Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

GEAR4 UnityRemote: uw afstandsbediening altijd bij de hand

randapparatuur

Bent u regelmatig uw afstandsbediening kwijt of heeft u voor elk apparaat een aparte afstandsbediening nodig? Dan is de GEAR4 UnityRemote de ultieme oplossing. De GEAR4 UnityRemote zorgt ervoor dat het infrarood signaal van al uw apparaten opgevangen en omgezet wordt naar een Bluetooth signaal, zodat u met de door u te installeren app, eenvoudig deze apparaten kunt bedienen met uw iPhone of iPad.

Hoe installeert u de GEAR4 UnityRemote?

De installatie van de GEAR4 UnityRemote is heel eenvoudig, Plaats de UnityRemote in het zicht en zet deze aan, hierna kunt u uw iPad of iPhone laten verbinden met de UnityRemote (pairen) via Bluetooth. Na het verbinden is het zaak om de app te downloaden en de installatiestappen te volgen. Let op, kies de juiste apparaten die u met de UnityRemote wilt aansturen.

De mogelijkheden van de GEAR4 UnityRemote

U kunt met de UnityRemote alle infrarood apparaten bedienen, zoals u dat ook met uw gewone afstandsbediening gewend bent. U kunt kiezen welk apparaat u aanzet, welke zender u kijkt en u regelt eenvoudig het volume van uw televisie of stereoset. U kunt zelfs al uw voorkeuren opslaan, zodat u uw favoriete instellingen of zenders meteen bij de hand heeft.

Met welke apparaten kunt u de GEAR4 UnityRemote gebruiken?

U kunt de UnityRemote gebruiken met uw iPhone of iPad en verbinden met alle apparaten met een infrarood verbinding. Zorg er altijd voor dat u de laatste versie van uw besturingsysteem heeft voor een perfecte werking.

Meer weten? Lees ook: Zo werkt iTunes

Bekijk alle tips