Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Veilig wonen overzicht

Brandveiligheid

Veiligheid is één van de basisbehoeften van de mens. Een echt thuis moet een gevoel van veiligheid geven. Smart Home kan u helpen om meer veiligheid te creëren in uw huis en omgeving. U kunt het specifiek gebruiken in vakantieperiodes, de donkere dagen van het jaar of gewoon voor dagelijks gebruik. Met uw smartphone of tablet kunt u alles in de gaten houden en aansturen, ook als u niet thuis bent.

Hoe creëer ik een veilig thuis?

Slechts 10% van de huizen in Nederland is goed beveiligd en er vinden wel 87.500 inbraken per jaar plaats. Wilt u uw persoonlijke eigendommen beschermen, inbrekers buiten de deur houden of uw kinderen in de gaten houden? Onze Smart Home oplossingen voor inbraakbeveiliging kunnen u helpen bij het beveiligen van uw huis.

Met camerabewaking kunt u zien wat er gedurende de dag in en om uw huis gebeurt. Een IP-camera, dat is een camera die u aansluit op uw (draadloze) thuisnetwerk, kunt u zelfs zo instellen dat deze bij beweging een bericht stuurt naar uw smartphone of tablet. De beelden kunt u via een internetverbinding overal bekijken. Met sommige IP-camera's kunt u ook inzoomen, beelden opnemen en later terugkijken. U kunt ze zelfs als livestream gebruiken, waardoor deze ook geschikt is als babyfoon.

Wilt u eventuele inbrekers afschrikken, dan koppelt u een bewegingssensor aan bijvoorbeeld een draadloze deurbel of aan uw verlichting. Zodra iemand in of dichtbij uw huis komt, wordt hij afgeschrikt door geluid of staat hij in een zee van licht. U kunt uw verlichting ook zo instellen dat deze inschakelt op een bepaalde tijd, Inbraakof op het moment dat het donker begint te worden. Comfort en veiligheid ineen!

Wist u dat de meeste overvallers binnenkomen door aan te bellen? Met toegangsbewaking kunt u vooraf zien wie er voor uw deur staat en uw deur eventueel op afstand openen. Veilig en handig wanneer u niet snel naar de voordeur kunt komen. Een intercomsysteem is een stukje extra beveiliging. U kunt dan met de bezoeker praten voordat u de deur opent. Wilt u de persoon die aanbelt niet alleen horen, maar ook zien? Kies dan voor een videosysteem.

Brandveiligheid: een ongeluk zit in een klein hoekje

Een vlam in de pan, kaarsen of hete halogeenspotjes en gloeilampen in de buurt van ontvlambare materialen zoals gordijnen, een volle filter van uw wasdroger, een opgerold snoer in een kabelhaspel, apparaten op stand-by die doorbranden of kinderen die spelen met lucifers. In slechts 10 minuten verandert een kleine vuurhaard in een uitslaande brand. Is uw huis goed beveiligd? Smart Home oplossingen voor brandbeveiliging helpen u tevens uw huis te beveiligen tegen brand, om de veiligheid van uw dierbaren en spullen te kunnen waarborgen. Maakt u zich ook wel eens zorgen over een eventuele brand in huis? Met een rookmelder als onderdeel van uw Smart Home bent u er snel bij, ook als u zelf niet thuis bent. Ontvang bijvoorbeeld een bericht op uw smartphone, wanneer uw rookmelders iets signaleren.

Sluit al deze Smart Home producten aan op een basissysteem en u kunt ze centraal bedienen vanuit één app op uw smartphone of tablet, of via uw laptop of desktop.