Gratis verzending vanaf € 25,-

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Beste computerspeciaalzaak 2015-2016

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

17-3-2016

Microsoft Office

software

Het  eerste wat u ziet wanneer u Microsoft Office 2016 of 365 start, is een  opgeruimd nieuw uiterlijk. De functies die u al kent en gebruikt, zijn echter  niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen  besparen. De nieuwe Office versie werkt daarnaast ook met smartphones, tablets  en via de cloud zelfs op computers waarop Office niet is geïnstalleerd. Nu kunt  u dus altijd bij uw belangrijke bestanden, waar u ook bent of wat u ook  gebruikt. Wij leggen u graag uit welke versies er zijn en wat de veranderingen zijn in de programma's.      

Verschillende  versies Microsoft Office

Er  zijn verschillende versies van Microsoft Office verkrijgbaar. Het is belangrijk  dat u bepaalt welke het beste bij u past. LET OP! De systeemeis van Office 365  en Office 2016 is minimaal Windows 7.

Office 2013 voor Thuisgebruik en StudentenOffice 2016 voor Thuisgebruik en Studenten  | Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten is uw vertrouwde  Office en meer. Met softwaretools die speciaal zijn ontwikkeld om u te helpen  de dingen die u het vaakst doet goed uit te voeren. Office 2016 voor  Thuisgebruik en Studenten biedt u de nieuwste versies van Word, Excel,  PowerPoint en OneNote in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal  één computer gebruiken.

Office 2013 voor Thuisgebruik en ZelfstandigenOffice 2016 voor Thuisgebruik en  Zelfstandigen | De beste optie voor hen die met de belangrijkste Office programma's  en Outlook op een Windows computer willen werken. Stap over op de nieuwste  Office programma's om uw zakelijke activiteiten uit te breiden en onderweg  efficiënter en beter te kunnen werken. Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik  en Zelfstandigen biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint,  OneNote en Outlook in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal één  computer gebruiken.

Office 2013 PersonalOffice 365 Personal | Office 365 Personal  biedt Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher zoals u  gewend bent. U kunt Office 365 Personal op maximaal één computer (of Mac) en  één tablet (iPad of Windows) gebruiken en u heeft doorlopend toegang tot  updates. Let op! In tegenstelling tot bij Office 2016, maakt u hier gebruik van  het gemak van een jaarabonnement, met automatische upgrades. U krijgt tevens 1  TB OneDrive opslagruimte, voor elke gebruiker tot een maximum van 5 gebruikers.  Met OneDrive slaat u uw documenten online op in de cloud, zodat u ze overal  gemakkelijk kunt openen en delen. Daarnaast ontvangt u 60 minuten per maand  gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Tot slot, Office 365 Personal biedt een  gepersonaliseerde ervaring. Uw toepassingen, aangepaste instellingen en  documenten zijn overal waar u ze nodig heeft toegankelijk.

Office 2013 HomeOffice 365 Home | Office 365 Home is  een ideale oplossing voor gezinnen. Het is de meest uitgebreide versie. Zo kunt  u Office 365 Home op vijf computers (of Macs) plus vijf tablets (iPad of  Windows) gebruiken en heeft u tevens doorlopend toegang tot updates. Microsoft  Office 365 Home biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint,  OneNote, Outlook, Access en Publisher in één programma. Let op! In  tegenstelling tot bij Office 2016, maakt u hier gebruik van het gemak van een  jaarabonnement met automatische upgrades.   Net al bij Office 365 Personal  krijgt u 1TB extra online opslag in OneDrive  en 60 minuten per maand gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Uw  toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar u ze nodig  heeft toegankelijk. Tot slot kunt u de voordelen van uw abonnement ook delen  met tot vier andere leden in uw huishouden.

Office 2013 Professional 2013Office Professional 2016 | Office Professional  2016 is ontworpen om u sneller te laten creëren en communiceren, met tijdsbesparende  functies en een strakke, moderne uitstraling. Het biedt u de nieuwste versies  van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher in één  programma. Daarnaast kunt u uw documenten online opslaan in OneDrive, zodat u  er vrijwel overal toegang toe heeft.         

Veranderingen in de programma's

Er  zijn ook een aantal zaken veranderd aan de vertrouwde programma's van Microsoft  Office.  Hierna volgt per programma een  korte uitleg van de veranderingen.

Word 2016 | U kunt nu nog meer doen met  uw documenten: een online video invoegen, een PDF bestand openen en de inhoud  bewerken, moeiteloos afbeeldingen en diagrammen uitlijnen. De nieuwe leesmodus  is handig en overzichtelijk en werkt uitstekend op tablets. Ook samenwerken  gaat gemakkelijker, met directe verbindingen met online ruimten en  gestroomlijnde revisiefuncties, zoals eenvoudige opmaak en opmerkingen.

Excel 2016 | Het eerste wat opvalt als  u Excel opent is de gloednieuwe interface. Deze is niet alleen duidelijker,  maar ook ontworpen om u te helpen snel professioneel ogende resultaten te  bereiken. U treft veel nieuwe functies aan die u in staat stellen door de  getallen heen te kijken en een meer overtuigende weergave van uw gegevens te  maken om zo tot betere en beter onderlegde beslissingen te komen.

PowerPoint 2016 | Microsoft PowerPoint  2016 heeft een geheel nieuw uiterlijk: het programma ziet er strakker uit, en  is bestemd voor gebruik op tablets en telefoons, zodat u gemakkelijk in  presentaties kunt vegen en tikken. De weergave voor presentator wordt  automatisch aangepast aan uw projectie instelling en u kunt de weergave zelfs  op één monitor gebruiken. De thema's hebben nu variaties, zodat u gemakkelijker  het gewenste uiterlijk kunt toepassen. Wanneer u met anderen samenwerkt, kunt u  opmerkingen toevoegen om vragen te stellen en feedback te krijgen.

OneNote 2016 | OneNote is een digitaal  notitieblok voor het vastleggen, opslaan en delen van alle soorten informatie.  Het eerste wat u ziet wanneer u OneNote 2016 opent, is een frisse, strakke  omgeving waarin u zich kunt concentreren op uw gedachten en ideeën in plaats  van op de interface. De volledige integratie met de cloud, betekent dat u uw  bestanden niet meer hoeft op te slaan op de harde schijf van uw computer. In  plaats hiervan worden uw notities en informatie opgeslagen in de cloud en kunt  u hierin zoeken, waar u ook bent, op bijna elk mobiel apparaat, tablet of  browser.

Outlook 2016 | Het eerste wat u ziet  wanneer u Outlook start, is een gloednieuw uiterlijk. Het ziet er strakker uit,  maar is ook ontworpen om u te helpen u te concentreren op datgene wat  belangrijk is. Het geeft een duidelijke weergave van e-mails, agenda's en  contactpersonen. U kunt effectiever communiceren door efficiënt contact te  leggen met anderen. U kunt voorbeelden van berichten laten weergeven in de  berichtenlijst, zodat u meteen ziet welke u als eerste moet lezen en  beantwoorden. Daarnaast kunt u een e-mail met één klik eenvoudig beantwoorden:  u kunt uw antwoord rechtstreeks in het leesvenster typen.

Access 2016 | Wat is er nieuw in Access  2016? In één woord: de apps. Een Access webapp is een nieuw type database dat u  in Access maakt en dat u vervolgens kunt gebruiken en met anderen kunt delen  als een SharePoint app in een webbrowser. Als u een app wilt maken, selecteert  u gewoon het type gegevens dat u wilt bijhouden (contactpersonen, taken,  projecten, enzovoorts). Er wordt automatisch een databasestructuur gemaakt,  compleet met weergaven waarin u gegevens kunt toevoegen en bewerken. De app  bevat ingebouwde navigatiemogelijkheden en basisopdrachten, zodat u  onmiddellijk aan de slag kunt.

Publisher 2016 | Met de nieuwe  Publisher maakt u eenvoudig professionele publicaties. U wordt ondersteunt bij  het creëren, personaliseren en delen van een breed scala aan publicaties en  marketingmateriaal van professionele kwaliteit.     

Wilt u meer informatie over Microsoft Office of hulp bij de keuze van de juiste Microsoft Office? Bekijk dan onze Office pakketten of kom langs in één van onze winkels voor hulp en advies. 

Bekijk alle microsoft office

  

Paradigit maakt gebruik van cookies. Hiermee kunt u persoonlijk en gebruiksvriendelijk bij ons winkelen.