Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Dé specialist, legt het uit!

Paradigit Koopgids

Microsoft Office

software

Microsoft Office is wereldwijd het meest bekende en wellicht meest gebruikte kantoorpakket voor laptops en pc’s. Veel mensen werken regelmatig met bekende programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel. Office is in verschillende pakketten verkrijgbaar en is tegenwoordig niet alleen beschikbaar voor uw laptop of pc, maar werkt nu ook met smartphones en tablets. Via de cloud heeft u zelfs op computers waarop Office niet is geïnstalleerd toegang tot uw documenten.

In deze koopgids lichten we de verschillen tussen pakketten toe en helpen we u op weg met het kiezen voor het juiste Office pakket.

Verschillende versies Microsoft Office

Er zijn verschillende versies van Microsoft Office verkrijgbaar. Het is belangrijk dat u bepaalt welke het beste bij u past. LET OP! De systeemeis van Office 365 en Office 2016 is minimaal Windows 7.

Welke Office-versie is geschikt voor u?
Klik hier om te zien welk Office-product bij u past.

Office 2013 voor Thuisgebruik en StudentenOffice 2016 voor Thuisgebruik en Studenten | Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten is uw vertrouwde Office en meer. Met softwaretools die speciaal zijn ontwikkeld om u te helpen de dingen die u het vaakst doet goed uit te voeren. Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal één computer gebruiken.

Office 2013 voor Thuisgebruik en ZelfstandigenOffice 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen | De beste optie voor hen die met de belangrijkste Office programma's en Outlook op een Windows computer willen werken. Stap over op de nieuwste Office programma's om uw zakelijke activiteiten uit te breiden en onderweg efficiënter en beter te kunnen werken. Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook in één programma. U kunt deze Office versie op maximaal één computer gebruiken.

Office 2013 PersonalOffice 365 Personal | Office 365 Personal biedt Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher zoals u gewend bent. U kunt Office 365 Personal op maximaal één computer (of Mac) en één tablet (iPad of Windows) gebruiken en u heeft doorlopend toegang tot updates. Let op! In tegenstelling tot bij Office 2016, maakt u hier gebruik van het gemak van een jaarabonnement, met automatische upgrades. U krijgt tevens 1 TB OneDrive opslagruimte, voor elke gebruiker tot een maximum van 5 gebruikers. Met OneDrive slaat u uw documenten online op in de cloud, zodat u ze overal gemakkelijk kunt openen en delen. Daarnaast ontvangt u 60 minuten per maand gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Tot slot, Office 365 Personal biedt een gepersonaliseerde ervaring. Uw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar u ze nodig heeft toegankelijk.

Office 2013 HomeOffice 365 Home | Office 365 Home is een ideale oplossing voor gezinnen. Het is de meest uitgebreide versie. Zo kunt u Office 365 Home op vijf computers (of Macs) plus vijf tablets (iPad of Windows) gebruiken en heeft u tevens doorlopend toegang tot updates. Microsoft Office 365 Home biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher in één programma. Let op! In tegenstelling tot bij Office 2016, maakt u hier gebruik van het gemak van een jaarabonnement met automatische upgrades. Net al bij Office 365 Personal krijgt u 1TB extra online opslag in OneDrive en 60 minuten per maand gratis wereldwijd beltegoed voor Skype. Uw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar u ze nodig heeft toegankelijk. Tot slot kunt u de voordelen van uw abonnement ook delen met tot vier andere leden in uw huishouden.

Office 2013 Professional 2013Office Professional 2016 | Office Professional 2016 is ontworpen om u sneller te laten creëren en communiceren, met tijdsbesparende functies en een strakke, moderne uitstraling. Het biedt u de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher in één programma. Daarnaast kunt u uw documenten online opslaan in OneDrive, zodat u er vrijwel overal toegang toe heeft.

Bekijk alle microsoft office