Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

Inbraakbeveiliging

veilig op vakantie
veilig wonen

Beveilig eenvoudig uw woning, winkel of bedrijfspand tijdens uw afwezigheid met een easy to install alarmsysteem. Een inbraakbeveiligingssysteem waarschuwt u direct wanneer er ongewenst bezoek in uw woning binnendringt. Het systeem slaat alarm wanneer er bijvoorbeeld beweging gedetecteerd wordt, of een raam of deur geopend wordt. Met uw smartphone of tablet bedient u uw alarm overal ter wereld, ook als u lekker geniet van een welverdiende vakantie op een tropisch eiland. video

Wat zijn de mogelijkheden?

De inbraakbeveiligingssystemen van Paradigit worden geleverd als basisset met (ingebouwde) sirene en een aantal standaard accessoires, zoals een of meerdere bewegingsmelders, deur/raam-contacten en een afstandsbediening. U kunt zelf extra sensoren toevoegen en aansluiten op het systeem, zoals bijvoorbeeld een rookmelder, gasmelder of een externe sirene. Het aantal sensoren dat u kunt toevoegen is afhankelijk van de gekozen basisset.
De sensoren communiceren draadloos met elkaar, via een beveiligde 2-weg communicatie, het GSM netwerk of geheel via internet. U bedient de systemen via het bedieningspaneel. Sommige alarmsystemen kunt u ook via de telefoon of een app bedienen.

Wanneer er ongewenst bezoek binnendringt, slaat het systeem alarm. Afhankelijk van het systeem kunt u, naast de luide sirene, verschillende alarmmeldingen instellen die u wilt ontvangen. Meldingen ontvangt u direct op uw smartphone of tablet, via sms of via de vaste telefoonlijn.

Meeluisteren in de woning

Wilt u live meeluisteren in uw woning? Kies dan voor een systeem dat werkt via de telefoonlijn of het GSM netwerk. Zo hoort u precies wat er gebeurd. Alarmmeldingen ontvangt u dan door de automatische telefoonkiezer met vooringestelde telefoonnummers, of bij connectie met het GSM netwerk via sms. Is het alarmsysteem gekoppeld met een app of internet control station, dan kunt u ook meldingen ontvangen op uw smartphone of tablet. 

Meldkamer

Voor de alarmmeldingen betaalt u geen standaard maandelijkse abonnementskosten. Sommige basissets bieden de mogelijkheid om (tijdelijk) een directe verbinding met een meldkamer aan te sluiten, zodat er een snelle (externe) opvolging van het alarm is. Handig voor als u op vakantie gaat. Voor de verbinding met de meldkamer betaalt u een standaard maandtarief of een dagvergoeding. Zo kunt u vanuit de auto, onderweg naar uw vakantiebestemming, nog even snel voor 14 dagen de meldkamer inschakelen!

De systemen werken veelal met verschillende zones, waarmee u zelf kunt bepalen welk gedeelte van het huis beveiligd is. Dit houdt in dat het bijvoorbeeld mogelijk is om het alarm enkel op de benedenverdieping in te schakelen terwijl u boven ligt te slapen. 

Bekijk alle INBRAAKBEVEILIGING