Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Dit is waarom de HP Pavilion 570-p040nd Paradigit Beste Keus is

bestekeus
paradigit
bestecomputer
desktop
HP

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat investeren in een desktop. Maar waar begint u uw zoektocht? Daarvoor is Paradigit Beste Keus in het leven geroepen. De HP Pavilion 570-p040nd is binnen de categorie desktops uitgeroepen tot.

In deze tip geven we u 7 redenen waarom de HP Pavilion 570-p040nd volgens ons een van de beste desktops van dit moment is!

Krachtige prestaties voor een aantrekkelijk budget

Uiteraard is de HP Pavilion uitgeroepen tot Paradigit Beste Keus – Prijs / Kwaliteit, omdat deze desktop simpelweg de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft binnen de categorie desktops. Maar deze desktop steekt ook echt met kop en schouders boven de rest uit, want met deze krachtpatser speelt u dankzij de Intel Core i5 processor en de NVIDIA GeForce GTX 1050 zonder moeite een game.

Jaren vooruit

Wanneer u investeert in een computer, hoopt u hier de komende jaren mee vooruit te kunnen. Met de HP 570-p040nd kunt u dat zeker. HP test al haar systemen op meer dan 100 kritieke punten. Zo weet u zeker dat uw desktop 100% betrouwbaar is. Wat tevens bijdraagt aan de duurzaamheid van deze HP Pavilion, is het feit dat deze pc op alle fronten uit te breiden is. Dankzij de upgrademogelijkheden weet u zeker dat u ook over een aantal jaren op een zo goed als nieuwe desktop kunt werken, door bijvoorbeeld het geheugen uit te breiden.

Hij staat gewoon mooi

Toegegeven: de HP Pavilion ziet er ook gewoon strak uit. De slanke zilveren tower geeft net die extra touch aan uw kantoor. Dat opgeteld bij alle voordelen die we hierboven hebben beschreven, maakt deze HP Pavilion 570-p040nd een echte Paradigit Beste Keus.

Over Paradigit Beste Keus

Het uitzoeken van het beste product neemt veel kostbare tijd in beslag, dat weten wij als geen ander. Om u te helpen hebben wij dit uitzoekwerk alvast voor u gedaan. Producten met het keurmerk Paradigit Beste Keus zijn door ons beoordeeld op hun gebruiksgemak, kwaliteit en prijs en hebben op al deze fronten de hoogste score. Deze producten zijn dus zonder twijfel de beste keus binnen hun categorie.