Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Internet in uw hele huis!

Paradigit Tips

Internet in uw hele huis!

Devolo
router
wifi
internet
netwerk
Met de devolo Powerline-technologie

Geen bereik op zolder of in de garage? Met devolo maakt u een einde aan slecht internet in huis. Signaal van de router dekt vaak niet alle plekken in huis. Devolo heeft daar een oplossing voor bedacht: de Powerline-technologie.

Hoe werkt de devolo Powerline technologie?

Met de devolo Powerline technologie functioneren uw stopcontacten als netwerkaansluiting. De technologie gebruikt uw elektriciteitsnet voor data-overdracht. Daardoor is een netwerk beschikbaar, overal waar een elektriciteitsaansluiting is, zonder bekabeling. De Powerline-adapters zijn verkrijgbaar met LAN-aansluitingen en WiFi, waardoor het mogelijk is om elke pc, tablet, smartphone of gameconsole op elke locatie in huis met het internet te verbinden. Wilt u meer weten over de Powerline technologie? Bekijk dan de onderstaande video:Om uw netwerk uit te breiden, kunt u verschillende oplossingen kiezen. Welke het beste bij uw huis past, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de grootte van uw huis, maar ook de ruimte waarin u het signaal wilt versterken. Veel voorkomende plekken zonder WiFi zijn de slaapkamer, de zolder, de keuken en de tuin. 


dLAN® Powerline-adapter
dLAN® Powerline-adapters
zijn snel klaar voor gebruik en eenvoudig aan te sluiten. U sluit een powerline-adapter aan op uw internet-router en op een standaard stopcontact in uw huis. Het signaal wordt overgedragen via de stroomleiding naar een andere powerline-adapter op een ander stopcontact. Aan de powerline-adapter kunt u vervolgens uw netwerkapparaten aansluiten door middel van een LAN-kabel.


dLAN® WiFi adapter
Ook de dLAN® WiFi adapters zijn erg simpel en eenvoudig te gebruiken. Sluit de adapter aan op uw router en in een stopcontact in huis. Het WiFi signaal wordt zo via de stroomleiding naar een andere WiFi adapter gevoerd, die het signaal via WiFi naar uw apparaten verstuurd. Het grote voordeel van een WiFi adapter is dat het internetsignaal tevens via WiFi aan uw televisie, laptop of tablet wordt gegeven.


WiFi Repeater
Een WiFi repeater kunt u snel installeren via een stopcontact in uw woning en heeft geen extra verbinding met uw router nodig. Wanneer u de WiFi Repeater in het stopcontact steekt, heeft u direct een groter bereik van uw aanwezige WiFi-netwerk. Dankzij een geïntegreerde LAN-aansluiting, sluit u tevens andere apparaten aan.