Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Samsung 850 EVO - 250 GB
Terug naar product

Samsung 850 EVO - 250 GB

  • Leessnelheid: 540 MB/s, 97.000 IOPS
  • Schrijfsnelheid: 520 MB/s, 70.000 IOPS
  • Hoogte: 7 mm

13 reviews
2 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

15 review(s)

Topservice

Mijn laptop werkte erg traag, dus een SSD 's avonds besteld, volgende ochtend al in huis...echter deze paste niet in mijn ultrabook.. Daardoor ging ik de volgende dag naar de Paradigit winkel in Utrecht voor vragen. Direct werd duidelijk dat dit simpelweg niet past . Mijn geld kreeg ik direct terug. En zonder vraag werd mijn laptop geheel nagekeken en werd duidelijk dat Samsung niet goed omgaat met Windows 10.... Advies; gewoon terugzetten naar 8.1. En idd: als een zonnetje! Wat voor Windows niet geldt, geldt wel voor Paradigit.. Voor Service krijgen ze een 10 met een griffel!

Jan Pieter | Geschreven op: 09-02-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Super HD

  • Laptop start veel sneller op
  • stil
  • Snelle levering

Ik had een nieuwe HD voor een laptop nodig.Dus een SSD gekozen omdat deze iets sneller windows opstart.EN dat is te merken.

AJ | Geschreven op: 13-03-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Had ik eerder moeten doen

  • Supersnel
  • Software meegeleverd
  • Datakabel is in verhouding kostbaar

Schijf plaatsen is 2 minuten werk, clonen zonder kabel is niet echt mogelijk, dus kale installatie gedaan, ook weer een keer goed dat alles weer schoon is. (moet je uiteraard wel DVD hebben). Snelheid is een verademing, opstarten is zo gebeurd en ook de applicaties starten veel sneller

Robert | Geschreven op: 19-04-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

ervaringen met deze ssd

  • snel
  • zeer prijsgunstig
  • 5 jaar garantie
  • eenvoudige installatie (iedereen kan het )
  • geen

nu draaien er drie bij mij en die kan ik vergeijken met de crucial en een ocz vertex 2 .de samsung wint . 1e hij is makkelijk te clonen met de bijgeleverde software .2e een beginnende computermens kan met deze ssd zelf zijn systeem verbeteren, zo makkelijk gaat het .3e tot nu toe geen probleem gehad. hij doet wat hij moet doen.

alk | Geschreven op: 18-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Samsung ssd 850 Evo

  • Ben ik nog niet achter
  • Schijf is nog niet te clonen!

Ik heb de schijf gekocht om daarmee mijn laptop sneller te maken. De schijf word alleen niet herkend. Heb de schijf in een harde schijf behuizing ingebouwd. Niet doen dus Het is handiger een compleet pakket van Samsung te kopen met de usb sata kabel erbij! Nu word de schijf als Ewent schijf gezien omdat ie daar in ingebouwd is. Hierdoor werkt de cloning software niet want die is op zoek naar een Samsung SSD schijf!

John | Geschreven op: 19-09-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Werkt naar behoren

  • Snel
  • Licht

SSD aangesloten op een sata 3. De resultaten kloppen met wat er beloofd wordt qua lees- en schrijfsnelheid. Ik merk er niet veel van bij games inladen, maar het zal vast sneller zijn. Erg licht ook. Goed ding voor een mooie prijs.

Floris | Geschreven op: 12-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Dynamische schijven als Systeemschijf wordt niet herkend

  • Snel (te verwachten van SSD)
  • Klein en dun
  • -

Met de bijgeleverde software zou men zó een systeemschijf moeten kunnen klonen om daarna meteen weer verder te kunnen.Maar ik had mijn systeem met Dynamische schijven aangemaakt en die worden niet herkend, dus heb ik mijn systeem met een hersteldisk gekloond op de SSD. Al met al werkt mijn computer nu wel een heel stuk sneller !

Luc | Geschreven op: 14-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Geweldig product!

  • Duidelijke handleiding
  • Gunstige prijs
  • Supersnel
  • Geen datakabel meegeleverd,gelukkig had ik die zelf!

Ben altijd al een Samsung-fan geweest. Deze schijf in een Samsung R 510 gezet : werkt perfect .. en snel !Zeer tevreden!

Simon | Geschreven op: 22-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

jammer van post.nl

  • lekekr snel
  • goeie software
  • paradigit is goed
  • goeie prijs
  • late levering bij post.nl

Prima aanbieding, zo mogen er nog veel volgen.Ik heb de Samsung Data Migration Software gebruikt en na 15 a 20 draaide ik windows vanaf ssd. Na de bestelling kreeg ik netjes de bevestiging dat post.nl de ssd de volgende dag tussen 19.00 en 21.30 zou afleveren, komen ze in de ochtend en krijg je weer een briefje in de bus dat het pas de volgende bezorgd zou worden. dit werd helaas 2 dagen later. beetje jammer van post.nl maar ik heb hem in huis en heb er veel plezier van.

Wim Berends | Geschreven op: 23-12-2015

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

samsung ssd 850 evo

  • heel makkelijk zelf te plaatsen

echt fijn, niet meer wachten met opstarten, alles staat binnen een paar seconden klaar. Geweldig.Ook de aflevering perfect binnen 1 dag al in huis.

Ruiter | Geschreven op: 18-04-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

goede kwaliteit

  • Snelle levering
  • Goede prijs
  • Makkelijk zelf te installeren

Oude Macbook uit 2007 werkt weer als een zonnetje met deze SSD

De Geus | Geschreven op: 18-04-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

zeer goed

zeer snel geleverd voor een goede prijs werkt super snel

falize | Geschreven op: 20-04-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

samsung 850 evo 250gb

  • programma's regeerd sneller
  • samsung software
  • sneller opstarten
  • geen adapter bijgelevert
  • geen data kabels
  • en geen kabel waar meer je de ssd kan klonen

Oordeel geenGewoon een goede ssdDoet wat ie moet doen

wim | Geschreven op: 08-09-2016

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Makkelijk zelf in te bouwen

  • Snel
  • Paradigit video handleiding
  • Geen standaard bracket voor inbouw als 2e harde schijf

De Toshiba laptop werd steeds langzamer, daarom maar gekozen voor deze schijf als opstartschijf en de oude als data schijf. Met de handleiding en tool om een kopie opstartschijf te maken fluitje van een cent.

Ingrid | Geschreven op: 08-02-2017

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Erg snel

  • Simpel te installeren
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk

Heb het product al eerder gekocht voor in mijn laptop. Bevalt goed, de schijf is erg snel. Heb nu een tweede gehaald voor in mijn PC. Kortom: als je de snelheid van je PC/laptop aanzienlijk wilt laten stijgen is deze SSD zeker een aanrader!

Vincent | Geschreven op: 28-10-2017

Vond u deze review nuttig?   ja   nee