Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Neem de controle over uw digitale thuis.

Smart Home

Netgear Arlo: de 100% draadloze en weerbestendige HD beveiligingscamera

veiligheid

De dagen worden korter en het wordt steeds eerder donker. Een tijd waarin veel mensen nadenken over het beveiligen van hun huis. Één van de populairste middelen hierbij is een beveiligingscamera. Deze is overigens niet alleen behulpzaam bij het veiliger maken van uw huis, maar ook geschikt voor allerlei andere doeleinden. In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden van Arlo: de 100% draadloze en weerbestendige HD beveiligingscamera van Netgear.    

Wat zijn de kenmerken van deze camera?

Netgear's onlangs geïntroduceerde Arlo Smart Home HD Security Camera is niet alleen een product met innovatieve technologie. Ze hebben onlangs ook de Red Dot Award voor Product Design 2015 ontvangen. Hij zal dus ook zeker niet misstaan in uw huis. Maar wat biedt deze camera nog meer?

In en om het huis

In tegenstelling tot andere beveiligingssystemen, kunnen de draadloze Arlo camera's eenvoudig overal geplaatst worden. Slapende baby? Plaats de camera bij het bedje. Weekendje weg? Plaats de camera bij uw voordeur. Uitzoeken wie iedere avond de keuken op z'n kop zet?  Arlo kan het u vertellen, zelfs in het donker.

Weerbestendig en draadloos

De Arlo camera's zien wie er de oprit opkomt, wie voor de deur staat of wie in de tuin rondloopt. Met de bijbehorende mobiele app in uw broekzak hoeft u zelfs niet eens thuis te zijn om te zien wat er allemaal gebeurt in en om uw huis.

Veiligheid in de palm van uw hand

 

Of u nou gebruikmaakt van uw smartphone, tablet, laptop of desktop computer met een klik of twee bent u ingecheckt. U kunt tot 15 camera's toevoegen aan de zogenaamde cloud en tot 4 camera's per keer bekijken. Bijvoorbeeld de voordeur, woonkamer, kinderkamer en de achtertuin. U kunt de schema's voor de bewegingssensoren van de camera's zelfs automatiseren, zodat deze aansluiten bij uw levensstijl.

Eenvoudige installatie

Verbind simpelweg het basisstation met uw WiFi router, synchroniseer de camera's, start de gratis Arlo app en u bent klaar in een paar minuten. Plaats de camera's in en om uw huis door deze vast te klikken op hun magnetische standaard of door ze simpelweg op een vlakke ondergrond te plaatsen.

Waar kan ik deze camera voor gebruiken?

 

Beveiligen van uw huis

Denk aan uw huis en u denkt aan familie, kinderen, thuis. Met een IP-camera kunt u waken over uw dierbaren en uw huis. U ontvangt een notificatie zodra er beweging gedetecteerd wordt, zodat u  kunt controleren of alles in orde is. Zijn uw kinderen alleen thuis? Check in via uw smartphone en controleer even snel of alles in orde is en ze hun huiswerk hebben gemaakt. Net lekker aan het relaxen op de bank of juist op kantoor? De Arlo camera kan u waarschuwen wanneer er iemand voor de deur staat en laten zien wie het is. Veel relatief onbekende mensen in en om uw huis, zoals uw schoonmaker of een monteur? Of een oogje in het zeil houden bij uw (groot)ouders? U kunt hun activiteiten monitoren via Arlo.

Altijd dichtbij uw kinderen

Bedjes, kinderkamers en speelkamers, menigeen heeft hier een babyfoon staan. Geluiden of het ontbreken van geluiden zeggen echter niet altijd wat er aan de hand is. Met een IP-camera kunt u daadwerkelijk zien wat er gebeurt en direct te weten komen of er iets aan de hand is of dat alles in orde is. U kunt uw baby met een gerust hard laten slapen. Dankzij nachtzicht kunt u ook 's nachts gewoon zien wat er gebeurt. En Arlo is draadloos, dus geen gevaarlijke kabels in de buurt van uw kleine. Graag toch zelf ook een oogje in het zeil houden wanneer u een oppas heeft ingeschakeld? Ook geen probleem! En dankzij de Arlo smartphone app kunt u gewoon uw eigen werkzaamheden in en om het huis uitvoeren, terwijl u uw spelende kinderen in de gaten houdt. Veiligheid is uiteraard belangrijk, maar u kunt de camera ook gebruiken voor uw plezier. Heeft de camera een leuke actie van uw kind of de eerste stapjes vastgelegd? Dan kunt u deze onbetaalbare momenten eenvoudig delen met uw vrienden en familie.

Monitor uw huisdieren

Katten, honden of andere huisdieren, ze willen nog weleens iets uitvreten wanneer u er niet bij bent. Wilt u weten wat er precies gebeurt en controleren of alles en iedereen in orde is, daar kan de Arlo camera voor zorgen. Binnen of buiten, dag of nacht, de draadloze weerbestendige HD camera's leggen uw huisdieren vast in hun natuurlijk habitat, zodat u ze van een afstand kunt volgen. Natuurlijk ook heel fijn wanneer uw huisdier zwanger is en elk moment kan bevallen of wanneer uw huisdier ziek is. U kunt met een gerust hart op pad, want u kunt eenvoudig op afstand zijn of haar situatie monitoren. Wilt u zeker weten dat de oppas net zo goed voor uw huisdieren zorgt als uzelf. Geen probleem met een IP-camera. Even buitenshuis om de hond uit te laten? Dan blijft u met de Arlo op de hoogte van wat er zich in de tussentijd thuis afspeelt.

Zakelijke beveiliging

Niet alleen thuis hecht u waarde aan hoogstaande beveiliging, maar zeker ook op uw werk. Dankzij de draadloze Arlo camera's kunt u elk hoekje van uw zaak in de gaten houden. Met bewegingdetectors kunt u ervoor zorgen dat u op de hoogte bent, voordat zaken escaleren. Indien nodig, kunt u altijd uw beveiligingssysteem in de toekomst uitbreiden met meer camera's en upgrades. Vertrouwen is belangrijk als het gaat om uw personeel, maar soms heeft u weleens twijfels over een medewerker. Arlo liegt niet en laat u weten of iedereen zich gedraagt zoals dat hoort. En ook na werktijd houdt de camera uw zaak voor u in de gaten en kunt u vanaf de bank checken of alles in orde is. Dankzij de weerbestendigheid en nachtzicht van de camera kunt u ook alles monitoren in het donkere steegje achter uw zaak, buiten bij het laadperron en alle andere onoverzichtelijke hoeken. Geen tijd om continu de camerabeelden te raadplegen? Geen probleem! De beelden worden opgeslagen in de cloud en kunnen door u worden bekeken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

De voordelen op een rijtje

  100% draadloos

U kunt uw camera's overal plaatsen. Geen draden, betekent geen beperkingen aan waar en hoe u ze wilt gebruiken.

HD kwaliteit

De beelden worden weergegeven in prachtige, heldere 720p kwaliteit, welke elk detail vastlegt in een beeldveld van 110 graden.

Weerbestendig

Binnen of buiten, nat of droog, warm of koud, de Arlo camera is ontworpen om zware weersomstandigheden te doorstaan.

Cloud opslag

Maar liefst 1GB aan gratis Arlo cloud opslag staat tot uw beschikking. Het bekijken, bewaren of delen van uw cloud opnames van de afgelopen 7 dagen is gratis. U kunt altijd kiezen voor een upgrade als u behoefte heeft aan meer opslagruimte of extra mogelijkheden.

Nachtzicht

Monitort ook in het donker, zonder dat u extra licht nodig heeft. Met 850nm LED mogelijkheden en infrarood licht/donker filters houdt Arlo een waakzaam oog op alles, zelfs in totale duisternis.

Bewegingdetectors

Opnames en waarschuwingen worden alleen uitgevoerd wanneer Arlo beweging detecteert. Zo wordt de batterij niet onnodig gebruikt. De innovatieve mobiele app zorgt voor totale controle wat betreft hoe vaak en wanneer u iets 'hoort' van Arlo.

Mede mogelijk gemaakt door Arlo: slim, veilig en betaalbaar.

Meer weten? Lees ook: Zolang mogelijk zelfstandig wonen

Bekijk alle tips Bekijk Camerabewaking