Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Dit is waarom Samsung Galaxy S8 Paradigit Beste Keus is

smartphone
samsung
galaxy
s8
paradigit beste keus

De Samsung Galaxy S8 is eindelijk gelanceerd en wij van Paradigit zijn razend enthousiast! De specificaties en looks van de nieuwe Galaxy S8 zijn imponerend, en deze nieuwe telefoon is dan ook niet zomaar uitgeroepen tot Paradigit Beste Keus.

In deze tip geven we u 7 redenen waarom de Samsung Galaxy S8 volgens ons de beste smartphone van dit moment is!

1. Infinity scherm zonder poespas

Allereerst: de Samsung Galaxy S8 ziet er gewoon onwijs mooi uit. Wat gelijk opvalt is het nagenoeg randloze beeldscherm. Los van wat het toestel allemaal in zijn mars heeft qua prestaties, is de nieuwe S8 alleen al een winnaar op het gebied van looks.

2. Snel als het licht

Logischerwijs is een nieuwe smartphone ook sneller dan zijn voorgangers. Maar Samsung heeft met de Galaxy S8 echt alles uit de kast gehaald wat prestaties betreft. Dankzij de nieuwste processor, een grafische kaart en meer dan genoeg werkgeheugen is geen enkele taak te zwaar voor de Galaxy S8. Multitaskers worden dan ook heel vrolijk van werken met deze snelheidsduivel.

3. Innovatief met irisscanner

Upgrades en verbeteringen zijn leuk, maar bij de release van een nieuwe smartphone hopen we altijd op innovatie. Nieuwe high-tech snufjes die we nog niet eerder gezien hebben: daar smullen wij van. Goed nieuws, de Samsung Galaxy S8 heeft zo’n nieuwe functie! Eentje die regelrecht uit een sciencefictionfilm lijkt te komen, want hoe gaaf is het om een irisscanner op uw telefoon te hebben? U leest het goed: u kunt de S8 unlocken met uw ogen. Wij zijn onder de indruk.

4. De beste camera’s

Wij waren al meer dan tevreden met de prestaties van de camera op de Samsung Galaxy S7, maar de S8 doet daar nog een schepje bovenop. Met name de selfie-camera heeft een behoorlijke transformatie ondergaan. De 8 megapixel front-camera heeft bij de S8 autofocus, waardoor hij gezichten herkent en hier automatisch op focust. Ideaal voor de fanatieke Instagrammers en Snapchatters onder ons. De 12 megapixel camera aan de achterzijde heeft een 1/1.7 inch sensor, wat gelijk staat aan grote pixels en minder ruis. Daarnaast kunt u dankzij de dual pixel sensor extra snel scherpstellen. Hiermee tilt u smartphone fotografie naar een hoger level. 

5. Waterdicht

Omdat uw telefoon overal mee naartoe gaat, is het wel zo prettig als deze gewapend is tegen invloeden van buitenaf. Want een smartphone die nog niet eens is opgewassen tegen een paar regendruppels, is echt niet meer van deze tijd. Gelukkig levert Samsung niet graag half werk, vandaar dat ze de Galaxy S8 maar gelijk helemaal waterdicht hebben gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld een ongelukje in bad met de S8? Geen paniek, want zelfs dan schijnt uw telefoon niet direct stuk te zijn. Een dik pluspunt wat ons betreft.

6. Samsung Dex

Nieuwe software kan het gebruikersgemak van uw smartphone aanzienlijk verbeteren. Samsung lanceert met de nieuwe S8 Samsung Dex. Deze software maakt het mogelijk om op uw S8 te werken alsof het een desktop is. Verbind uw muis, toetsenbord en monitor met het dock en werk vervolgens verder op uw smartphone in een desktop-omgeving. Een fantastische ontwikkeling, want op deze manier hoeft u nooit meer op een omslachtige manier bestanden over te zetten op uw computer of laptop.

Als eerste in huis

Bent u enthousiast geworden over de S8 of wilt u meer weten over deze nieuwe smartphone? Bij Paradigit kunt u de Samsung Galaxy S8 al als pre-order bestellen, zo heeft u hem als een van de eerste in huis!

Over Paradigit Beste Keus

Het uitzoeken van het beste product neemt veel kostbare tijd in beslag, dat weten wij als geen ander. Om u te helpen hebben wij dit uitzoekwerk alvast voor u gedaan. Producten met het keurmerk Paradigit Beste Keus zijn door ons beoordeeld op hun gebruiksgemak, kwaliteit en prijs en hebben op al deze fronten de hoogste score. Deze producten zijn dus zonder twijfel de beste keus binnen hun categorie.