Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Nieuwe Microsoft Surface Laptop met Windows 10 S bij Paradigit

Microsoft
Surface
laptop
pre-order
bestellen

Voor wie gistermiddag niet aan de ‘buis’ gekluisterd zat: Microsoft introduceerde op dinsdag 2 mei twee revolutionaire nieuwe producten. Het evenement was live op het internet te volgen en trapte af met de onthulling van het nieuwe besturingssysteem Windows 10 S. Als klap op de vuurpijl werden we voorgesteld aan de nieuwe Surface Laptop, die vanaf nu als pre-order te bestellen is bij Paradigit.

In deze tip leest u alle ins en outs over de allereerste laptop van Microsoft!

Allereerste Microsoft laptop

Microsoft leverde met Surface Book en Surface Pro al het bewijs dat de (van origine) softwarefabrikant ook in staat is ijzersterke hardware te creëren. Naast de populaire 2-in-1 devices biedt de fabrikant nu ook een laptop toe aan het assortiment. We spreken van een laptop, omdat het touchscreen niet is los te koppelen. Ook is het scherm niet om te klappen. Hiermee onderscheidt de Microsoft laptop zich van de Surface Book en de Surface Pro.

Windows 10 èn Windows 10 S

De Surface Laptop is het ultieme gereedschap voor scholieren, studenten en professionals. Schakel razendsnel tussen Windows 10 en Windows 10 S, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Werk efficiënt samen met klasgenoten of collega’s. Gebruik de Surface Laptop tijdens de les of tijdens een presentatie om door documenten of pagina's te swipen, aantekeningen te maken, en deel relevante informatie via Microsoft Groups.

Design Surface Laptop

De Surface laptop werd tijdens het live event vooral geroemd door het revolutionaire design. De laptop is verkrijgbaar in de kleuren platina, witgoud, bordeauxrood en kobaltblauw. Voor het toetsenbord is, net als bij de Surface Pro, stof gebruikt. De kleuren en materialen zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur.

Configuraties Surface Laptop

De Surface laptop is uitgerust met een 13,5 inch PixelSense-beeldscherm dat geschikt is voor touch- en pentoepassingen. Microsoft spreekt van 3,4 miljoen pixels, wat zich vertaalt tot een resolutie van ongeveer 2250 x 1500 pixels. De goedkoopste configuratie van de Surface laptop bevat een Intel Core i5, 4GB ram en SSD van 128GB, maar er komen ook varianten met een Core i7 en SSD opslag tot 1TB. De accuduur van de Surface laptop kan oplopen tot 14,5 uur.

Surface Laptop bestellen

De Microsoft Surface Laptop is vanaf 15 juni 2017 leverbaar in twee verschillende i5-versies. Vanaf 18 augustus zijn ook de i7-versies beschikbaar. Wilt u de Microsoft Surface laptop als eerste in huis hebben? Pre-order dit product dan nu bij Paradigit!