Voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Lenovo Legion Y540-15IRH - 81SX0080MH
Terug naar product

Lenovo Legion Y540-15IRH - 81SX0080MH

  • 15,6 inch Full-HD beeldscherm
  • Intel® Core™ i7-9750H processor
  • 16 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD + 1 TB harde schijf
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti - 6 GB

8 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews
0 reviews

8 review(s)

Ideaal

  • Goede processor
  • Zeer snel
  • Genoeg geheugen
  • Groot oplaadblok
  • -
  • Maakt veel lawaai tijdens games

Ik ben zeer tevreden over mijn laptop. Ik had voor mezelf een paar eisen gesteld qua budget en wat ik wilde hebben en deze laptop was voor mij het beste,Laptop start binnen 5 seconden op dus je kan gelijk aan de gang.Door zijn goede videokaart kan hij met gemak elk spel aan.

Marijn | Geschreven op: 24-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Heel goed

  • Snel
  • Lange batterijduur

Hele goede computer. Zeker een aanrader

Thomas Hamelers | Geschreven op: 22-07-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top laptop!

  • Perfect voor video editing
  • Super configuratie, heerlijk snel
  • Super om mee te gamen
  • Te groot uitgevallen adapter
  • Middelmatige accuduur

Na veel onderzoek bij deze laptop en Paradigit uitgekomen.Het is een super laptop waarvoor ik hem gekocht heb, gamen en video editing. Ik gebruik hem vooral thuis en voor een gaming laptop ziet hij er erg goed uit. Video editing gaat ontzettend vloeiend, alhoewel ik 4K nog niet geprobeerd heb.Het scherm is van fantastische kwaliteit.Minder is de ontzettend grote adapter van 250W, waardoor de laptop wel wat minder mobiel wordt.Daarnaast maakt ie tijdens gamen best aardig wat geluid, gezien de ventilatoren van de koeling.Alhoewel hij wel wat kleine minpunten heeft, is hij wegens de prijs en de configuratie een ontzettend goede koop

Bernard | Geschreven op: 20-08-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Laptop

  • Snel
  • Mooi design
  • Grote accu

Fijne laptop, voldoet precies aan mijn verwachtingen

Kaj | Geschreven op: 03-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Lenovo Legion Y540-15IRH

  • Supersnel
  • Goede specs
  • Prijs/kwaliteit super
  • Accuduur (was bekend)

Na een review te hebben gelezen op tweakers , ben ik voor deze laptop gegaan. Laptop doet waar hij voor bedoeld is. Gamen op high settings. Super beeld. Alleen de accuduur is zonder netstroom aan de lage kant,tijdens gamen slurpt hij aardig maar dat was bekend, en ondervindt daar zelf geen probleem in. Er werdt gezegd dat de fans luidruchtig waren tijdens het gamen, ook dat vindt ik zelf erg meevallen. Prijs/kwaliteit van deze laptop is super. Een aanrader voor degene die nog twijfelt

John Sniekers | Geschreven op: 05-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Goede laptop

  • Goede game prestaties
  • Accu is binnen anderhalf uur leeg

Goede laptop met veel vermogen.

Brad | Geschreven op: 13-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Top Laptop!

  • mooi schermpje
  • Goed voor gaming
  • Fijn toetsenbord
  • Grote oplader
  • Korte accuduur

Ik heb deze laptop gekocht, omdat er een goede grafische kaart in zat. Dit had ik nodig want ik heb een hoop machine learning vakken het aankomende schooljaar en mijn vorige laptop had geen grafische kaart. Naast het smoesje dat ik 's mam verteld heb, vind ik het natuurlijk ook heel fijn dat je er goed op kan gamen. Battlefield 4 draait erop op ultra, 1440p met >80 fps. Rocket league draait er ook op als een malle. Verder is het schermpje goed en helder. Ook buiten heb je geen probleem met dingen op je scherm zien. Daarentegen kan je niet heel lang buiten zitten, de batterij houdt het namelijk niet heel lang vol als je het scherm vol aan hebt staan. Als je toch een stopcontact dichtbij hebt en je hebt de gigantische baksteen van een oplader meegenomen, kan je wel blijven doorgaan natuurlijk.Het toetsenboord typt wel lekker, ik had zelf liever iets minder weerstand gehad. Het toegevoegde numpad is wel zeer handig.

Joep | Geschreven op: 16-09-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee

Wat een beest!

  • Snel!
  • Alle games draaien in de hoogste specs
  • Dus ook zeer goed voor VR
  • Opslag ssd schijf .(Had toch voor grotere ssd moeten kiezen.)
  • Geen
  • Lenevo preinstalled software is niet zo boeiend

Prima prijs voor een laptop die zo’n beetje alles met gemak draait.Ook dus ook een laptop die lachend VR kan draaien met een Oculus Quest/Rift. Voor de rest ziet ie gewoon erg goed uit. Geen bombastische kleuren of een schreeuwerig disco keyboard.Genoeg in en uitputs.(USB3,Thunderbolt3,HDMI,etc)Precies wat ik zocht.

Arrrno | Geschreven op: 13-12-2019

Vond u deze review nuttig?   ja   nee