Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Best beoordeeld in 2016

algemeen
bestsellers

Aan het begin van het nieuwe jaar is het altijd goed om even stil te staan bij het jaar dat we achter ons hebben gelaten. In 2016 hebben we weer talloze nieuwe laptops, computers en tablets bij u afgeleverd. Maar waar was u nou echt super-dik-onwijs-tevreden mee? Welke producten op Paradigit.nl stijgen met kop en schouders boven de rest uit en zijn de winnaars van 2016, afgaande op uw oordeel? U leest het hier!

Best beoordeelde laptop 2016: Lenovo Ideapad Y700-15ISK

Lenovo Ideapad: op Paradigit.nl de best beoordeelde laptop van 2016. En dat verbaast ons niets, want deze allrounder is zeer geschikt voor zowel het zware als het leuke werk. Photoshoppen, gamen en in HD films en series bekijken? De Ideapad van Lenovo draait er zijn hand niet voor om. Dankzij het matte beeldscherm is deze laptop ook goed buiten te gebruiken. En met de snelle i7 processor haalt u een krachtig apparaat in huis die nergens voor terugdeinst.

Klanten die via Paradigit de Lenovo Ideapad Y700-15ISK hebben besteld vinden de laptop vooral uitblinken in:

 • Beeldkwaliteit
 • Geluid
 • Snelheid
 • Design

“Een perfecte laptop voor de veel eisende man/vrouw.” - Harrie van de Loo

Bekijk de Lenovo Ideapad Y700-15ISK

Beste beoordeelde computer 2016: Paradigit Gaming Extreme

Met trots is binnen de categorie ‘Computers’ een pc uit onze eigen gaming lijn in de prijzen gevallen: Paradigit Gaming Extreme. De gaming lijn is opgebouwd uit vier modellen: Premium, Advanced, Extreme en Ultimate. Paradigit Gaming Extreme is dus een van de zwaarste gaming pc’s uit het assortiment en dit maakt hem zeer geschikt om bijvoorbeeld GTA, Forza of Overwatch op hoge instellingen te spelen.

Klanten die via Paradigit de Paradigit Gaming Extreme hebben besteld vinden de computer vooral uitblinken in:

 • Design
 • LED verlichting
 • Ruisloosheid tijdens gebruik
 • Veel kabelaansluitingen
 • Makkelijk stofvrij te houden

“Deze computer bevalt mij zeer vanwege de goede specs, de computer is zeer netjes gebouwd en ziet er top uit!” - Dylan

Bekijk de Paradigit Gaming Extreme

Beste beoordeelde tablet 2016: Samsung Galaxy Tab E

De Samsung Galaxy Tab E is onder de tablets het meest gewaardeerde product. Wellicht omdat deze tablet zo ontzettend gebruiksvriendelijk is en dus geschikt is voor jong en oud. Eenvoud is bij dit product het sleutelwoord: iedereen vindt snel zijn weg op deze tablet. Dankzij Android zijn er ruim een miljoen apps beschikbaar, dus even snel het nieuws checken of een spelletje spelen gaat zonder moeite. De Galaxy Tab E is daarnaast ook nog van twee camera’s voorzien: aan de voorzijde vindt u een 2 megapixel camera en aan de achterkant van de tablet is een 5 megapixel camera ingebouwd. Fotograferen, filmen en Skypen behoren dus ook allemaal tot de mogelijkheden.

Klanten die via Paradigit de Samsung Galaxy Tab E hebben besteld vinden de tablet vooral uitblinken in:

 • Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
 • Design
 • Eenvoudig te bedienen

“Een zeer gebruiksvriendelijke tablet voor een zeer aangename prijs! Je krijgt echt waar voor je geldt. De tablet is makkelijk in gebruik, waardoor ook kinderen en ouderen er makkelijk mee over weg kunnen.” - Pieter

Bekijk de Samsung Galaxy Tab E

Best beoordeelde telefoon 2016: Lenovo Moto G4

Een opvallende winnaar binnen de categorie ‘Telefoons’: de Lenovo Moto G4 viel zeer in de smaak bij onze klanten. Geen Apple iPhone of Samsung Galaxy, maar een multifunctionele vierde generatie Moto G mag zichzelf de best beoordeelde Paradigit telefoon van 2016 noemen. Het is een telefoon waar u zeker mee gezien mag worden, en qua specs is dit toestel ook dik in orde. Met een levendige 5.5 inch Full HD touchscreen, een 13 megapixel camera en een razendsnelle octa-core processor doet deze smartphone niet onder voor zijn concurrentie. Een terechte winnaar dus!

Klanten die via Paradigit de Lenovo Moto G4 hebben besteld vinden de telefoon vooral uitblinken in:

 • Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
 • Snelle processor en 2 GB RAM geheugen
 • Full HD touchscreen

“Zeer mooi toestel! En voor een relatief kleine prijs toch zeker een goede concurrent voor de duurdere marktleiders in smartphones. Met de 16GB aan intern geheugen kun je als gemiddelde telefoongebruiker heel goed vooruit. Het toestel maakt gebruik van de laatste nieuwe versie van Android 6.0. Toestel is ook te gebruiken als dual sim toestel. Maakt zeer goede foto's, prima antenne aanwezig. Zeer mooi vorm gegeven, batterij gaat goed mee. Zeker een aanrader voor de gebruiker die een mooi toestel wil, hier redelijk gebruik van gaat maken en er niet de jackpot voor wil betalen.” - Danny Eygelshoven

Bekijk de Lenovo Moto G4

Best beoordeelde opslag 2016: Samsung SSD 850 EVO

Binnen de categorie opslag bestond er geen enkele twijfel over de winnaar: Paradigit klanten zijn grote fans van de Samsung SSD 850 EVO. Oudere laptops hebben een tweede leven gekregen dankzij deze supersnelle Solid State Disk van Samsung. We zullen u niet vervelen met de technische details, maar deze SSD is zelfs voor ‘de beginnende computermens’ snel en eenvoudig te installeren.

Klanten die via Paradigit de Samsung SSD 850 EVO hebben besteld vinden de SSD vooral uitblinken in:

 • Snelheid
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Meegeleverde software
 • Stilheid
 • Garantie
 • Eenvoudige installatie

“Echt fijn, niet meer wachten met opstarten en alles staat binnen een paar seconden klaar. Geweldig. Ook de aflevering is perfect: binnen 1 dag al in huis.” - Ruiter

Bekijk de Samsung SSD 850 EVO

Bekijk alle tips Bekijk alle VR brillen