Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Neem de controle over uw digitale huis

Smart Home

Nieuwsgierig geworden naar het automatiseren van uw huis? Met Smart Home oplossingen creëert u eenvoudig meer comfort en veiligheid in uw huis. Door het gebruik van zenders en ontvangers kunt u de apparatuur in uw huis met elkaar laten samenwerken. Alles is instelbaar, van lampen tot alarm, van rolluiken tot deurbellen. Het is eenvoudig in gebruik, draadloos en via uw smartphone of tablet kunt u alles op afstand bedienen en blijft u op de hoogte van wat er in en om uw huis gebeurt. Dit zorgt voor meer gemak, verhoogde veiligheid én energiebesparing.

Smart Home is een oplossing om uw thuisomgeving digitaal te besturen vanuit één centrale plek. U kunt Smart Home apparaten los kopen en er zelf voor zorgen dat alles werkt, maar het is ook mogelijk om eenvoudig te beginnen met een basissysteem zoals de HomeWizard. Dat bestaat uit een basisstation en allerlei randapparatuur. Een Smart Home starter kit of set is het perfecte uitgangspunt om te starten met het automatiseren van de elektronica in uw huis. U kunt zo steeds verder uitbreiden met sets of losse producten, die passen bij uw wensen en behoeften.

Onze Smart Home oplossingen zorgen allereerst voor meer comfort in huis voor nu en in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om langer thuis te kunnen blijven wonen met meer comfort door koppelingen met de zorg. De mogelijkheden zijn eindeloos. Klik op onze dossiers voor alle Smart Home oplossingen en mogelijkheden.

Smart Home

In het Dossier Comfortabel Wonen leggen we uit hoe u begint met het creëren van een Smart Home aan de hand van een basissysteem, sets en zenders & ontvangers. Daarnaast vertellen we u meer over de mogelijkheden op het gebied van comfort. In het Dossier Veilig Wonen vertellen we u over de producten die u kunnen helpen bij het beveiligen van uw huis en omgeving. Wellicht bent u geïnteresseerd in energiebeheer om zowel het milieu als geld te besparen. Bekijk dan ons Dossier Energiebeheer voor de beste oplossingen. Het Dossier Verlichting is een verzameling van alle informatie rondom slimme verlichting. Met behulp van slimme verlichting kunt u uw verlichting in huis en tuin volledig afstemmen op uw eigen wensen en behoeften.