Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

De 4 griezeligste apps voor Halloween

halloween
apps
smartphone

Halloween: een typisch Amerikaans feest, wat ook steeds meer over de grens van de USA gevierd wordt. Ook in Nederland houden we wel van een avondje griezelen. Staat jouw huis op dinsdag 31 oktober ook vol met pompoenen, en is je woonkamer gevuld met vrienden die verkleed zijn? Met deze 4 angstaanjagende apps wordt het pas echt een spookachtig avondje!

1. The Walking Dead: transformeer in een zombie

Het is een ‘gouwe ouwe’, maar zeker het vermelden waard: met The Walking Dead: Dead Yourself-app transformeer je jezelf in een zombie. Dè hit op elk Halloween feestje.

Download in App Store 
Download in Google Play Store 

2. Ghost Lens: spookachtige foto’s en video’s

Met Ghost Lens maak je mysterieuze en spookachtige foto’s. Met deze app kun je foto’s en video’s bewerken, met als resultaat dat de illusie wordt gewekt dat je geest zichzelf losmaakt van je lichaam. Dit effect creëer je onder andere door de persoon in de foto transparanter te maken en een fade in en fade out effect toe te voegen. Verder kun je de ‘geest’ klonen, verschillende filters gebruiken, illusionistische effecten toevoegen (laat je karakter bijvoorbeeld in de lucht zweven of verwissel lichaamsdelen), collages creëren en tekst en ‘spook stickers’ in je afbeelding plakken. Deel je angstaanjagende kunstwerken met vrienden en familie en jaag ze de stuipen op het lijf!

Download in App Store 
Download in Google Play Store 

3. Virtual Reality op z’n best: Chair In A Room

Ben je in het bezit van een VR bril? Probeer dan met Halloween zeker de app Chair in A Room uit. Deze VR horror-puzzel-game (alleen beschikbaar voor Android) begint in een donkere kamer, waar alleen een stoel staat. In de kamer kun je rondkijken met een zaklamp. Het doel is om uit de kamer te ontsnappen door hints te verzamelen. Wij hebben ‘Chair In A Room’ getest en spreken dus uit ervaring: deze game is doodeng en met een hoog aantal schrikeffecten. Ontdek nog meer gratis toffe VR games in de tip: ‘6 gratis VR games en video’s voor uw smartphone

Download in Google Play Store

4. Gimmick: smartphone blacklight

De laatste griezeltip uit onze top 4 is niet echt een app, maar meer een leuk Do It Yourself project. Met een paar stiften en wat tape tover je de flitser van je smartphone namelijk binnen een handomdraai om in een fancy blacklight. Een leuke gadget wanneer je een Halloween feestje op de planning hebt staan. Jaag je vrienden de stuipen op het lijf door thuis ‘spookachtige’ blacklight boodschappen te verspreiden. Met deze originele gimmick wordt het zeker een avond om nooit te vergeten.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je je smartphone verandert in een blacklight: