Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Toon je skills, stream je games

gaming

Versla jij al je vrienden? Ben je niet te stoppen wanneer je online met vreemden aan het gamen bent? Waarom ga je dan niet streamen?

Tegenwoordig maakt snel internet het mogelijk om je games te streamen. Dit kan binnen je eigen huis met bijvoorbeeld de NVIDIA Shield, maar je kunt ook online streamen en zo een grote fanbase opbouwen. Wie kent niet de bekende filmpjes op YouTube van mensen, die van gaming meer dan alleen hun hobby hebben gemaakt. Vaak streamen zij hun games live.

Wanneer je graag commentaar levert tijdens het gamen, of je bent echt heel erg goed in een bepaalde game, dan wil je dit natuurlijk met zoveel mogelijk mensen delen. Stream in dat geval je games via internet. Sommige mensen nemen het eerst op, bewerken het en plaatsen het vervolgens op YouTube. Ook is het mogelijk om live te streamen.  Het enige wat je nodig hebt is een webcam, microfoon en wat software. Via Twitch.tv zet je snel en gemakkelijk een account op en kun je binnen no time live streamen.

Wil je wel streamen maar niet perse een game? Dan kan dat ook, via Ustream.tv. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Stream thuis je game

Met de NVIDIA Shield is het mogelijk om lekker op de bank je favoriete pc games te spelen. Middels de Shield, met eventueel bijbehorende controller, kun je overal in je huis gebruikmaken van de kracht van je pc op deze tablet. Niet alleen kun je games spelen met de NVIDIA Shield, maar ook het streamen van series en films behoren tot de mogelijkheden. Is de tablet te klein om lekker te kunnen genieten van een film of serie? Dan stream je hem toch door naar je TV? De Shield ondersteunt namelijk ook 4K resolutie. De kracht van een pc gebundeld in een tablet, dat is de NVIDIA Shield.

Meer weten? Lees ook: Casemodding: een kast die bij een beest van een systeem past

Bekijk alle tips