd*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Nvidia Shield TV Pro
Terug naar product

Nvidia Shield TV Pro

 Verwacht over 2 dagen, bestel nu!
  • 4K Ultra HD-resolutie
  • Bluetooth 5.0
  • Ondersteuning voor Dolby Vision en Dolby Atmos
  • Android 9.0
  • Google Assistent
 
180,99 excl. BTW
219,-

13 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

13 review(s)

Heel snel geleverd. Heel fijn!

Geschreven op: 29-12-2020 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Helemaal tevreden! Product werkt goed!

Joel P. | Geschreven op: 11-01-2021 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Ik heb het niet zolang maar alle films op mijn hd werken prima alleen moest ik het geluid flink opschroeven om wat te horen maar voor de rest wij zullen afwachten hoe de nvidia zich houd.

Geschreven op: 19-03-2022 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geschreven op: 24-10-2022 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Nvidia is de beste! Paradigit de goedkoopste en de snelste levering!

  • Kan er van alles mee doen
  • Simpel in gebruik
  • Alles werkt zoals het hoort te werken
  • Geen

Ik heb er nu 3 en geen seconde spijt van deze aankopen gehad. Stream binnen een film, kijk hem verder vanuit m’n bed precies waar ik gebleven was. 1 afstandsbediening voor al je apparaten.

Arno | Geschreven op: 27-01-2023

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geschreven op: 13-03-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super ding want had het vorige model ook. Enige Android box die niet om de haverklap vast loopt. Alleen hoe deze AB open moet voor de batterijen is mij nog onduidelijk. Zit muur vast ondanks een druk lipje wat de truc zou moeten doen.

Geschreven op: 30-04-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geschreven op: 24-06-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geschreven op: 29-07-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geschreven op: 24-08-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Snel geleverd en het juiste product.

  • Eenvoudige Menustructuur
  • Dolby Surround ondersteuning
  • Supersnel en Energiezuinig
  • Voor geforce NOW moet je een abbonement afsluiten.
  • Reclame op de voorpagina

Een Nvidia Shield is HET streaming kastje.. inmiddels al jaren. Hij is eenvoudig in gebruik en snel. Echt een No nonsense kastje.

patrick kox | Geschreven op: 26-11-2023

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geweldige alles speler kwa audio en video.

A. | Geschreven op: 03-12-2023 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

WD My Book

R. | Geschreven op: 03-02-2024 | via Trusted Shops

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Paradigit heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat beoordelingen echt zijn. Meer informatie.