Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

Smarthome basissystemen

comfortabel wonen

Thuiskomen in een koud of donker huis is met slimme apparaten verleden tijd. Een Smart Home basissysteem is de basis voor een intelligente woning. Het zorgt ervoor dat uw wooncomfort en veiligheid maximaal is en dat uw slimme apparaten met elkaar communiceren. Een Smart Home ofwel slim huis, weet wat u nodig heeft.

Het basissysteem is het belangrijkste onderdeel van uw Smart Home. Dit kastje verbindt alle componenten, die onderdeel uitmaken van uw Smart Home en zorgt ervoor dat alles met elkaar samenwerkt. Lampen, rolluiken, alarm, de deurbel en nog veel meer. Vanuit uw vakantiebestemming, werk of woonkamer; dankzij het Smart Home basissysteem heeft u overal evenveel controle. Een beveiligde internetverbinding zorgt ervoor dat uw systeem altijd en overal toegankelijk is. Dankzij het basissysteem kunt u alles vanuit één centrale plek besturen, bijvoorbeeld vanaf uw computer, smartphone of tablet. Zo kunt u onder andere uw verlichting automatiseren, push notificaties ontvangen zodra er iets in huis gebeurt, het energiegebruik bijhouden en live meekijken met IP-camera’s in of rondom uw huis.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden maar weet u niet waar u moet beginnen? In deze koopgids helpen we u op weg door het verschil uit te leggen tussen de beschikbare basissystemen van KlikAanKlikUit.

KlikAanKlikUit

De systemen van KlikAanKlikUit zijn eindeloos uit te breiden. Met het goedkoopste basissysteem (de Trust Z1 ZigBee) kunt u onder andere de lampen in- en uitschakelen vanuit huis maar ook op afstand. Hiertoe is een indrukwekkend assortiment aan ontvangers en fittingen beschikbaar. Om het u makkelijk te maken, kunt u bij aanschaf van een nieuw product van KlikAanKlikUit precies zien of het product geschikt is voor de Z1 Zigbee. Alle ZigBee producten zijn namelijk opgedeeld in product categorieën met een bijbehorend icoontje. Daarnaast zijn ZigBee-gecertificeerde systemen zoals Philips Hue, Osram Lightify of IKEA TRÅDFRI ook geschikt voor de Trust Z1. Heeft u liever een wat duurder model die meer mogelijkheden biedt? Kijk dan naar de ICS-2000. De ICS-2000 kunt u gemakkelijk aansluiten op uw modem of router, waardoor u overal ter wereld eenvoudig uw lampen, zonwering, rolluiken en andere elektrische apparatuur bedient. Daarnaast is de ICS-2000 geschikt voor zowel Zigbee als Geofencing producten.

Welk Smarthome systeem is het meest geschikt voor mij?

Hierboven hebben we de belangrijkste verschillen tussen de Trust Z1 en ICS-2000 aangegeven. Hierdoor krijgt u ongetwijfeld al een beeld van de mogelijkheden en de toepassingen voor uw eigen huis. Wilt u vooral de verlichting van afstand kunnen bedienen, dan is de Trust Z1 ZigBee een voordelig systeem voor uw slimme woning. Hiermee kunt u bijvoorbeeld schakelprogramma's instellen om de verlichting op bepaalde tijdstippen tot leven te roepen of uit te schakelen. Wilt u meer dan uw verlichting op afstand in kunnen schakelen, dan is een uitgebreid systeem als de ICS-2000 een goede optie. Hiermee dimt u lampen en koppelt u er 'scènes' aan, ontvangt u een pushnotificatie als iemand voor de deur staat en bestuurt u uw zonewering. Voor welk Smart Home basissysteem u ook kiest, wij staan voor u klaar met persoonlijk advies. En heeft u eenmaal de knoop doorgehakt, dan bestelt u eenvoudig online of komt u langs in één van onze winkels. Voor meer tips en informatie verwijzen wij u naar ons Smart Home dossier en ons Helpcenter.