Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Veilig wonen overzicht

Brandveiligheid

Veiligheid is één van de basisbehoeften van de mens. Een echt thuis moet een gevoel van veiligheid geven. Smart Home producten kunnen u helpen om meer veiligheid te creëren in uw huis en omgeving. U kunt uw slimme woning specifiek gebruiken in vakantieperiodes, de donkere dagen van het jaar of gewoon voor dagelijks gebruik. Met uw smartphone of tablet kunt u alles in de gaten houden en aansturen, zelfs als u niet thuis bent.

Hoe creëer ik een veilig thuis?

In 2018 vonden er wel 43.000 inbraken plaats. Belangrijk dus om uw persoonlijke eigendommen goed te beschermen. Wilt u inbrekers buiten de deur houden? Kijk dan naar onze Smart Home oplossingen met inbraakbeveiliging die u kunnen helpen bij het beveiligen van uw huis.

Met camerabewaking kunt u zien wat er gedurende de dag in en om uw huis gebeurt. Een IP-camera - een camera die u aansluit op uw (draadloze) thuisnetwerk - kunt u zelfs zo instellen dat deze bij beweging automatisch een bericht stuurt naar uw smartphone of tablet. De beelden kunt u vervolgens via een internetverbinding overal bekijken. Met sommige IP-camera's kunt u ook inzoomen, beelden opnemen en later terugkijken. U kunt ze zelfs als livestream gebruiken, waardoor ze ook geschikt zijn als babyfoon.

Wilt u eventuele inbrekers afschrikken, dan koppelt u een bewegingssensor aan bijvoorbeeld een draadloze deurbel of aan uw verlichting. Zodra iemand in of dichtbij uw huis komt, wordt hij afgeschrikt door geluid of staat hij in een zee van licht. Ook kunt u de verlichting zo instellen, dat deze inschakelt op een bepaald tijdstip, Inbraakbijvoorbeeld zodra het donker wordt. Dit zorgt voor comfort en veiligheid ineen.

Wist u dat de meeste overvallers binnenkomen door aan te bellen? Met toegangsbewaking kunt u vooraf zien wie er voor uw deur staat en uw deur eventueel op afstand openen. Veilig en handig wanneer u niet snel naar de voordeur kunt komen. Een intercomsysteem is een stukje extra beveiliging. U kunt dan met de bezoeker praten voordat u de deur opent. Wilt u de persoon die aanbelt niet alleen horen, maar ook zien? Kies dan voor een videosysteem.

Sluit al deze Smart Home producten aan op een basissysteem en u kunt ze centraal bedienen vanuit één app op uw smartphone of tablet, of via uw laptop of desktop.