Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Comfortabel wonen overzicht

Comfortabel wonenMet Smart Home oplossingen creëert u eenvoudig meer comfort in uw huis. Er zijn vele mogelijkheden.

Wat kan Smart Home voor mij betekenen?

Bent u vaak als eerste thuis en wilt u er zeker van zijn dat de verlichting in huis aangaat als u uw huis binnen stapt? Met slimme lichtschakelaars kunt u dit doen vanaf uw smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om de verlichting, qua tijden, intensiteit en kleur, in uw huis af te stemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

De zonwering kan eveneens volgens een schema neergelaten en weer opgehaald worden dankzij een dergelijke slimme schakelaar. Zo houdt u uw huis lekker koel in de zomer. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over beschadigingen als gevolg van de wind; u stelt uw zonwering zo in dat hij automatisch opgehaald wordt op het moment dat de wind te sterk wordt. U kunt dit zelfs koppelen aan het weerbericht.

Met een draadloze deurbel kunt u overal in huis de melodie van de deurbel horen. Om de deurbel ook in de tuin te kunnen horen is de draadloze deurbel op batterijen de perfecte oplossing. Of zie in één oogopslag precies wat de dag gaat brengen, met een eigen weerstation. Er zijn tegenwoordig complete weerstations waarmee u in één oogopslag precies ziet wat de dag gaat brengen. Ze meten diverse waarden, zoals: luchtvochtigheid, luchtdruk, windsnelheid, temperatuur en neerslag. U bent dus niet meer afhankelijk van de algemene weersverwachtingen met een weerstation, maar kunt het weer op uw locatie eenvoudig uitlezen.

Hoe creëer ik een Smart Home?

Smart Home telefoon

Het mooiste van alles is dat u alle verschillende systemen kunt koppelen aan een enkel basissysteem. Het basissysteem is het belangrijkste onderdeel van uw Smart Home. Dit kastje verbindt alle elektrische apparaten, waardoor het mogelijk is om alle apparatuur in uw huis met elkaar te laten samenwerken. Dankzij het basissysteem kunt u alles vanuit één centrale plek besturen via een app op uw smartphone of tablet, of via uw laptop of desktop.

Om uw elektrische apparatuur draadloos te kunnen bedienen maakt u gebruik van zenders en ontvangers. Eerst kiest u de geschikte ontvanger en vervolgens bepaalt u met welke zender u deze wilt aansturen. De ontvanger steekt u in het stopcontact, draait u in de fitting of bouwt u in in een wandcontactdoos. Er zijn tevens ontvangers voor elektrische motoren, zodat u uw rolluiken, zonwering, screens en elektrische gordijnen kunt bedienen. Wat betreft (draadloze) zenders, zijn er vele mogelijkheden, van afstandsbedieningen, schemerschakelaars en (wand)schakelaars tot bewegingsmelders, magneetcontacten, inbouwzenders en signaalversterkers.

Nieuwsgierig geworden naar het automatiseren van uw huis? U kunt Smart Home producten los kopen en er zelf voor zorgen dat alles werkt, of begin simpelweg met een basissysteem, starter kit of set. Ook voor alle bijbehorende accessoires kunt u bij ons terecht.